• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

yavrum beniiimm nihayet gelebildim :1:

bir kez de burdan söyliyim, söylemezsem çatlarım :9::9:
bir kere iğneliğine bayıldım gelin buketi gibi resmen :16:
kına mumların da çok tatlıı, kibar.. :114:
kızlara hediye olarak düşünmen de ayrı bir incelik ve zarafet.. :70:

heheh aslında regl olduğumuz zman işe yararmı acep die düşünüyorummm :60: :60:
:9::9: yok kız o işe yaramaz :9:

hee tamamen komple sarıp sarmalamaya gerek yokmuu:9:
yoookkk, krem olan bölgeye çamaşırının kumaşı kremi emmesin diye üzerine bişey koy, streç film parçası da olur sürerken taktığın lateks eldiven bile olur, çıkar onu koy, sıkı bir çamaşır giyin ama hava almaması gerekir
yaklaşık 1,5 saat sonra yokla bakalım olmuş mu :9::9::9::9:

selam kızlar ben cok uzak kaldım sıze yaaaa cok uzuluyorum valla herseyı kacırıyomusum gıbı gelıyo
biz de biraz uzak kaldık aslında canım ya :114:

ayyyy yawruşummm tekk öylee olsunn :16: bilmem ya alışmışım senin hoplaya zıplaya şafak saymalarınaa o yüsden sakin geldin herhaldee:16::16::16:bi dahaaa hiççç ayrılmayınnn inşallahh:16::16:
hahha çok güzel bi betimleme olmuş, "hoplaya zıplaya şafak saymaların" :32::32::32::32::32:

:nazar::nazar::nazar:todayyy is thee dayyy:62::62::62::62: bizim tickerlardada yazacakmıııııı buu yaa :106:
ay inşallaaaaahhh, o gün var ya ben de haykırıcam "yeeesssss, yeesssssss, today is the daaaaaaaayyyyyyy" diye :52::52::52::52:

Merhaba kizlar, nasilsiniz?

Hosbulduk tesekkür ederim lilam lamelifim gasom.

Tatilimiz güzel gecti aslinda. Nisanlimi sadece iki gün görebildim ama o iki gün de muhtesemdi.
Ceyizlik alis verisi yaptim. Eksiklerim artik cok az kaldi cok sükür :)
Aldiklarimi topicimde paylasirim.

Gelinlik bakmaya vakit bulamadim. Nisanlima iki magzaya sorduk biri 800TL den biri de 1000TL den fiyatlarin basladigini söyledi.
Kiralik olunca cok az bir fark oldugunu ögrendik. Ailemin tavsiyesi üzerine satin alicam gelinligi.

Bu gel gitler yoruyor beni ya. Artik bende yerimi yurdumu yuvami bilmek istiyorum.
Allahin izniyle hayirlisiyla bu dönemleri atlatiriz.

Kizlar cok sacma bi sorum olacak :)
12 Kisilik Hisar yemek takimim var. Onun tüm parcalarini mi misafir icin sakliycam?
Yoksa yarisini günlük mü kullanicam?

Merhaba kizlar, nasilsiniz?

Hosbulduk tesekkür ederim lilam lamelifim gasom.

Tatilimiz güzel gecti aslinda. Nisanlimi sadece iki gün görebildim ama o iki gün de muhtesemdi.
Ceyizlik alis verisi yaptim. Eksiklerim artik cok az kaldi cok sükür :)
Aldiklarimi topicimde paylasirim.

Gelinlik bakmaya vakit bulamadim. Nisanlima iki magzaya sorduk biri 800TL den biri de 1000TL den fiyatlarin basladigini söyledi.
Kiralik olunca cok az bir fark oldugunu ögrendik. Ailemin tavsiyesi üzerine satin alicam gelinligi.

Bu gel gitler yoruyor beni ya. Artik bende yerimi yurdumu yuvami bilmek istiyorum.
Allahin izniyle hayirlisiyla bu dönemleri atlatiriz.

Kizlar cok sacma bi sorum olacak :)
12 Kisilik Hisar yemek takimim var. Onun tüm parcalarini mi misafir icin sakliycam?
Yoksa yarisini günlük mü kullanicam?

hayırlısı olsun canım:16:
o set taman misafir setidir günlük için ayrı takım alınır.

selam kızlar,
istanbula gitmedim.. nedenini de asşkımın gözüne soka soka anlattım... şimdi değişmeler var :1:
Ama meğer o da bu hafta beni bekliomuş:31:
Ama sanırsam haftaya o bana süpriz yapıp gelecek, içime doğuyor:69:
Bu arada albüm yaptım, bohçalarımı ekledim, görüntü çok iyi değil ama idare eder.. Bir de bohçaların açılmış halleri bunlar, süslü hallerini çekememiştim:26:

selam kızlarr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...
benim düğün mekanım netleşti sonunda 7 temmuzda gelin oluyorum allahın izniyle :16: :nazar::nazar::nazar::nazar:
bunun dışında sınavlarım bitti ve çok rahatladım
sohbetlerinizi özledim öpüyorum hepinizi minnoşlar

Sagol bubaburcugum :)

Benim bi 6 kisilik yemek takimim var ama bi tane daha mi almam gerekiyor acaba? 6 kisilik az olur heralde?

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...un-dunyasina-hosgeldiniz-10.html#post22102218

Kizlar sayfa 9 ve 10 da yeni aldigim ceyizlikler eklenmistir :emir_bebek:
kuzum 6 kişilik çok az 12 kişilik al misafirliğini 6 kişilik günlükte yeterli ama unutma misafirlerde çok kişi olur ve her zaman misafir takımı fazla olur:16:
Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
nasıl yaniiiiiii:5:
selam kızlarr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...
benim düğün mekanım netleşti sonunda 7 temmuzda gelin oluyorum allahın izniyle :16: :nazar::nazar::nazar::nazar:
bunun dışında sınavlarım bitti ve çok rahatladım
sohbetlerinizi özledim öpüyorum hepinizi minnoşlar

kuzuuum hayırlıu olsun haberlerini bekliyorus:27:

buabur canim dur kafam karsiti :37: simdi misafir icin 12 kisilik var günlükte 6 kisilik var

günlük bi 6 kisilik daha almam gerekiyor mu?

gaso canim tesekkür ederim almayi düsünüyorum bakalim kararim degismezse :)

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz..

ama nisanlisindan ayrilan bir arkadasimiz varmis :S cok üzüldüm hayirlisi olsun insaAllah :S desem bilemiyorum ...

hoşgeldin şeker :3:
hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar şimdiden :114:

Tesekkur ederim :)

hayırlı olsun canım buranın en son gelini benim heralde:3::3:

Cok sagol seninde hayirli olsun insallah :)

buabur canim dur kafam karsiti :37: simdi misafir icin 12 kisilik var günlükte 6 kisilik var

günlük bi 6 kisilik daha almam gerekiyor mu?

gaso canim tesekkür ederim almayi düsünüyorum bakalim kararim degismezse :)

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz..

ama nisanlisindan ayrilan bir arkadasimiz varmis :S cok üzüldüm hayirlisi olsun insaAllah :S desem bilemiyorum ...

Hosbulduk bu arada :)

Kizlar nisanlim bugün dügün salonuna fiyat sormus pazar 1-5 arasi 500-600 kisilik 3500TL demisler ama hemseri oldugumuz icin indirim yapariz demisler.

3500TL nasil sizce?

Back