• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

balbtb barnardoda kampanya varmış yakın olsaydık birlikte gider alırdık yarı yarıya kırışırdık ücretini 2 takım alırdık ikincisi %50 indirimli yani 299/2 desek 150 yapar yani iki takım 450 ader 450/2 = 225e gelir :34: yani başka almak isteyen arkadaşın varsa böyle bi şey de yapabilirsiniz

aa canı m sen 3 boymu yaptın bak ben su kalbı sectım
bizim tanısma hikayemiz cok etkileyici :D toplu taşımada aylarca karşılaştık :D

bunu yazıcıdan bır 35 lık bırde 9 luklardan cıktı aldım bırazda 4 'lümü alsam :D cok sordum kusura bakma cnaım
bunuda dun eklemıstım görmemişindir diye ekliyorum :1:

Aaaaa çok güzel olmus bende görmemistim :1: ellerine saglik !!! Sanirim banada bi fikir dogdu yildönümüz için :))

lavanta ; evlenince rahatlarsın sımdı bu stres cok normal :)
:3: bende ne kadar yaratıcıyım görücem gerçi fikir senin fikrin :26:
aynen öyle sevgililer gününe bi hediye gibi oldu :24:

anlamadım ki cnm ne dmek istedin..:26::26::26::26::26::26:fikr benm değil ya bu siteden esinlendim..nickini hatırlamıyorum ama okumuştum öyle içime sindi yapmaya karar verdim..

Arkadaşlar buda benim nişan resmim. 3 Eylülde evde aile arasında yaptık. Aslında nişan demek pek doğru sayılmaz söz gibi bişeydi:)

Elbise soran arkadaşımız bu renk düşünebilir ben çok seviyorum narçiçeğini:) Yakışmışmı sizce arkadaşlar.

evet yakışmış sana hayırlı olsun ayrıca çok mutlu olun inşallah:)bu rengi bende çok seviyorum ama işte model olarak nasıl bir şey uyar bilemedim..:)

canım cok guzelmiş kombi tipi sizinde hayda 2153 şuan fiyatı

anlamadım ki cnm ne dmek istedin..:26::26::26::26::26::26:fikr benm değil ya bu siteden esinlendim..nickini hatırlamıyorum ama okumuştum öyle içime sindi yapmaya karar verdim..

:D dimi ya
yastıgı dıyorum evlendıkten sonra yaparsın kızına mısal :27: olsun bende senden esinlendim :28:
çok karışık yazmışım canım :44:

evet yakışmış sana hayırlı olsun ayrıca çok mutlu olun inşallah:)bu rengi bende çok seviyorum ama işte model olarak nasıl bir şey uyar bilemedim..:)

ilk mesajlarini okuyamadim ececim, söz icin mi arastiriyosun nisan icin mi? bide evde mi olcak?
Evde olcaksa uzun modellere bakma derim diz üstü en güzeli :) bide mor rengini düsünmeni tavsiye ederim, eminim çok yakisir acik tenliysen :)

balbtb barnardoda kampanya varmış yakın olsaydık birlikte gider alırdık yarı yarıya kırışırdık ücretini 2 takım alırdık ikincisi %50 indirimli yani 299/2 desek 150 yapar yani iki takım 450 ader 450/2 = 225e gelir :34: yani başka almak isteyen arkadaşın varsa böyle bi şey de yapabilirsiniz

net olanlar varsa engel olmayayım ben anneme bi sorayım pazzartesi anca haberleşiriz ama olurmu ?

yemek takımıda guzelmıs ama ben daha sade bısey ıstıyorum ustelık 400 cok pahalı degılmı ?
900 tl fılan aldı annem yuvarlak ama ben gormeden almıs o yuzden gunluklerım kare olsun dıyorum
kahvaltı takımıda en guzelıde bu eyfellı

bernardo'nun kalitesi için mi kararsızsın? anlamadım balbtb

bende o kadar takım baktım hiç birini beğenemedim yaa

ama bunu gerçekten çok beğendim herhaşde beyaz zemin olması ve eyfer kulesi beni çok cezbetti

ee kelebeklerde pembe olunca eee daha ne olsun?

herhalde bende anneme "anne 200 liraya bi takm beğendim çok güzel deyip 200 annemden alıp üstünü kendim tamamlayıp alabilirmm

evet canım bernardo için bazen olumsuz yorumlar okudum bu yüzden karar veremedim :53: ve seni nasıl cezbettiyse beni de öyle cezbediyor canımcım:34:

açıkçası plakalardan haberim yok dökümmü bence teflondur..ama ben plakaların çıkıp çıkmamasına özen göstericem evde aksu diye bi markanın var kaç senedir kullanıyoruz döküm plakada değil üstelik plakaları çıkıyor memnunuz işimi görsün yeter diyorum 50 tlde bu kadar eksiğin içinde hiçte az değil..ben bi ara aşağı inip araştırayım en iyisi yoksa ben alamam bişey..iyiki önceden almışım şimdi olsa alamıcakmışım demekki yemek takımı falan
döküm sağlık açısından iyi diyorlar ve plakaların çıkması da temizlik yönünden. bu yüzden ikisinin birleşimi düşünüyorum ben lavantam hiç araştırma da yapmadım fiyat konusunda da bilgim yok sen paylaşınca aklıma geliyor benimde:21: biraz ağır aksak ilerliyorum çeyiz işinde:27:

canım çok da uzak sayılmayız bende istanbuldayım:34: ne zamana kadar geçerliymiş kampanya ki acaba:26:

canım cok guzelmiş kombi tipi sizinde hayda 2153 şuan fiyatı

Sen sitesindeki fiyatlara bakma. Git bosch bayisine pazarlığını yap. Biz flex karta (GarantiBankası) 3 ay ertelemeli (Martta başlayacak taksidi) 11 taksit yaptırdık. 2095 TL'ye..
Sen orda kampanya fiyatları için tıklayınız diyorya oraya bakarsan taksitli fiyatları görürsün ama dediğim gibi sitesinde fiyatlar yüksek olabilir.

Sen sitesindeki fiyatlara bakma. Git bosch bayisine pazarlığını yap. Biz flex karta (GarantiBankası) 3 ay ertelemeli (Martta başlayacak taksidi) 11 taksit yaptırdık. 2095 TL'ye..
Sen orda kampanya fiyatları için tıklayınız diyorya oraya bakarsan taksitli fiyatları görürsün ama dediğim gibi sitesinde fiyatlar yüksek olabilir.

Bütün bayiler arasında en fazla 100 tl gibi bir rakam oynuyor beyaz eşyada
bu arada benden bir tüyo toplu halde felan alacaksanız hediye de isteyin ben 3 hafta felan oluyor tüm beyaz eşyalarımı yoğun bir araştırmadan sonra bosch dan aldım
1 senelik bulaşık detarjını + bir iki küçük hediye daha aldım :)))

ay bende cok kafaya takarım ınceledıkce ıncelerım
mesela avm arıston buzdolapları cok uygun ıyıde bı marka dıye duyuyoruz ama o kadar detaylı guzel modeller uygun oluncada nedne uygun oluyoruz
bosch ve arcelık arasındayım kararı fıyat belırleyecek sagol yardımların ıcın canım

bu arada benden bir tüyo toplu halde felan alacaksanız hediye de isteyin ben 3 hafta felan oluyor tüm beyaz eşyalarımı yoğun bir araştırmadan sonra bosch dan aldım

buzdolabı camasır bulasıgamı bu hedıyeler ?
tv ve fırın davlumbazlar ocaklar dahılmı ?
ben o son 3'lü en son alıcam inşallah

Ben çamaşır+bulaşık+buzdolabı aldım. (Hepsi 4045 TL tuttu) Adama söledim hediye olayını, hediye verenler zaten fiyatların üzerine önceden ekleme yaparak veriyorlar şunlarda hediyemiz felan diyorlar dedi ben öyle bişey yapamam dedi

Son düzenleme:
buzdolabı camasır bulasıgamı bu hedıyeler ?
tv ve fırın davlumbazlar ocaklar dahılmı ?
ben o son 3'lü en son alıcam inşallah

buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
Ankastre set
hepsini bosch aldım çok dolaştım araştırdım fiyat olayını dediğim ibi en fazla 100 tl oynuyor
hediye olarak deterjan+bulaşık için ekstra bir kaşıklık sepeti+birde ankastre modülü aldık :)))

buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
Ankastre set
hepsini bosch aldım çok dolaştım araştırdım fiyat olayını dediğim ibi en fazla 100 tl oynuyor
hediye olarak deterjan+bulaşık için ekstra bir kaşıklık sepeti+birde ankastre modülü aldık :)))

Sizin bulaşık sanırım şu kaşıklar üste dizilenlerden, ee zaten sepeti veriyorlarki fazladan yedek olsun diye:)

Back