Hayırlı olsun canım güle güle kullanın:))
tsk ederimmm cok saol senin dugun ne zamann ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın:))
Kızlarr nişanlım ev bakmış halletmiş süper bi sürpriz oldu bana:)ee artık eşyalara bakmak gerek değil mi?:))Benim aklımda beyaz koltuklar vardı baya bi baktım oturduğum yerden bi koltuk takımı beğendim benim istediğim tarzda bir şey ama bilemiyorum heyecanla yanlış bi karar vermekte istemiyorum fikirlerinizle aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum:))) buyrun bakın:)
Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
tsk ederimmm cok saol senin dugun ne zamann ???
canim benim koltuk modelleri cok guzel ama sanki rahat deil gibi geldi gozume
4 ağustos canım:)tanıştığımız gün 1 yılımız dolmuş olacak düğünde tam:)
Eki Görüntüle 304829
Eki Görüntüle 304830
Eki Görüntüle 304831
Eki Görüntüle 304838
Eki Görüntüle 304837
Eki Görüntüle 304839
Eki Görüntüle 304840
Eki Görüntüle 304841
kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll
işte gidip bakmayı düşünüyorum tabikide buna model olarak çok sevdim ben tam böyle bir şey istiyordum:)yastıkları felan çok şeker:)bir de mimarlıkta okuduğumdan kendim halledicem evin her bi yerini:)ama ilk defa bu kadar kararsız kaldım yani bu konularda:)))
vovvvv super yaaa:)))) denk gelmesi ayni gun o gunun haftasonu olmasi superr:) biz 3 yila giricez subatta:) sonra 3 sene 4 ay sonra evlenmis olucaz:)) ne kadar guzel ya kisa zamanda olmasii
anladim canim evet gorunuste cok guze seker tatli gozukuyooo beyendim ama rahatlik konusuna gelinirse dusunmek lazim bide dedigin gibi gidip gormek lazim.. bide ben seye cok dikkat ederim . ole koltuk aldigimda sus gibi durmasin kullanisli olsun aldigim koltuklar yatak olsun altlari acilmasi onemli .. ole alip bos bos durmasin ole :))
çook saolun kızlar eminönünden 12 tane 10 milyona aldım farklı yerlerde sordum 8 tane 18 milyona 6 tane 15 e satlıyodu beleşe almışım
Kızlarr nişanlım ev bakmış halletmiş süper bi sürpriz oldu bana:)ee artık eşyalara bakmak gerek değil mi?:))Benim aklımda beyaz koltuklar vardı baya bi baktım oturduğum yerden bi koltuk takımı beğendim benim istediğim tarzda bir şey ama bilemiyorum heyecanla yanlış bi karar vermekte istemiyorum fikirlerinizle aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum:))) buyrun bakın:)
Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
Evet haklısın canım ama çok beğenirsem gidip baktığımda hiç umursamam o konuyu alırım :)aklım kalır yoksa valla:) inşallah yataklıdır:)
oturma odama deildee salona valla düşünebileceğim bi model ben beğendim canım :129:
:))) gozun kara benim gibi beyendimmmi o illa alinacakk :)) baska yolu yok :)) INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR...
Eki Görüntüle 304845 Eki Görüntüle 304846
bende bu tarz dusunuyorum rahat olsun spor olsun ıkısınden bırını alıcam ınsallah..