• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Bi ara sormuştum fiyatlarını babetler 250 TL Topuklu ayakkabılar 325-390 TL arasında değişiyomuş :12::12::12:

Tamam pinarimla ben size seans bilem yapariz :9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kardeşimin arkadaşıda lazere girmeden önce onu sürüp uyuşturuomuş,yaaa ben şu streçfilm kısmını anlamadım nası sarcam nası hava almıcak o kısımm:23::23:

Kuzum yaaaa :1::1::1: bi parça streç örtcen sürdüğün yere Gasom eldivenle sürüyomuş üstüne eldiveni koyuyomuş bende streç koyuyorum üstüne :27:

Selam kızcelerimmmmm:69:

Sevdalıma kavuştumm sonundaaaaaa:69:

Gözün aydın gece kuşuuuummmmm :16:

oo kavuşan yavrular olmuuşş, bugün çalışmayıp tatil yapan yavrular varmıışş, görümcelere gidecek yavrular varmışş, çıkıp hediye bakacak yavrular varmıışşş, hepiciğinize mirabaaaa :3::3:

bizim akşama misafirimiz var, ben de biras temislik yaptım, akşama doğru da accuk kurabiye falan yaparım iyi olur, yarın da kayınvalideme götürürüm, annem de kaymak yapmıştı onu da götürcem zaten :56::56:

hava da pek güzel maşallah, yarın ist daha sıcak açık güneşli olucakmış heyoooooo :32::32::32::32:

Gasoooomm eLLerine sağLık şimdidenn ayyy cnm çektiiii :56::56:

ben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ÜzüLmee kuzucuumm yaaa bi daha denersinn boşveeeerrr =)

Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.

Herkes iyidir insaAllah.

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.

HoşgeLdinnn yoLcuuummmm :16: Nası geçti tatiLinn??

iyiyim canım yok bi yaramaslık,biz ne yaptıkk bişi yapmadık, çağlanın askeri geldi:98:,ufak tefek hastalananlarımıs oldu,:94:yılbaşı için çekiliş yaptık,:74:gaso afgan battatiyesi örüo,:6:lavanta sevgililer günü için kalp kesiodu en son onları bitirdi,:16:bir sürü yeni gelin adayları geldi,:10:havin pragda,:27:sultan hiç gelmio nerde bilmiyos,:50::26:lilapause yeni işinde yoğun yoğun çalışıo,:118: böylee iştee :51:

Anaamm yavruşş ne güzeL özetLemişsin sen öLeee :1:

Bütünn günnn temizLik yaptımm canım çıktı yaaa :/ Ama miss gibi oLduuu doLapLarımı fLn da döktüm herşeyimi tek tek yerLeştirdim =)

Şimdiii bıcı bıcıııı yapıcammmm yarın kocişLeyimm sabahtan akşama kdr yuffiiiiiii :16::16:

Öpüyorum sizi kızLarrr yarın görüşürükkk =)

bahsetiiginiz kremden kullaniyorum uzun zamandir..tamamen aci yok olmuyo.. yinede aciyi hissediyorsunuz... surdukden sonra 1 saat bekleyip ole gidiyorum kuafore orda kremi siliyorum hemen agdaya oturuyorum.genital bol. icin .. kremsizde gittim kremlide gittim aradaki farki sorarsaniz. az bisey aci yonunden fark var..

ayyyy çağlammmmmm gözünaydın yaaaaaaaa,nasıldıııı gıııı ilkkkk buluşmanıss:16: sanki biras keyifsiz gibisin senn:26:

aaaaa neden öle dedın kuzum keyfım yerınde askerım yenı gelmedıkı :1: süpriz yaptı. Yanından ayrılamıyorum hıc doyamıyorum.
Sürpz yaptı 6 gun önce geldi hatda erken kaçtı :1:
İlk gun bırlıkte kaldım otogara gıtdım gelemıycem demıstım ama gitdim otbsn arkasına saklandım hersey cok guzeldı şok olduk resmen yenı yenı cıkıyoz o şoktan ordan kaynımlara gıtdık bana masa hazırladı gecenın 2sinde :1: :1:

aaaaa neden öle dedın kuzum keyfım yerınde askerım yenı gelmedıkı :1: süpriz yaptı. Yanından ayrılamıyorum hıc doyamıyorum.
Sürpz yaptı 6 gun önce geldi hatda erken kaçtı :1:
İlk gun bırlıkte kaldım otogara gıtdım gelemıycem demıstım ama gitdim otbsn arkasına saklandım hersey cok guzeldı şok olduk resmen yenı yenı cıkıyoz o şoktan ordan kaynımlara gıtdık bana masa hazırladı gecenın 2sinde :1: :1:

ayyyy yawruşummm tekk öylee olsunn :16: bilmem ya alışmışım senin hoplaya zıplaya şafak saymalarınaa o yüsden sakin geldin herhaldee:16::16::16:bi dahaaa hiççç ayrılmayınnn inşallahh:16::16:

Back