• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

fiyatı düşmüş o zaman kuzum benim aldığımda nakit 270 taksitli 300 dü ben 200 e taksitli aldım :) al bence ben de çok araştırmıştım bu modeli de iyi fiyatı da.

her anın tadı başka canım,zaman gelicek nişanlı olduğumuz anları da özlücez :31::31:

cnm denedin mi hiç nasıl sesi çekimi falan..birde bunların torbalarını beylikdüzünde ben nasıl bulcam onu düşünüyorum..200 de süper almışın güle güle kullan cnm

$158983_hr_4cbe4f25e74cc.jpg kızlar kına da böyle bi elbise düşünsem sizce nasıl olur??ben çok beğendim.

cnm denedin mi hiç nasıl sesi çekimi falan..birde bunların torbalarını beylikdüzünde ben nasıl bulcam onu düşünüyorum..200 de süper almışın güle güle kullan cnm

kuzum torbaları her yerde satılıyo pazaryerlerinde falan vardır.5 tl civarındaydı ben almadan önce onu araştırdım :D çekimi de gzel hem alırken hemde evde denedim,sesi de normal.

gasolinem ve gulsengo çok teşekkür ederim bende çok beğendim :34: alacak biri varsa kardeş payı yapabiliriz:54: hehehe
leynnnn rosaaaaaaaa bende üyeyim beni görmüyorsun :43::43::43::43::43::43:herkesi sayıyorsun:14::14::14::14:
oy balıımm ben kahvaltı takımımı önceden almış olmayaydım, yarın seni kolundan tuttuğum gibi götürürsüm bernardoya :9::9::9:

Eki Görüntüle 304224 kızlar kına da böyle bi elbise düşünsem sizce nasıl olur??ben çok beğendim.
uuuu beybiiiii :23:
totoşun yoksa hemen alabilirsin ama drapeli değil de düz olsa sankim daha bi yakıcı olaarrr :23::23:

bedenim aynı bu kızdaki gibi kızlar belim çok ince basen biraz daha geniş tek sorun st böyle bu kadar dolgun değil :D :1:

Back