2012' de yazın evlenecekler

yok öyle bişi bence hani 1 mağaza da araştırmadık inan bana isteyen HEDİYE DE VERİYOR

Kızlar tek tek alıntı yapamadım, aklımda kaldığınca cwp vereyim yani fikirlerimi belirteyim sizlere.. Belki yardımcı olurum...
Bernardonun kalitesi ve şıklığı bence tartışılmaz. Ben henüz çatal bıçaktakımımı kullanmadım ama porselenlerini kullananların memnun olduğunu biliyorum baharcım

Tost makinesi demişsiniz bir de; ben bosch aldım, hem döküm plaka, hem de plakaları çıkabiliyor. Hem de üst kapak 180 derece yatabiliyor, böylece evde ızgara keyfi yapılabiliyor. Plakaların arkayüzü tırtıksız, düz. O tarafını kullanınca da krepler yapılabiliyor..

Bi de lavantacım biz de evde yıllardır Aksu markayı kullanıyoruz, süper hala bi çiziği yok.
Ama şunu unutma eski teflonlarda bi başkaydı.
Mesela ben öğrenciyken kendime küçük bi tost mak. almıştım, daha doğrusu annem almıştı bana, onun plakalar şuanda kullanılmaz halde gibi, hep döküldü.

Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler aramıza

Birisi boschun kombi tipi buzdolabını almış sanırsam çeyizine, iyi günlerde kullanın, onun beyazını biz evde kullanıyoruz, çok memnunuz. Hatta çeyizime de ondan istiyorum da, kociş alırsa tabi:26:

Alıntı yapcektimmm kafam gitti

sigaradan bahsetmeyin yaaaa

Ben bıraktımmmmmm

Bu arada bizim imam nikahımız varrr

nişan için canım:)yok hayır evde olmayacak..ya ben bu zamana kadar öyle pek uzun elbise abiye tarzı felan pek giymediğim için yakışmıyormuş gibi geliyor bana:)yada biraz çocuk gibi göründüğümden farklı kaçıyor öyle elbiseler hani küçük bi çocuk annesinin kıyafetlerini giyer ya aynen öyle hehe:)mor güzel evet renk olarak aklımda bir kaç şey oluştu,model olarak nasıl bir şey önerebilirsin peki?:)

bizimde arcelıkte begendiklerimiz 4067 tutuyor canım
valla bi ara mesela buzdolabı alana supurge bılmem robot uclu alana tv hedıye verıyolardı arcelık hemde cok eskı degıl yanı agustos cıvarı fılandır ben bı magazanın onunde yazılı pankartta gormustum

Kendinde görmeye aliskin olmadigindan öyle geliyordur sana, denemeye yalniz gitme, zevkine güvendigin kisileri al yanina yardimci olurlar onlar :)
Model olarak herkesin zevki baska tabi ama ben boyundan baglanan türleri çok seviyorum, straplezleri hos bulmuyorum pek nedense..
Onu sevmem bunu sevmem diyoruz ama en guzeli gidip her modelden biseyler denemek..

Bu arada herkes ev esyasi olayina girismis valla :) simdilik daha ne arastiriyorum ne de beyaz esyam var hazirda :)

Bi sorum olcakti benimde aslinda yeri gelmisken: jumbonun çatal kasik takimini almayi dusunuyorum, yalniz turkiyede olmadigim icin fiyatlar ne durumda fikrim yok internetten baktim inanamadim 1000tl den basliyor dogrumu arkadaslar ? Alanlariniz varsa baska ne marka tavsiye edersiniz?

annem olmadığından o konularda yalnızım biraz böyle hazırlıklarda:)arkadaşlarımla kuzenlerle falan idare ediyorum bende:)evet straplezleri bende sevmiyorum pek biraz basit duruyor artık..:)çok model denedim zamanım kalmadııı böyle deli olmak üzereyim:)

Evet bende baktım ev eşyaları felan okumadan geçtim çünkü bu konuya girmekten korkuyorum gerçekten çok zor çünkü jumbo kaliteli markadır fiyatlarını pek bilmiyorum ama uzun yıllar kullanabileceğin kalitede inan:)

bende evlendıkten sonra ıcmıcem dıyorumm
buarda ımam nıkahı yapılmadan duyrulmazmıs kötülük ederler diye aklınızda olsun ve cok kalabalık olmamalıymış

Canim benim Insallah sevdiginin annesi sana annenin yoklugunu hissettirmez
Evet ev esyalari karisik simdilik :) ev olmadan daha konusmuyoruz bile nasil olcak ne olcak diye.. jumbonun kalitesini duydum bi arkadasimin annesi 25 senedir kullaniyomus ustelik bulasik makinesinede cekinmeden atiyormus o yuzden dayanikli olmasini istedim bende.. kismet bakalim alabilcek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…