bende evlendıkten sonra ıcmıcem dıyorumm
buarda ımam nıkahı yapılmadan duyrulmazmıs kötülük ederler diye aklınızda olsun ve cok kalabalık olmamalıymış
Canim benimInsallah sevdiginin annesi sana annenin yoklugunu hissettirmez
Evet ev esyalari karisik simdilik :) ev olmadan daha konusmuyoruz bile nasil olcak ne olcak diye.. jumbonun kalitesini duydum bi arkadasimin annesi 25 senedir kullaniyomus ustelik bulasik makinesinede cekinmeden atiyormus o yuzden dayanikli olmasini istedim bende.. kismet bakalim alabilcek miyim :)
hissettirmiyor sağolsun onunda kızı yok hiç anne gibi oldu bana hatta gibisi bile fazla:)şanslıyım bu yüzden:)
öncelik ev tabi ona göre alacaksın eşyaları sığar sığmaz felan sıkıntı oluyor sonra:)bizimde var hala kullanıyorz aynen öyle 25 yıllık falan üzerinde tek bir çizik bile yok hala yepyeni gibi görünüyor:)bu yüzden bende jumbo almayı düşünüyorum :)
deme canım bak netten bıraz arastırırsın gorursun hayırlısı olsun Allah hayırlı gecım versın ama kalabnalıkta olmasın guvenmedınız ınsanlar fılan
baglama yaparlar diye öyle diyolar bide eller baglanmıcak falan fışman
da kimseye duyurma
Oh ne güzel Rabbim bozmasin insallah iliskinizi !
al al al al al al al alEki Görüntüle 304112 kızlar kahvaltı takımı düşünüyorum bernardoda 299 tl. sizce nasıl?:26:
eğer son olarak bu ikisinin arasında kalırsan kuzu, hangisinin plakası çıkıyorsa onu al :114:kızlar genel olarak çeyizimde arzum var şimdi tost makinesi içinde arzum alayım diyorum hani bi marka olsun çıksın ama hani şu şık modeller hoşuma gidiyor 150 tlden az değiller birde 100 tlye var kullananlar memnun ama eski model kararsız kaldım 50tl için uzun seneler kullanacağım bişeyi içime sinmeyen almayayım diyorum ama biyandanda bunların borçları evlenince anca biter.napayım ya ben resim eklyim bakın.Eki Görüntüle 304143 Eki Görüntüle 304144
maşallah hesabını kitabını bilen hatunuma beniimmbalbtb barnardoda kampanya varmış yakın olsaydık birlikte gider alırdık yarı yarıya kırışırdık ücretini 2 takım alırdık ikincisi %50 indirimli yani 299/2 desek 150 yapar yani iki takım 450 ader 450/2 = 225e geliryani başka almak isteyen arkadaşın varsa böyle bi şey de yapabilirsiniz
balıma peteğime ve kuşuma maşallah diyoruummbende 28.07.2011 tarihinden beri içmiyorum
Amin canımm teşekkür ederim çok:)herkes böyle olsa ya keşke:)ben sevdiğim insanın ailesindeki herkesi çok seviyorum benim istediğim gibi olmayanları bile çünkü ömür boyu birlikte olacağım insanın hayatından çıkaramayacağı insanlar onlar bir şekilde sevmek ve sorun çıkarmamak zorundasın..diye düşünüyorum ben:))
kızlar ben cıkıuyorum mesaim bitti
iyi hafta sonları dilerim hepinize
kendinize iyi bakın
bende evlendıkten sonra ıcmıcem dıyorumm
buarda ımam nıkahı yapılmadan duyrulmazmıs kötülük ederler diye aklınızda olsun ve cok kalabalık olmamalıymış
Nası yaniii, anlamadım ben bişi:26:deme canım bak netten bıraz arastırırsın gorursun hayırlısı olsun Allah hayırlı gecım versın ama kalabnalıkta olmasın guvenmedınız ınsanlar fılan
baglama yaparlar diye öyle diyolar bide eller baglanmıcak falan fışman
da kimseye duyurma
veee accuk az konuşun beeaaa
bu ne büle yaa, oku oku beynim yumuştu yemin ediyorumm
yeni gelen hatunlaarr, sizler de hoşgeldiniiizzz
cnm geçen taksit kapatmak için gitmiştim orda senin süpürgenden gördüm ve rengine bayılmıştım inceleme fırsatım olmasdı bana model adını yazarmısın araştırayım..
Eki Görüntüle 304112 kızlar kahvaltı takımı düşünüyorum bernardoda 299 tl. sizce nasıl?:26:
canım çok da uzak sayılmayız bende istanbuldayımne zamana kadar geçerliymiş kampanya ki acaba:26:
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
ecearslan, gulsengo+, tatlikedi+, Lavanta+, pink_love, Gasoline+, YenidenDogdum, LamEliff+, zeynepsny
hosbuldukkkkkkkkkkk
dimi ya okumasi zahmetli :)) bide arkamdan birileri geçtikce sayfayi saklicam diye canim cikiyor pembis pembis pek bi göze batiyorona ragmen ayrilamadim burdan
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
ecearslan, gulsengo+, tatlikedi+, Lavanta+, pink_love, Gasoline+, YenidenDogdum, LamEliff+, zeynepsny
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?