Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldımbalıımm sayende bernardonun sayfasına uzun zamandan sonra tekrar baktım bir de ne göreyiiimm
osmanlı koleksiyonunda tulip serisi ürünler yapmışlarrr, dibim düştü resmen yaa
birer ikişer bikaç parça alıp servis seti gibi bişey yapıcam mutlaka yani inşallah
bakın şu lalelerin güzelliğine yaa
Eki Görüntüle 304182 Eki Görüntüle 304183 Eki Görüntüle 304184
ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldım
ben de her an bişiler alabilirim yine...
ama artık işi abarttım, bugün de internetten bişi alacaktım, son anda frenledim kendimi
kesinlikle katiliyorum canim, tamam belki sevme zorunlulugu yok ama iyi gecinmek önemli.. her ne kadar kapini kapattiginda kocanla sen kalsanda, illaki yansir evinize aile arasinda yasanilanlar.. o yüzden iyi geçinelim ve herkes mutlu olsun dimi :)
hee yaa bağlayın beni gasomm, özellikle canım sıkkın olunca coşuyorum, bu 2 hafta da hep böle geçti maalesefhahha yavaş yavruşum yavaş
gelip seni bağlayak mı ne
Amanin kim gelmiiiiiiiiiiiiiiis
e benim rosam gelmiş yaaa
rosamm deşifre ettin herkes kaçtı
buneee kalabalıkk laaa 2 gündür bütün gün bekliom gelen giden yok nasısa kimse olmuo die açmıom ortalık kaynamışşşnapıonuss bakem
buneee kalabalıkk laaa 2 gündür bütün gün bekliom gelen giden yok nasısa kimse olmuo die açmıom ortalık kaynamışşşnapıonuss bakem
evet aynen öyle canım:)eşimi mutlu etmek istiyorsam bunlara dikkat etmeliyim bence çünkü hayat sadece ikimizin ilişkisinden ibaret değil ki:)ve zaten o ailesine çok bağlı biri o herkesi sever herkeste onu sever böyle ailecek sevgi dolular:))böyle insanlarında mutluluğunu bozmak istemem yani:)
iiyimm yewwruu sen napıon bakimmm
dogru düsünüyosun canim insallah böylede gider bir ömür boyu
gülsengo cnm senin süpürgeyi araştırdım 400 emiş gücü çok iyi fiyatıda 250 tl civarı 2000 walt toz torbalı ama hani hava çıkışı nasıldır bilmiyorum deneyip görmek lazım sulu zor olursa diye kara vermedim ama buda hoşuma gitti şimdi
Resimlerimiz ne güzel uymus bide gelin damadina hizlica kossa da görsek
her anın tadı başka canım,zaman gelicek nişanlı olduğumuz anları da özlücez
Wayyy hain gacılarr wayyy bende bişey yazamdımm yoğunluktan şu muhabbetlere bakın helee küsstüümm sizee
latif doğanın küstüm şarkısını sizede armağan ediyorum hepicinizeee hıhhh
naaaaptin yaaa dilime dolancak simdi aksam boyunca
kiyamam sana küsme okuda gel hepsini