2012' de yazın evlenecekler

hissettirmiyor sağolsun onunda kızı yok hiç anne gibi oldu bana hatta gibisi bile fazla:)şanslıyım bu yüzden:)
öncelik ev tabi ona göre alacaksın eşyaları sığar sığmaz felan sıkıntı oluyor sonra:)bizimde var hala kullanıyorz aynen öyle 25 yıllık falan üzerinde tek bir çizik bile yok hala yepyeni gibi görünüyor:)bu yüzden bende jumbo almayı düşünüyorum :)

deme canım bak netten bıraz arastırırsın gorursun hayırlısı olsun Allah hayırlı gecım versın ama kalabnalıkta olmasın guvenmedınız ınsanlar fılan
baglama yaparlar diye öyle diyolar bide eller baglanmıcak falan fışman
da kimseye duyurma

Oh ne güzel Rabbim bozmasin insallah iliskinizi !

Tamam canim tesekkür ederim bilgiler için, detaylica bi ögreneyim :)

Oh ne güzel Rabbim bozmasin insallah iliskinizi !

Amin canımm teşekkür ederim çok:)herkes böyle olsa ya keşke:)ben sevdiğim insanın ailesindeki herkesi çok seviyorum benim istediğim gibi olmayanları bile çünkü ömür boyu birlikte olacağım insanın hayatından çıkaramayacağı insanlar onlar bir şekilde sevmek ve sorun çıkarmamak zorundasın..diye düşünüyorum ben:))

kızlar ben cıkıuyorum mesaim bitti
iyi hafta sonları dilerim hepinize
kendinize iyi bakın

Eki Görüntüle 304112 kızlar kahvaltı takımı düşünüyorum bernardoda 299 tl. sizce nasıl?:26:
al al al al al al al al
çok tatlı yaa

eğer son olarak bu ikisinin arasında kalırsan kuzu, hangisinin plakası çıkıyorsa onu al :114:

maşallah hesabını kitabını bilen hatunuma beniimm
çok karlı bir iş ama hee senin söylediğin

bende 28.07.2011 tarihinden beri içmiyorum
balıma peteğime ve kuşuma maşallah diyoruumm

veee accuk az konuşun beeaaa
bu ne büle yaa, oku oku beynim yumuştu yemin ediyorumm

yeni gelen hatunlaarr, sizler de hoşgeldiniiizzz

kesinlikle katiliyorum canim, tamam belki sevme zorunlulugu yok ama iyi gecinmek önemli.. her ne kadar kapini kapattiginda kocanla sen kalsanda, illaki yansir evinize aile arasinda yasanilanlar.. o yüzden iyi geçinelim ve herkes mutlu olsun dimi :)

bende evlendıkten sonra ıcmıcem dıyorumm
buarda ımam nıkahı yapılmadan duyrulmazmıs kötülük ederler diye aklınızda olsun ve cok kalabalık olmamalıymış

Nası yaniii, anlamadım ben bişi:26:

veee accuk az konuşun beeaaa
bu ne büle yaa, oku oku beynim yumuştu yemin ediyorumm

yeni gelen hatunlaarr, sizler de hoşgeldiniiizzz

hosbuldukkkkkkkkkkk
dimi ya okumasi zahmetli :)) bide arkamdan birileri geçtikce sayfayi saklicam diye canim cikiyor pembis pembis pek bi göze batiyor ona ragmen ayrilamadim burdan

balıımm sayende bernardonun sayfasına uzun zamandan sonra tekrar baktım bir de ne göreyiiimm
osmanlı koleksiyonunda tulip serisi ürünler yapmışlarrr, dibim düştü resmen yaa
birer ikişer bikaç parça alıp servis seti gibi bişey yapıcam mutlaka yani inşallah
bakın şu lalelerin güzelliğine yaa

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

ecearslan, gulsengo+, tatlikedi+, Lavanta+, pink_love, Gasoline+, YenidenDogdum, LamEliff+, zeynepsny

cnm geçen taksit kapatmak için gitmiştim orda senin süpürgenden gördüm ve rengine bayılmıştım inceleme fırsatım olmasdı bana model adını yazarmısın araştırayım..

kuzum philips FC8132 rengini bende çok sevdim :) kırmızısı da vardı,bu daha şirindi ama..

Eki Görüntüle 304112 kızlar kahvaltı takımı düşünüyorum bernardoda 299 tl. sizce nasıl?:26:

balımm bayıldımmmm al bence çokk zarif yaa çok da çıtı pıtıı,,, kahvaltı takımı almayı düşünmüyordum şimdi düşünmeye başladım o derece yani izmirden düşünen olursa ortak alabilirim bende çoookkk şirin gerçekten çünkü :)

canım çok da uzak sayılmayız bende istanbuldayım ne zamana kadar geçerliymiş kampanya ki acaba:26:

hosbuldukkkkkkkkkkk
dimi ya okumasi zahmetli :)) bide arkamdan birileri geçtikce sayfayi saklicam diye canim cikiyor pembis pembis pek bi göze batiyor ona ragmen ayrilamadim burdan

sağol yavruş

yav ben bu konuda iyiyimdir de bugün bi yoruldum niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…