Soldaki güzelmiş ikiside güzel aslında ama birazda evine bağlı tabi canımm:))
AYNEN OLE canim eve baglli bakalim daha ev belli deil belli olsun buyuklugne kucuklugune gore birisini secerim artik :)
Hayırlısı canım ya:)istediğin herşey olur umarım:)
insallah canim ya hayirlisi herseyin yarinda gelinlik bakmaya gidicemmm
Aa ne güzell :)o da en büyük heyecan tabii:)ben daha nişan için elbise bile alamadımve nişana çok az kaldıı
:))))))))))))))))))) bir an once al o zaman tatlimm :)) benim soz nisan bi arada oldu nisan istemedimm . 2010 da nisanlandim :))) kismet 2012 evlenmekmiss:)
Eki Görüntüle 304848 Eki Görüntüle 304849 Eki Görüntüle 304850 Eki Görüntüle 304851 Eki Görüntüle 304852 Eki Görüntüle 304853 Eki Görüntüle 304854 Eki Görüntüle 304855
kizlarr sunlara BAKIN NE seker gelin akkalari :)
Off en altta sağdaki ayakkabıya bayıldımmmmm:))
hepsi cok guzel yaa:)) kesinlikle birinden biri olucakkkkkkkk :)
Hala bakıyorum yaa öyle güzeller kiii:))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tatlimmm ben kac aydir bakiyorum bunlara biliyonmu :))
Amaaaaaaannn Yolcum gelmiissss :)))Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.
Herkes iyidir insaAllah.
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
Aayy senin anlatmani severim kiiizz, seni zaten severim bilirsiniyiyim canım yok bi yaramaslık,biz ne yaptıkk bişi yapmadık, çağlanın askeri geldi:98:,ufak tefek hastalananlarımıs oldu,:94:yılbaşı için çekiliş yaptık,gaso afgan battatiyesi örüo, lavanta sevgililer günü için kalp kesiodu en son onları bitirdi, bir sürü yeni gelin adayları geldi, havin pragda, sultan hiç gelmio nerde bilmiyos, :26:lilapause yeni işinde yoğun yoğun çalışıo,:118: böylee iştee
Yavruumm suan telden yaziyorum, bilgisayara gecince gosteririm sana bikac ornegin resmini koyarim tatliimmmHihi özet icin tesekkürler :) Kisacik cevap vereyim o halde:
Cagla canim hadi gözün aydin :)
Cekiliste bol eglenceler dilerim seneye bende katilirim simdi uzakta oldugum icin olmaz :)
Gaso kolay gelsin canim ama afgan battaniyesi ne oluyo? :)
Lavanta canim sanada kolay gelsin ama sevgilicikler gününe daha cok var ya :)
Yeni gelinler hos gelmisler :)
Havin canim bana yakinsin iyi gezmeler :)
Sultanla hic tanisma sansim olmadi zaten ama gelir insaAllah o da :)
Lila canim yeni isin hayirli olsun insaAllah sanada kolay gelsin :)
Hahhhahaha sen isini bilirsiiiinnnnçook saolun kızlar eminönünden 12 tane 10 milyona aldım farklı yerlerde sordum 8 tane 18 milyona 6 tane 15 e satlıyodu beleşe almışım
Caniiimmmm inan cok sevindiimmslmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
ben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa
Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.
Herkes iyidir insaAllah.
slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
Gelinlikler hakkında yorum yaparsanız sevinirim benim çok hoşuma gitti mesela buna uzun zamandır bakıyorumm:)
2012 Kabark Gelinlik Modelleri, Gelinlik, Gelinlik modelleri, Abiye, damatlk, Hsniye Moda Evi, Dn, online sipari, gelinlikler, stanbul, Ankara, Avrupa
Bu da güzelmişş yorumlarınızı bekliyorumm:))
2012 Kabark Gelinlik Modelleri, Gelinlik, Gelinlik modelleri, Abiye, damatlk, Hsniye Moda Evi, Dn, online sipari, gelinlikler, stanbul, Ankara, Avrupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?