• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

oo kavuşan yavrular olmuuşş, bugün çalışmayıp tatil yapan yavrular varmıışş, görümcelere gidecek yavrular varmışş, çıkıp hediye bakacak yavrular varmıışşş, hepiciğinize mirabaaaa :3::3:

bizim akşama misafirimiz var, ben de biras temislik yaptım, akşama doğru da accuk kurabiye falan yaparım iyi olur, yarın da kayınvalideme götürürüm, annem de kaymak yapmıştı onu da götürcem zaten :56::56:

hava da pek güzel maşallah, yarın ist daha sıcak açık güneşli olucakmış heyoooooo :32::32::32::32:

bizde isterik kurabiyee :56:

hatunlarımaaaaaa:54::54::nazar: kısss pinkimm lovem nie kalıp duruosun sen bu direksiyondann:53:bende yeni aldım daha ehliyetimi, motor direksiyondan on yüz bir milyon kess daha zorr ayoll.

12 de uyandımm bugün :52: kahvaltı,bakım bakım ve bakım sonrası spor yapsammı yapmasammı die düşünmekteyimm:15:

hatunlarımaaaaaa:54::54::nazar: kısss pinkimm lovem nie kalıp duruosun sen bu direksiyondann:53:bende yeni aldım daha ehliyetimi, motor direksiyondan on yüz bir milyon kess daha zorr ayoll.

12 de uyandımm bugün :52: kahvaltı,bakım bakım ve bakım sonrası spor yapsammı yapmasammı die düşünmekteyimm:15:

bilmiyorum ki yaaa arabayı hiç stop ettirmedim vitesi güzel degiştirdim ama biz trafikte sınava başka arabalarda oluyor kavşaklarda dönerken hızlı dönüyor muşum halbuki 1. vitesle dönüyorum anlamadım gitti.. ilk kaldığımkinden daha da çok güveniyorum kendime otobanda bile araba sürdüm yani 100ü gördüğümü biliyorum eğer gerçkten iyi kullanamasam ders hocamız zaten otobanda vermezdi bana daha çok çalışmam gerek ama bu gidişle prof olacağım o kesin :25:

motordan da 83 aldım çok iyi çalışmıştım tek seferde geçtim

bilmiyorum ki yaaa arabayı hiç stop ettirmedim vitesi güzel degiştirdim ama biz trafikte sınava başka arabalarda oluyor kavşaklarda dönerken hızlı dönüyor muşum halbuki 1. vitesle dönüyorum anlamadım gitti.. ilk kaldığımkinden daha da çok güveniyorum kendime otobanda bile araba sürdüm yani 100ü gördüğümü biliyorum eğer gerçkten iyi kullanamasam ders hocamız zaten otobanda vermezdi bana daha çok çalışmam gerek ama bu gidişle prof olacağım o kesin :25:

kavşaklarda gaza 1.vitesle dönsende çok dokunuosun sanırım debriyajla dönn kuzum 1.viteste az gaaz azda debriyaj basılı olsun.aslında gerek yok 1.vites yeterli ama bende anlamadım :26:

hosbulduk rosaciim :3: nasilsin?

gezdim gördüm geldim :10: nisanlimi iki gün görebildim ama beraber oldugumuzdan beri gecirdigimiz en rahat en huzurlu en a$k dolu iki gündü onlar :17:

sizler naptiniz yoklugumda? bayagi bir sayfa ilerlemis masAllah :nazar:

hosbulduk rosaciim :3: nasilsin?

gezdim gördüm geldim :10: nisanlimi iki gün görebildim ama beraber oldugumuzdan beri gecirdigimiz en rahat en huzurlu en a$k dolu iki gündü onlar :17:

sizler naptiniz yoklugumda? bayagi bir sayfa ilerlemis masAllah :nazar:

iyiyim canım yok bi yaramaslık,biz ne yaptıkk bişi yapmadık, çağlanın askeri geldi:98:,ufak tefek hastalananlarımıs oldu,:94:yılbaşı için çekiliş yaptık,:74:gaso afgan battatiyesi örüo,:6:lavanta sevgililer günü için kalp kesiodu en son onları bitirdi,:16:bir sürü yeni gelin adayları geldi,:10:havin pragda,:27:sultan hiç gelmio nerde bilmiyos,:50::26:lilapause yeni işinde yoğun yoğun çalışıo,:118: böylee iştee :51:

Hihi özet icin tesekkürler :) Kisacik cevap vereyim o halde:

Cagla canim hadi gözün aydin :)

Cekiliste bol eglenceler dilerim seneye bende katilirim simdi uzakta oldugum icin olmaz :)

Gaso kolay gelsin canim ama afgan battaniyesi ne oluyo? :)

Lavanta canim sanada kolay gelsin ama sevgilicikler gününe daha cok var ya :)

Yeni gelinler hos gelmisler :)

Havin canim bana yakinsin iyi gezmeler :)

Sultanla hic tanisma sansim olmadi zaten ama gelir insaAllah o da :)

Lila canim yeni isin hayirli olsun insaAllah sanada kolay gelsin :)

Kızlarr nişanlım ev bakmış halletmiş süper bi sürpriz oldu bana:)ee artık eşyalara bakmak gerek değil mi?:))Benim aklımda beyaz koltuklar vardı baya bi baktım oturduğum yerden bi koltuk takımı beğendim benim istediğim tarzda bir şey ama bilemiyorum heyecanla yanlış bi karar vermekte istemiyorum:D fikirlerinizle aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum:))) buyrun bakın:)

Bonita Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

iyi aksamlar kizlar nasilsinizzz:)) bugun kocislee camasir mak.buzdolabi ve tost mak. aldimm :)) ayy cok heycanlandimm... zaman azaliyooo :)) gunler hizli geciyoo :)) bu arada benide listeye ekleyin bari 23.06.2012 :))))

Back