• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

havincimm bizi de davet et de görelim düğününü,olmaz mı,,üç beş kişi fazladan olsa sıkıntı olmaz herhalde dmi,,istanbuldan kızlar da görmek isterler bence,, ii olur
:21: ne giycemi şaşırım ben kendi adıma

Kızlar liladan haber yokmu :26:

aminnn rosamm inş güzel bir hafta olurr hepimiz için

yenidendoğdum aradım ama tam görüşemedik yaaa olursa sana ulaşır ama haberi var

elifimmm hoş geldin tatlımm :16:

bi sayfa geriye baktımda havincimm cnm benim bencede çıraganda yapta çırağan görelim cnm ben çok merak ediyorum orasını madem imkan varmış bi nikahla geçiştirme insan 1 kez evleniyor en alasını yap şekerim..inan bizde o kadar durum olucak çırağını satın alırım:9::9::9:birde 2000 kişi diye şartlandırma kendini davetiyelere 2 kişilk 3 kişilik yazılıyormuş (yeni öğrendim) ona göre sığarsınız kocaman saray hayatım..bak ben hyecan yaptım ya nasılda sakinsin ben olsam şimdi böyle ikilmede yeri göğü inletmiştim haa

bi sayfa geriye baktımda havincimm cnm benim bencede çıraganda yapta çırağan görelim cnm ben çok merak ediyorum orasını madem imkan varmış bi nikahla geçiştirme insan 1 kez evleniyor en alasını yap şekerim..inan bizde o kadar durum olucak çırağını satın alırım:9::9::9:birde 2000 kişi diye şartlandırma kendini davetiyelere 2 kişilk 3 kişilik yazılıyormuş (yeni öğrendim) ona göre sığarsınız kocaman saray hayatım..bak ben hyecan yaptım ya nasılda sakinsin ben olsam şimdi böyle ikilmede yeri göğü inletmiştim haa

yazın olacaksa eğer Esma Sultan yalısında da yapabilirsin havincim benim durumum olsa düşünmem bile sen istanbulu bilmedigin içinn herhalde tedirgin kaldınn

Esma sultanın denize bakan kısmı falan muhteşemdir havai fişek gösterileri fln olur ordaa

bende Esma Sultan yalısına çok gitmek isterimm

hiç gitmedim hep tekneden bakıyorum ama içine göremiyorumm :9:

bilmem Esma Sultan yalısına olan ilgimi anladınız mı?

içine girip dolaşmayı çok isterdim

hem nikahı da orda yaparsınn zaten orda genelde düğünler öyle oluyor nikah sonrası kokteyl

bizde kına için mekan bulamadıkk c.ertesi akşamınaa küçük yerler var hep biz kınada baya kalabalık oluruz sanırsam kapı önünde olcak :5:

canlarım gittim kırtasiyeden kap aldım ayakkabı kutusunu kaplayayım dedim ama güzel olmadı internette araştırdım birazcık sanırsam yapışkanlı folyo ile yapmam daha mantıklı olucak onunlada kırışık olmadan nasıl yaparım bilmiyorum ama kutu içime sinmedi varsa sizin başka öneriniz çok güzel olur..bizim buralarsa hediyelik kutu yok satılmıyor malefes altarnatif varsa sizin fikriniz memnuniyetle dinlerim.

yok valla hiç heyecan yapmıyorun canım

yazın olacaksa eğer Esma Sultan yalısında da yapabilirsin havincim benim durumum olsa düşünmem bile sen istanbulu bilmedigin içinn herhalde tedirgin kaldınn

Esma sultanın denize bakan kısmı falan muhteşemdir havai fişek gösterileri fln olur ordaa

bende Esma Sultan yalısına çok gitmek isterimm

hiç gitmedim hep tekneden bakıyorum ama içine göremiyorumm :9:

bilmem Esma Sultan yalısına olan ilgimi anladınız mı?

içine girip dolaşmayı çok isterdim

hem nikahı da orda yaparsınn zaten orda genelde düğünler öyle oluyor nikah sonrası kokteyl

kuzum benim nikah romada olacak. başbaşa olcaz biz. nişanlım öyle ayarlamış. bakalım yaaa kısmet. benim için ufak bişey kafi olacak ama ne bileyim neyse biraz bakınalım sonra aileler toplansın da konuşsun bi önce. abilerim fikir verecektir kesinlikle çünkü

yok valla hiç heyecan yapmıyorun canım

kuzum benim nikah romada olacak. başbaşa olcaz biz. nişanlım öyle ayarlamış. bakalım yaaa kısmet. benim için ufak bişey kafi olacak ama ne bileyim neyse biraz bakınalım sonra aileler toplansın da konuşsun bi önce. abilerim fikir verecektir kesinlikle çünkü

bu kadar imkan var tatlım herşeyi şipşak yaparsın..ben eksikleri görmekten heyecana fırsat bulamıyorum ama senin serin kanlılığın harika valla..ne zmandı düğünün yurt dışında yapma bizi çağır iki göbek atalım...havin buarada sen istanbuldamı yaşıyordun ya esma yabancıysan demişte aklım karıştı..

kutum olmadı beya:9::9::9:

Back