Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammmm hatunlarrrmm işlerim yoğundu pek girmiyorummm geçmişide okuyamadım ne kaçırdım acep :26:
hoşgeldin elifcimm, hoşgeldin hatunuumm
ne giycemi şaşırım ben kendi adımahavincimm bizi de davet et de görelim düğününü,olmaz mı,,üç beş kişi fazladan olsa sıkıntı olmaz herhalde dmi,,istanbuldan kızlar da görmek isterler bence,, ii olur
aminnn rosamm inş güzel bir hafta olurr hepimiz için
yenidendoğdum aradım ama tam görüşemedik yaaa olursa sana ulaşır ama haberi var
elifimmm hoş geldin tatlımm
hoşbuldum yavruşum nasılsın görüşmeyeli ?
bi sayfa geriye baktımda havincimm cnm benim bencede çıraganda yapta çırağan görelim cnm ben çok merak ediyorum orasını madem imkan varmış bi nikahla geçiştirme insan 1 kez evleniyor en alasını yap şekerim..inan bizde o kadar durum olucak çırağını satın alırımbirde 2000 kişi diye şartlandırma kendini davetiyelere 2 kişilk 3 kişilik yazılıyormuş (yeni öğrendim) ona göre sığarsınız kocaman saray hayatım..bak ben hyecan yaptım ya nasılda sakinsin ben olsam şimdi böyle ikilmede yeri göğü inletmiştim haa
idare ediyorum dadlumm yaa napim iş güç stress
bi sayfa geriye baktımda havincimm cnm benim bencede çıraganda yapta çırağan görelim cnm ben çok merak ediyorum orasını madem imkan varmış bi nikahla geçiştirme insan 1 kez evleniyor en alasını yap şekerim..inan bizde o kadar durum olucak çırağını satın alırımbirde 2000 kişi diye şartlandırma kendini davetiyelere 2 kişilk 3 kişilik yazılıyormuş (yeni öğrendim) ona göre sığarsınız kocaman saray hayatım..bak ben hyecan yaptım ya nasılda sakinsin ben olsam şimdi böyle ikilmede yeri göğü inletmiştim haa
yazın olacaksa eğer Esma Sultan yalısında da yapabilirsin havincim benim durumum olsa düşünmem bile sen istanbulu bilmedigin içinn herhalde tedirgin kaldınn
Esma sultanın denize bakan kısmı falan muhteşemdir havai fişek gösterileri fln olur ordaa
bende Esma Sultan yalısına çok gitmek isterimm
hiç gitmedim hep tekneden bakıyorum ama içine göremiyorumm
bilmem Esma Sultan yalısına olan ilgimi anladınız mı?
içine girip dolaşmayı çok isterdim
hem nikahı da orda yaparsınn zaten orda genelde düğünler öyle oluyor nikah sonrası kokteyl
yok valla hiç heyecan yapmıyorun canım
kuzum benim nikah romada olacak. başbaşa olcaz biz. nişanlım öyle ayarlamış. bakalım yaaa kısmet. benim için ufak bişey kafi olacak ama ne bileyim neyse biraz bakınalım sonra aileler toplansın da konuşsun bi önce. abilerim fikir verecektir kesinlikle çünkü