- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabayin merabayindee nerdesein sen ayollCumleteeennn merabayiiiinnn
selamm lamımelifimmselamm yavruşlarrrrrr
Elifimm ojjjgeldiinnn
Bubacuuumm afedersin ya bugun sormayi unuttuumm
Nasilsin? Daha iyi misin kuzuu?
Amaaaaaaannn Yolcum gelmiissss :)))
Nasilsin kuzuuu, ozledik valla, kac hafta oldu kiizzz?
Bu arada o iki gunle ilgili detaylari almadan yakani birakacagimizi sanmiyosun heralde
Aayy senin anlatmani severim kiiizz, seni zaten severim bilirsin
Yavruumm suan telden yaziyorum, bilgisayara gecince gosteririm sana bikac ornegin resmini koyarim tatliimmm
Hahhhahaha sen isini bilirsiiiinnnn
Caniiimmmm inan cok sevindiimm
Sabah dua etmstik zatennn
Neyse gel de detayari alalim, kayinvaliden de begendimi, hadi anlaaatttt
Bu arada, Ece cimmm, sana bisey yazucaktim ama ne oldugunu unuttum kuzu yaa :26:
Bilgisayara gecince bakarim tekrar hatirlarim ne oldugunu yazarim :112:
Cumleteeennn merabayiiiinnn
ikiside güzelmiş ama ben 2.yi tercih ederdim
merabayin merabayindee nerdesein sen ayoll
selamm lamımelifimm
bubacım kına malsemelerini gülerek kullan o gece iğnelikte iğne kalmasın inşallahhh
merabayin merabayindee nerdesein sen ayoll
selamm lamımelifimm
bubacım kına malsemelerini gülerek kullan o gece iğnelikte iğne kalmasın inşallahhh
hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiiiayy çok güzelmiş bu başlık yaaa, 2012 gelinleri :) kulağa çok hoş geliyor
Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!!Kızzlarrr şey sorcam şu uğuşturan kremi düşünüyorum kaç gündür emla mıydı neydi yanlışmı hatırlıyorum :26: rosamm naptınnn alıp denedin miii bi fikir verinnn
Kızzlarrr şey sorcam şu uğuşturan kremi düşünüyorum kaç gündür emla mıydı neydi yanlışmı hatırlıyorum :26: rosamm naptınnn alıp denedin miii bi fikir verinnn
Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkkgasooom beendn miiii
Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))merabayin merabayindee nerdesein sen ayoll
selamm lamımelifimm
cay servisi yapiyom be yaaaa :))ojjjbuldukkk beya naparsın kızancık
Unuttum be yaa :)))Ne yazacaktın ki:)))
buban yesin seniiiii
ayyy ne güse laf kıs böleee
Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!!
canım ya geçmiş olsun bu arada unutmuşum.bendee kum taşşş sancısıııı çekiyorumm haftalardırrrr
gasoooooooooo anlattcann bak bunuuu nası kullanıosunnn...arkedeşininnnn missss gibi olmasını istersin deilmiiii gelin olduğundaavee sonrakii hayatındaaa
hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiii
Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!!
denemedim canım korkuyom uyuşur bi daha düselmes die ama denicemmm bildiririm canım sanada
Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkk
Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))
cay servisi yapiyom be yaaaa :))
Unuttum be yaa :)))
gasoooooooooo anlattcann bak bunuuu nası kullanıosunnn...arkedeşininnnn missss gibi olmasını istersin deilmiiii gelin olduğundaavee sonrakii hayatındaaa
Tabisiiiii
Anlatcam sana da bilahare
Guven kuzu guveeennn :))ayy ya sana güveniyorumm kuzu ozmana pınarda söledi ben eczanedeki arkimede sorayım off ya kafama çok takıyodum ben bunu inş. işe yarar
tamam şeker ben senden önce kullanarsam bende sölerim sana bu aralar sıkı araştırmadayım bi arkadaşımın ablası
kullanıyomuş memnun oda bak gasomda memnunmuş
kolay gesin beya yardıma gelek mi
Guven kuzu guveeennn :))
Gel tabi be yaaaa :)
Bendee istiyomm bendeee bendeee