2012' de yazın evlenecekler

ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldım
ben de her an bişiler alabilirim yine...
ama artık işi abarttım, bugün de internetten bişi alacaktım, son anda frenledim kendimi

ewet gasom dün ben de baktım bernardoya epeydir bakmıodum, bayıldım
ben de her an bişiler alabilirim yine...
ama artık işi abarttım, bugün de internetten bişi alacaktım, son anda frenledim kendimi

hahha yavaş yavruşum yavaş
gelip seni bağlayak mı ne

evet aynen öyle canım:)eşimi mutlu etmek istiyorsam bunlara dikkat etmeliyim bence çünkü hayat sadece ikimizin ilişkisinden ibaret değil ki:)ve zaten o ailesine çok bağlı biri o herkesi sever herkeste onu sever böyle ailecek sevgi dolular:))böyle insanlarında mutluluğunu bozmak istemem yani:)

canlarrr otobüs rezervasyonu yaptım, her an sevdiceğime süpriz yapabilirim
Şimdik çıkıyorum, faceden devam, öpüldünüz kuzucuklar...

buneee kalabalıkk laaa 2 gündür bütün gün bekliom gelen giden yok nasısa kimse olmuo die açmıom ortalık kaynamışşşnapıonuss bakem

eee murphy kanunu deniyor buna tatlim
kendi açimdan söyleyim saatim gelsede eve gitsem diye bekliyorum :)
Senden ne var ne yok :)

dogru düsünüyosun canim insallah böylede gider bir ömür boyu

gülsengo cnm senin süpürgeyi araştırdım 400 emiş gücü çok iyi fiyatıda 250 tl civarı 2000 walt toz torbalı ama hani hava çıkışı nasıldır bilmiyorum deneyip görmek lazım sulu zor olursa diye kara vermedim ama buda hoşuma gitti şimdi

Wayyy hain gacılarr wayyy bende bişey yazamdımm yoğunluktan şu muhabbetlere bakın helee küsstüümm sizee
latif doğanın küstüm şarkısını sizede armağan ediyorum hepicinizeee hıhhh

fiyatı düşmüş o zaman kuzum benim aldığımda nakit 270 taksitli 300 dü ben 200 e taksitli aldım :) al bence ben de çok araştırmıştım bu modeli de iyi fiyatı da.

Resimlerimiz ne güzel uymus bide gelin damadina hizlica kossa da görsek

her anın tadı başka canım,zaman gelicek nişanlı olduğumuz anları da özlücez

gasolinem ve gulsengo çok teşekkür ederim bende çok beğendim alacak biri varsa kardeş payı yapabiliriz hehehe
leynnnn rosaaaaaaaa bende üyeyim beni görmüyorsun herkesi sayıyorsun

Wayyy hain gacılarr wayyy bende bişey yazamdımm yoğunluktan şu muhabbetlere bakın helee küsstüümm sizee
latif doğanın küstüm şarkısını sizede armağan ediyorum hepicinizeee hıhhh

naaaaptin yaaa dilime dolancak simdi aksam boyunca

kiyamam sana küsme okuda gel hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…