anneme söledim böle bişe varmış diye diyokı kızım bide bi yerin uyuşur muşuyuşurr öle kalır senle uğraşmayalım sonraa
kızımmmmmmmm bende ondan korkuommmm işte uyuşurr bide bidahaa düzelmess hep öle kalırmışşşabbowwww vuslata ermedennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneme söledim böle bişe varmış diye diyokı kızım bide bi yerin uyuşur muşuyuşurr öle kalır senle uğraşmayalım sonraa
kızımmmmmmmm bende ondan korkuommmm işte uyuşurr bide bidahaa düzelmess hep öle kalırmışşşabbowwww vuslata ermedennn
slmmmm kızlarrrrr cokk mutluyummm gelinliğimi buldummmm takı setimi aldıkkkk :)))yuppi
Eki Görüntüle 304848 Eki Görüntüle 304849 Eki Görüntüle 304850 Eki Görüntüle 304851 Eki Görüntüle 304852 Eki Görüntüle 304853 Eki Görüntüle 304854 Eki Görüntüle 304855
kizlarr sunlara BAKIN NE seker gelin akkalari :)
Tamam pinarimla ben size seans bilem yapariz
kardeşimin arkadaşıda lazere girmeden önce onu sürüp uyuşturuomuş,yaaa ben şu streçfilm kısmını anlamadım nası sarcam nası hava almıcak o kısımm
Kuzum yaaaa bi parça streç örtcen sürdüğün yere Gasom eldivenle sürüyomuş üstüne eldiveni koyuyomuş bende streç koyuyorum üstüne
hee tamamen komple sarıp sarmalamaya gerek yokmuu
Selam kızcelerimmmmm
Sevdalıma kavuştumm sonundaaaaaa
oo kavuşan yavrular olmuuşş, bugün çalışmayıp tatil yapan yavrular varmıışş, görümcelere gidecek yavrular varmışş, çıkıp hediye bakacak yavrular varmıışşş, hepiciğinize mirabaaaa
bizim akşama misafirimiz var, ben de biras temislik yaptım, akşama doğru da accuk kurabiye falan yaparım iyi olur, yarın da kayınvalideme götürürüm, annem de kaymak yapmıştı onu da götürcem zaten
hava da pek güzel maşallah, yarın ist daha sıcak açık güneşli olucakmış heyoooooo
ben gene kalmışım direksiyon sınavından yaaa
Merhaba YoLcu uzun yoldan döndü cok sükür.
Herkes iyidir insaAllah.
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.
iyiyim canım yok bi yaramaslık,biz ne yaptıkk bişi yapmadık, çağlanın askeri geldi:98:,ufak tefek hastalananlarımıs oldu,:94:yılbaşı için çekiliş yaptık,gaso afgan battatiyesi örüo,lavanta sevgililer günü için kalp kesiodu en son onları bitirdi,bir sürü yeni gelin adayları geldi,havin pragda,sultan hiç gelmio nerde bilmiyos,:26:lilapause yeni işinde yoğun yoğun çalışıo,:118: böylee iştee
Eki Görüntüle 304829
Eki Görüntüle 304830
Eki Görüntüle 304831
Eki Görüntüle 304838
Eki Görüntüle 304837
Eki Görüntüle 304839
Eki Görüntüle 304840
Eki Görüntüle 304841
kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr . Nasılsnz kızlar nişanlım geldim çok sık gıremıyorum artık
ayyyy çağlammmmmm gözünaydın yaaaaaaaa,nasıldıııı gıııı ilkkkk buluşmanıss sanki biras keyifsiz gibisin senn:26:
aaaaa neden öle dedın kuzum keyfım yerınde askerım yenı gelmedıkı süpriz yaptı. Yanından ayrılamıyorum hıc doyamıyorum.
Sürpz yaptı 6 gun önce geldi hatda erken kaçtı
İlk gun bırlıkte kaldım otogara gıtdım gelemıycem demıstım ama gitdim otbsn arkasına saklandım hersey cok guzeldı şok olduk resmen yenı yenı cıkıyoz o şoktan ordan kaynımlara gıtdık bana masa hazırladı gecenın 2sinde
ayyyy yawruşummm tekk öylee olsunn bilmem ya alışmışım senin hoplaya zıplaya şafak saymalarınaa o yüsden sakin geldin herhaldeebi dahaaa hiççç ayrılmayınnn inşallahh
amin cnm benm
küçük çapta tatil planlarındayız kafam allak bullak inş tutar
todayyy is thee dayyy bizim tickerlardada yazacakmıııııı buu yaa :106: