- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
banee iştee küsstümmmm küsstüümmm padişahınnn kızı olsanızda hepicinizeee küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm
küsme bak sana ne dicem :)
dügün günümüz degisti :) 9 hazirana alindi, pespese degiliz artik seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banee iştee küsstümmmm küsstüümmm padişahınnn kızı olsanızda hepicinizeee küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm
fiyatı düşmüş o zaman kuzum benim aldığımda nakit 270 taksitli 300 dü ben 200 e taksitli aldım :) al bence ben de çok araştırmıştım bu modeli de iyi fiyatı da.
her anın tadı başka canım,zaman gelicek nişanlı olduğumuz anları da özlücez
gasolinem ve gulsengo çok teşekkür ederim bende çok beğendim alacak biri varsa kardeş payı yapabiliriz hehehe
leynnnn rosaaaaaaaa bende üyeyim beni görmüyorsun herkesi sayıyorsun
Eki Görüntüle 304224 kızlar kına da böyle bi elbise düşünsem sizce nasıl olur??ben çok beğendim.
Eki Görüntüle 304224 kızlar kına da böyle bi elbise düşünsem sizce nasıl olur??ben çok beğendim.
küsme bak sana ne dicem :)
dügün günümüz degisti :) 9 hazirana alindi, pespese degiliz artik seninle
eliffffffffffffffff
cnm denedin mi hiç nasıl sesi çekimi falan..birde bunların torbalarını beylikdüzünde ben nasıl bulcam onu düşünüyorum..200 de süper almışın güle güle kullan cnm
oy balıımm ben kahvaltı takımımı önceden almış olmayaydım, yarın seni kolundan tuttuğum gibi götürürsüm bernardoyagasolinem ve gulsengo çok teşekkür ederim bende çok beğendim alacak biri varsa kardeş payı yapabiliriz hehehe
leynnnn rosaaaaaaaa bende üyeyim beni görmüyorsun herkesi sayıyorsun
uuuu beybiiiiiEki Görüntüle 304224 kızlar kına da böyle bi elbise düşünsem sizce nasıl olur??ben çok beğendim.
slm kızlar:) bende katıldım aranıza
bedenim aynı bu kızdaki gibi kızlar belim çok ince basen biraz daha geniş tek sorun st böyle bu kadar dolgun değil
Dene bak bence sen aklın kalmasın canım :)
ececim gelinlik 21 in ürünü,ancak dktirebilirim yani, o da istanbulda gidemem,yada benzerini arıcam
ben sankim seni daha önce gördümdüüü
hoşgeldin şeker