• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

balıımm sayende bernardonun sayfasına uzun zamandan sonra tekrar baktım bir de ne göreyiiimm
osmanlı koleksiyonunda tulip serisi ürünler yapmışlarrr, dibim düştü resmen yaa
birer ikişer bikaç parça alıp servis seti gibi bişey yapıcam mutlaka yani inşallah
bakın şu lalelerin güzelliğine yaa
Eki Görüntüle 304182 Eki Görüntüle 304183 Eki Görüntüle 304184
ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldım :16:
ben de her an bişiler alabilirim yine...
ama artık işi abarttım, bugün de internetten bişi alacaktım, son anda frenledim kendimi:31:

ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldım :16:
ben de her an bişiler alabilirim yine...
ama artık işi abarttım, bugün de internetten bişi alacaktım, son anda frenledim kendimi:31:

hahha yavaş yavruşum yavaş :27:
gelip seni bağlayak mı ne :8::8:

kesinlikle katiliyorum canim, tamam belki sevme zorunlulugu yok ama iyi gecinmek önemli.. her ne kadar kapini kapattiginda kocanla sen kalsanda, illaki yansir evinize aile arasinda yasanilanlar.. o yüzden iyi geçinelim ve herkes mutlu olsun dimi :)

evet aynen öyle canım:)eşimi mutlu etmek istiyorsam bunlara dikkat etmeliyim bence çünkü hayat sadece ikimizin ilişkisinden ibaret değil ki:)ve zaten o ailesine çok bağlı biri o herkesi sever herkeste onu sever böyle ailecek sevgi dolular:))böyle insanlarında mutluluğunu bozmak istemem yani:)

canlarrr otobüs rezervasyonu yaptım, her an sevdiceğime süpriz yapabilirim :16:
Şimdik çıkıyorum, faceden devam, öpüldünüz kuzucuklar...:54:

buneee kalabalıkk laaa :57:2 gündür bütün gün bekliom gelen giden yok :9: nasısa kimse olmuo die açmıom ortalık kaynamışşş:41:napıonuss bakem :51:

:9: eee murphy kanunu deniyor buna tatlim :D
kendi açimdan söyleyim saatim gelsede eve gitsem diye bekliyorum :)
Senden ne var ne yok :)

evet aynen öyle canım:)eşimi mutlu etmek istiyorsam bunlara dikkat etmeliyim bence çünkü hayat sadece ikimizin ilişkisinden ibaret değil ki:)ve zaten o ailesine çok bağlı biri o herkesi sever herkeste onu sever böyle ailecek sevgi dolular:))böyle insanlarında mutluluğunu bozmak istemem yani:)

dogru düsünüyosun canim insallah böylede gider bir ömür boyu :nazar:

gülsengo cnm senin süpürgeyi araştırdım 400 emiş gücü çok iyi fiyatıda 250 tl civarı 2000 walt toz torbalı ama hani hava çıkışı nasıldır bilmiyorum deneyip görmek lazım sulu zor olursa diye kara vermedim ama buda hoşuma gitti şimdi

Wayyy hain gacılarr wayyy bende bişey yazamdımm yoğunluktan şu muhabbetlere bakın helee küsstüümm sizee :5::5:
latif doğanın küstüm şarkısını sizede armağan ediyorum hepicinizeee hıhhh :19::19: :37::37:

gülsengo cnm senin süpürgeyi araştırdım 400 emiş gücü çok iyi fiyatıda 250 tl civarı 2000 walt toz torbalı ama hani hava çıkışı nasıldır bilmiyorum deneyip görmek lazım sulu zor olursa diye kara vermedim ama buda hoşuma gitti şimdi

fiyatı düşmüş o zaman kuzum benim aldığımda nakit 270 taksitli 300 dü ben 200 e taksitli aldım :) al bence ben de çok araştırmıştım bu modeli de iyi fiyatı da.

Resimlerimiz ne güzel uymus bide gelin damadina hizlica kossa da görsek :17::9:

her anın tadı başka canım,zaman gelicek nişanlı olduğumuz anları da özlücez :31::31:

gasolinem ve gulsengo çok teşekkür ederim bende çok beğendim :34: alacak biri varsa kardeş payı yapabiliriz:54: hehehe
leynnnn rosaaaaaaaa bende üyeyim beni görmüyorsun :43::43::43::43::43::43:herkesi sayıyorsun:14::14::14::14:

Wayyy hain gacılarr wayyy bende bişey yazamdımm yoğunluktan şu muhabbetlere bakın helee küsstüümm sizee :5::5:
latif doğanın küstüm şarkısını sizede armağan ediyorum hepicinizeee hıhhh :19::19: :37::37:

:36:naaaaptin yaaa dilime dolancak simdi aksam boyunca :27:

kiyamam sana küsme okuda gel hepsini :1:

Back