2012' de yazın evlenecekler

:))))))))))))))))))) bir an once al o zaman tatlimm :)) benim soz nisan bi arada oldu nisan istemedimm . 2010 da nisanlandim :))) kismet 2012 evlenmekmiss:)

Bizim biraz hızlı gelişiyor herşey:)bende istemiyordum aslında nişan ama kayınvalideciğim ısrar etti çok herkes görsün gelinimi dedi ahaha öyle mutlu etmeye çalışıyorum bende onları:))

Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.

Herkes iyidir insaAllah.

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
Amaaaaaaannn Yolcum gelmiissss :)))
Nasilsin kuzuuu, ozledik valla, kac hafta oldu kiizzz?
Bu arada o iki gunle ilgili detaylari almadan yakani birakacagimizi sanmiyosun heralde

Aayy senin anlatmani severim kiiizz, seni zaten severim bilirsin

Yavruumm suan telden yaziyorum, bilgisayara gecince gosteririm sana bikac ornegin resmini koyarim tatliimmm

çook saolun kızlar eminönünden 12 tane 10 milyona aldım farklı yerlerde sordum 8 tane 18 milyona 6 tane 15 e satlıyodu beleşe almışım
Hahhhahaha sen isini bilirsiiiinnnn

slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
Caniiimmmm inan cok sevindiimm
Sabah dua etmstik zatennn
Neyse gel de detayari alalim, kayinvaliden de begendimi, hadi anlaaatttt

Bu arada, Ece cimmm, sana bisey yazucaktim ama ne oldugunu unuttum kuzu yaa :26:
Bilgisayara gecince bakarim tekrar hatirlarim ne oldugunu yazarim :112:

Cumleteeennn merabayiiiinnn

ben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa

Oyy kıyamam üzülme tatlım daha üç şansın daha var gcersin elbettt kuzum

Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.

Herkes iyidir insaAllah.

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
yolcummm hoşgeldinnnnn

slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi

Hadi hayırlı olsunn tatlımmmm bizde görmekk istiyoruzzzzz

selamm yavruşlarrrrrr

Kızzlarrr şey sorcam şu uğuşturan kremi düşünüyorum kaç gündür emla mıydı neydi yanlışmı hatırlıyorum :26: rosamm naptınnn alıp denedin miii bi fikir verinnn

Elifimm ojjjgeldiinnn

Bubacuuumm afedersin ya bugun sormayi unuttuumm
Nasilsin? Daha iyi misin kuzuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…