lavanta ; evlenince rahatlarsın sımdı bu stres cok normal :)
bende ne kadar yaratıcıyım görücem gerçi fikir senin fikrin :26:
aynen öyle sevgililer gününe bi hediye gibi oldu
Arkadaşlar buda benim nişan resmim. 3 Eylülde evde aile arasında yaptık. Aslında nişan demek pek doğru sayılmaz söz gibi bişeydi:)
Elbise soran arkadaşımız bu renk düşünebilir ben çok seviyorum narçiçeğini:) Yakışmışmı sizce arkadaşlar.
anlamadım ki cnm ne dmek istedin..:26::26::26::26::26::26:fikr benm değil ya bu siteden esinlendim..nickini hatırlamıyorum ama okumuştum öyle içime sindi yapmaya karar verdim..
evet yakışmış sana hayırlı olsun ayrıca çok mutlu olun inşallah:)bu rengi bende çok seviyorum ama işte model olarak nasıl bir şey uyar bilemedim..:)
balbtb barnardoda kampanya varmış yakın olsaydık birlikte gider alırdık yarı yarıya kırışırdık ücretini 2 takım alırdık ikincisi %50 indirimli yani 299/2 desek 150 yapar yani iki takım 450 ader 450/2 = 225e geliryani başka almak isteyen arkadaşın varsa böyle bi şey de yapabilirsiniz
bernardo'nun kalitesi için mi kararsızsın? anlamadım balbtb
bende o kadar takım baktım hiç birini beğenemedim yaa
ama bunu gerçekten çok beğendim herhaşde beyaz zemin olması ve eyfer kulesi beni çok cezbetti
ee kelebeklerde pembe olunca eee daha ne olsun?
herhalde bende anneme "anne 200 liraya bi takm beğendim çok güzel deyip 200 annemden alıp üstünü kendim tamamlayıp alabilirmm
döküm sağlık açısından iyi diyorlar ve plakaların çıkması da temizlik yönünden. bu yüzden ikisinin birleşimi düşünüyorum ben lavantam hiç araştırma da yapmadım fiyat konusunda da bilgim yok sen paylaşınca aklıma geliyor benimdeaçıkçası plakalardan haberim yok dökümmü bence teflondur..ama ben plakaların çıkıp çıkmamasına özen göstericem evde aksu diye bi markanın var kaç senedir kullanıyoruz döküm plakada değil üstelik plakaları çıkıyor memnunuz işimi görsün yeter diyorum 50 tlde bu kadar eksiğin içinde hiçte az değil..ben bi ara aşağı inip araştırayım en iyisi yoksa ben alamam bişey..iyiki önceden almışım şimdi olsa alamıcakmışım demekki yemek takımı falan
canım çok da uzak sayılmayız bende istanbuldayımbalbtb barnardoda kampanya varmış yakın olsaydık birlikte gider alırdık yarı yarıya kırışırdık ücretini 2 takım alırdık ikincisi %50 indirimli yani 299/2 desek 150 yapar yani iki takım 450 ader 450/2 = 225e geliryani başka almak isteyen arkadaşın varsa böyle bi şey de yapabilirsiniz
canım cok guzelmiş kombi tipi sizinde hayda 2153 şuan fiyatı
Sen sitesindeki fiyatlara bakma. Git bosch bayisine pazarlığını yap. Biz flex karta (GarantiBankası) 3 ay ertelemeli (Martta başlayacak taksidi) 11 taksit yaptırdık. 2095 TL'ye..
Sen orda kampanya fiyatları için tıklayınız diyorya oraya bakarsan taksitli fiyatları görürsün ama dediğim gibi sitesinde fiyatlar yüksek olabilir.
Bütün bayiler arasında en fazla 100 tl gibi bir rakam oynuyor beyaz eşyada
bu arada benden bir tüyo toplu halde felan alacaksanız hediye de isteyin ben 3 hafta felan oluyor tüm beyaz eşyalarımı yoğun bir araştırmadan sonra bosch dan aldım
1 senelik bulaşık detarjını + bir iki küçük hediye daha aldım :)))
Bütün bayiler arasında en fazla 100 tl gibi bir rakam oynuyor beyaz eşyada
bu arada benden bir tüyo toplu halde felan alacaksanız hediye de isteyin ben 3 hafta felan oluyor tüm beyaz eşyalarımı yoğun bir araştırmadan sonra bosch dan aldım
1 senelik bulaşık detarjını + bir iki küçük hediye daha aldım :)))
buzdolabı camasır bulasıgamı bu hedıyeler ?
tv ve fırın davlumbazlar ocaklar dahılmı ?
ben o son 3'lü en son alıcam inşallah
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
Ankastre set
hepsini bosch aldım çok dolaştım araştırdım fiyat olayını dediğim ibi en fazla 100 tl oynuyor
hediye olarak deterjan+bulaşık için ekstra bir kaşıklık sepeti+birde ankastre modülü aldık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?