2012' de yazın evlenecekler

Ne yazacaktın ki:)))

ayy çok güzelmiş bu başlık yaaa, 2012 gelinleri :) kulağa çok hoş geliyor
hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiii

Kızzlarrr şey sorcam şu uğuşturan kremi düşünüyorum kaç gündür emla mıydı neydi yanlışmı hatırlıyorum :26: rosamm naptınnn alıp denedin miii bi fikir verinnn
Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!!

gasooom beendn miiii
Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkk

merabayin merabayindee nerdesein sen ayoll

selamm lamımelifimm

bubacım kına malsemelerini gülerek kullan o gece iğnelikte iğne kalmasın inşallahhh
Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))

ojjjbuldukkk beya naparsın kızancık
cay servisi yapiyom be yaaaa :))

Ne yazacaktın ki:)))
Unuttum be yaa :)))

hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiii

Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!!

ayy ya sana güveniyorumm kuzu ozmana pınarda söledi ben eczanedeki arkimede sorayım off ya kafama çok takıyodum ben bunu inş. işe yarar

denemedim canım korkuyom uyuşur bi daha düselmes die ama denicemmm bildiririm canım sanada

tamam şeker ben senden önce kullanarsam bende sölerim sana bu aralar sıkı araştırmadayım bi arkadaşımın ablası kullanıyomuş memnun oda bak gasomda memnunmuş

Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkk

Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))

cay servisi yapiyom be yaaaa :))

Unuttum be yaa :)))

gasoooooooooo anlattcann bak bunuuu nası kullanıosunnn...arkedeşininnnn missss gibi olmasını istersin deilmiiii gelin olduğundaavee sonrakii hayatındaaa

kolay gesin beya yardıma gelek mi

Guven kuzu guveeennn :))

Gel tabi be yaaaa :)

kardeşimin arkadaşıda lazere girmeden önce onu sürüp uyuşturuomuş,yaaa ben şu streçfilm kısmını anlamadım nası sarcam nası hava almıcak o kısımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…