Ben çamaşır+bulaşık+buzdolabı aldım. (Hepsi 4045 TL tuttu) Adama söledim hediye olayını, hediye verenler zaten fiyatların üzerine önceden ekleme yaparak veriyorlar şunlarda hediyemiz felan diyorlar dedi ben öyle bişey yapamam dedi
yok öyle bişi bence hani 1 mağaza da araştırmadık inan bana isteyen HEDİYE DE VERİYOR
Sizin bulaşık sanırım şu kaşıklar üste dizilenlerden, ee zaten sepeti veriyorlarki fazladan yedek olsun diye:)
Doğrudur, belkide fırını felan almadığımız için hediye vermediler:)
herkes sepeti para ile veriyor yedek sepet makinenin orjinalin de yok
valla açıkçası bazıları kazıklamaya bazıları da tok satıcı oluyor biz bunu da gördük
ilk mesajlarini okuyamadim ececim, söz icin mi arastiriyosun nisan icin mi? bide evde mi olcak?
Evde olcaksa uzun modellere bakma derim diz üstü en güzeli :) bide mor rengini düsünmeni tavsiye ederim, eminim çok yakisir acik tenliysen :)
Valla adam bize sepetide veriyoruz dedi ekstra paramı dedim hayır dedi
Aynen yaa neyse tecrübe edineceğiz böyle böyle:) Hayırlı olsun bu arada eşyaların arkadaşım
Alıntı yapcektimmm kafam gitti
sigaradan bahsetmeyin yaaaa
Ben bıraktımmmmmm
Bu arada bizim imam nikahımız varrr
nişan için canım:)yok hayır evde olmayacak..ya ben bu zamana kadar öyle pek uzun elbise abiye tarzı felan pek giymediğim için yakışmıyormuş gibi geliyor bana:)yada biraz çocuk gibi göründüğümden farklı kaçıyor öyle elbiseler hani küçük bi çocuk annesinin kıyafetlerini giyer ya aynen öyle hehe:)mor güzel evet renk olarak aklımda bir kaç şey oluştu,model olarak nasıl bir şey önerebilirsin peki?:)
Aynen kuzumAlıntı yapcektimmm kafam gitti
Ben bıraktımmmmmm
Alıntı yapcektimmm kafam gitti
Ben bıraktımmmmmm
Kendinde görmeye aliskin olmadigindan öyle geliyordur sana, denemeye yalniz gitme, zevkine güvendigin kisileri al yanina yardimci olurlar onlar :)
Model olarak herkesin zevki baska tabi ama ben boyundan baglanan türleri çok seviyorum, straplezleri hos bulmuyorum pek nedense..
Onu sevmem bunu sevmem diyoruz ama en guzeli gidip her modelden biseyler denemek..
Bu arada herkes ev esyasi olayina girismis valla :) simdilik daha ne arastiriyorum ne de beyaz esyam var hazirda :)
Bi sorum olcakti benimde aslinda yeri gelmisken: jumbonun çatal kasik takimini almayi dusunuyorum, yalniz turkiyede olmadigim icin fiyatlar ne durumda fikrim yok internetten baktim inanamadim 1000tl den basliyor dogrumu arkadaslar ? Alanlariniz varsa baska ne marka tavsiye edersiniz?
annem olmadığından o konularda yalnızım biraz böyle hazırlıklarda:)arkadaşlarımla kuzenlerle falan idare ediyorum bende:)evet straplezleri bende sevmiyorum pek biraz basit duruyor artık..:)çok model denedim zamanım kalmadııı böyle deli olmak üzereyim:)
Evet bende baktım ev eşyaları felan okumadan geçtim çünkü bu konuya girmekten korkuyorum gerçekten çok zor çünküjumbo kaliteli markadır fiyatlarını pek bilmiyorum ama uzun yıllar kullanabileceğin kalitede inan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?