• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Amaaaaaaannn Yolcum gelmiissss :)))
Nasilsin kuzuuu, ozledik valla, kac hafta oldu kiizzz?
Bu arada o iki gunle ilgili detaylari almadan yakani birakacagimizi sanmiyosun heralde :23::23::23:

Aayy senin anlatmani severim kiiizz, seni zaten severim bilirsin :16:

Yavruumm suan telden yaziyorum, bilgisayara gecince gosteririm sana bikac ornegin resmini koyarim tatliimmm

Hahhhahaha sen isini bilirsiiiinnnn :23:

Caniiimmmm inan cok sevindiimm
Sabah dua etmstik zatennn
Neyse gel de detayari alalim, kayinvaliden de begendimi, hadi anlaaatttt

Bu arada, Ece cimmm, sana bisey yazucaktim ama ne oldugunu unuttum kuzu yaa :26:
Bilgisayara gecince bakarim tekrar hatirlarim ne oldugunu yazarim :112:

Cumleteeennn merabayiiiinnn :3::3::3:

Ne yazacaktın ki:)))

ayy çok güzelmiş bu başlık yaaa, 2012 gelinleri :) kulağa çok hoş geliyor
:1: hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiii :1:

Kızzlarrr şey sorcam şu uğuşturan kremi düşünüyorum kaç gündür emla mıydı neydi yanlışmı hatırlıyorum :26: rosamm naptınnn alıp denedin miii :1::1: bi fikir verinnn :17::17::17:
Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!! :60::60::60:

gasooom beendn miiii:17:
Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkk

merabayin merabayindee nerdesein sen ayoll:53:

selamm lamımelifimm:51:

bubacım kına malsemelerini gülerek kullan o gece iğnelikte iğne kalmasın inşallahhh :9:
Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))

ojjjbuldukkk beya naparsın kızancık :1:
cay servisi yapiyom be yaaaa :))

Ne yazacaktın ki:)))
Unuttum be yaa :)))

:1: hele ki 2012 de evleniyosan nasil hos geliyo dimiiiii :1:

Canim ben de kullaniyorum, cok memnunum kullaniyoken de cok mutlu oluyorun, aci yok rocky aci yookk!! :60::60::60:

ayy ya sana güveniyorumm kuzu ozmana pınarda söledi ben eczanedeki arkimede sorayım off ya kafama çok takıyodum ben bunu inş. işe yarar :1::1:

denemedim canım korkuyom uyuşur bi daha düselmes die:9::9: ama denicemmm bildiririm canım sanada

tamam şeker ben senden önce kullanarsam bende sölerim sana bu aralar sıkı araştırmadayım bi arkadaşımın ablası kullanıyomuş memnun oda bak gasomda memnunmuş:32::32::32: :9::9:

Caniimm senin yorumlarini uzun uzun bilgisayardan yazicaaammm mucccckkk

Misafir var kiiizz, telden kacak kaypak yaziyorum bunlari da :))))

cay servisi yapiyom be yaaaa :))

Unuttum be yaa :)))

gasoooooooooo anlattcann bak bunuuu nası kullanıosunnn...arkedeşininnnn missss gibi olmasını istersin deilmiiii gelin olduğundaa:23::23:vee sonrakii hayatındaaa:23::23:

kolay gesin beya yardıma gelek mi :1::1:

ayy ya sana güveniyorumm kuzu ozmana pınarda söledi ben eczanedeki arkimede sorayım off ya kafama çok takıyodum ben bunu inş. işe yarar :1::1:

tamam şeker ben senden önce kullanarsam bende sölerim sana bu aralar sıkı araştırmadayım bi arkadaşımın ablası
kullanıyomuş memnun oda bak gasomda memnunmuş:32::32::32: :9::9:

kolay gesin beya yardıma gelek mi :1::1:
Guven kuzu guveeennn :))

Gel tabi be yaaaa :)

kardeşimin arkadaşıda lazere girmeden önce onu sürüp uyuşturuomuş,yaaa ben şu streçfilm kısmını anlamadım nası sarcam nası hava almıcak o kısımm:23::23:

Back