• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

$DSC_0093.jpg
$DSC_0094.jpg
$DSC_0095.jpg
$DSC_0097.jpg
$DSC_0096.jpg
$DSC_0098.jpg
$DSC_0099.jpg
$DSC_0100.jpg

kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll:nazar:

Kızlarr nişanlım ev bakmış halletmiş süper bi sürpriz oldu bana:)ee artık eşyalara bakmak gerek değil mi?:))Benim aklımda beyaz koltuklar vardı baya bi baktım oturduğum yerden bi koltuk takımı beğendim benim istediğim tarzda bir şey ama bilemiyorum heyecanla yanlış bi karar vermekte istemiyorum:D fikirlerinizle aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum:))) buyrun bakın:)

Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

canim benim koltuk modelleri cok guzel ama sanki rahat deil gibi geldi gozume :(

[

kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll:nazar:[/QUOTE]

caniim cok sekerlerr o mumluklari nereden aldim canim ?

canim benim koltuk modelleri cok guzel ama sanki rahat deil gibi geldi gozume :(

işte gidip bakmayı düşünüyorum tabikide buna model olarak çok sevdim ben tam böyle bir şey istiyordum:)yastıkları felan çok şeker:)bir de mimarlıkta okuduğumdan kendim halledicem evin her bi yerini:)ama ilk defa bu kadar kararsız kaldım yani bu konularda:)))

işte gidip bakmayı düşünüyorum tabikide buna model olarak çok sevdim ben tam böyle bir şey istiyordum:)yastıkları felan çok şeker:)bir de mimarlıkta okuduğumdan kendim halledicem evin her bi yerini:)ama ilk defa bu kadar kararsız kaldım yani bu konularda:)))

anladim canim evet gorunuste cok guze seker tatli gozukuyooo beyendim ama rahatlik konusuna gelinirse dusunmek lazim bide dedigin gibi gidip gormek lazim.. bide ben seye cok dikkat ederim . ole koltuk aldigimda sus gibi durmasin kullanisli olsun aldigim koltuklar yatak olsun altlari acilmasi onemli .. ole alip bos bos durmasin ole :))

vovvvv super yaaa:)))) denk gelmesi ayni gun o gunun haftasonu olmasi superr:) biz 3 yila giricez subatta:) sonra 3 sene 4 ay sonra evlenmis olucaz:)) ne kadar guzel ya kisa zamanda olmasii

Evet öyle çok güzel:)bizim biraz farklı ya internette tanışmıştık biz sonra görüştük felan işte aileler tanıştı öyle yani hızlı gelişti herşey ama güzel gidiyor hayatımın en mutlu aylarını yaşadım ben şu zamana kadar onunla:))

çook saolun kızlar eminönünden 12 tane 10 milyona aldım farklı yerlerde sordum 8 tane 18 milyona 6 tane 15 e satlıyodu beleşe almışım:33:

anladim canim evet gorunuste cok guze seker tatli gozukuyooo beyendim ama rahatlik konusuna gelinirse dusunmek lazim bide dedigin gibi gidip gormek lazim.. bide ben seye cok dikkat ederim . ole koltuk aldigimda sus gibi durmasin kullanisli olsun aldigim koltuklar yatak olsun altlari acilmasi onemli .. ole alip bos bos durmasin ole :))

Evet haklısın canım ama çok beğenirsem gidip baktığımda hiç umursamam o konuyu alırım:D :)aklım kalır yoksa valla:) inşallah yataklıdır:)

Kızlarr nişanlım ev bakmış halletmiş süper bi sürpriz oldu bana:)ee artık eşyalara bakmak gerek değil mi?:))Benim aklımda beyaz koltuklar vardı baya bi baktım oturduğum yerden bi koltuk takımı beğendim benim istediğim tarzda bir şey ama bilemiyorum heyecanla yanlış bi karar vermekte istemiyorum:D fikirlerinizle aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum:))) buyrun bakın:)

Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

oturma odama deildee salona valla düşünebileceğim bi model ben beğendim canım :129:

Back