• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

lavantaaa
sende diceksin ay nereden bulaştım bu kıza :27: kalplerinin son halini koysan ya
üzerlerine gecmişte yasadıgınız bişilerimi yazdın eya geleceğe dair notlarmı sankı ben tarıh fılan gordumde mesela araya ben sey yazsam abesmı olur
suanda 10.12.11 (yarın) saat 15:23 çikolata yiyorum :26: sanırım hiç yaratıcı degılım

cnm ben bana ilk laf atmıştı onun tarihini ilk konuşma fırsatı bulduğumuz tarihi tekrarda barıştık onu tarihini falan yazdım..2011 yılı içinde
seninle geçen en güzel yılın ardında seninle yaşayacağım güzel bir yıla merhaba falan yazdım..bunları büyük olan kalplere yazdım küçüklere ise

bebeğim
aylavyu
mutlu yıllar
seni seviyorum
sana aşığım
birtanem
ömürümün sahibi
aşkım

yazdım arkalı önlü birde en küçük boy olanlar var onara bişey yazmadım ..o gösterdiğim kalplere biraz daha ekledim elimde karton var az geirse daha eklerim ama imdilik bıraktım..hediyemi ve kutusunu ayarlıyayım resim çekerim yine

Biz boschdan aldık hepsini.

Buzdolabını 2095 TLye aldık. Bence arçelik yada beko almayın, samsung, siemens, bosch. Bu 3 markadan birini seçin derim.
canım modelını ekleyebılırmısın ?
annem arcelık kullanıyor buzdolabından memnun ama dıgerlerını ıyısını alıcam bosch alcam dıyor ben baktım demın kombı tıpı grı epey pahalı geldı bana canım
benim kararsızlığım daha başa bela...allahtan ben kahvaltı takımı almıcam birde ona dünya kadar kafa patlatamıcam..bernardo ben ilk burda duydum çok tercih ediliyor ama kalitesni bilmiyorum ama şeklini mdelini beğendim ben
bernardo kalitesi cok ıyımıs ama fıyatları cıdden oldukca pahalı her yıgıdın harcı degıl bende begenıyorum ama işte
ben alıcam sadece bısı olsun hem mısafır geldıgındede çok şık olur tabakları
Hangi takım yaa? Hangi gazeteye vermiş reklamı bulmam lazım 140 tl çok iyi

haberturk sanırım ama nette görünürmü bilmem canlı kanlı gazetesınde var kelebegın onunde

cnm ben bana ilk laf atmıştı onun tarihini ilk konuşma fırsatı bulduğumuz tarihi tekrarda barıştık onu tarihini falan yazdım..2011 yılı içinde
seninle geçen en güzel yılın ardında seninle yaşayacağım güzel bir yıla merhaba falan yazdım..bunları büyük olan kalplere yazdım küçüklere ise

bebeğim
aylavyu
mutlu yıllar
seni seviyorum
sana aşığım
birtanem
ömürümün sahibi
aşkım

yazdım arkalı önlü birde en küçük boy olanlar var onara bişey yazmadım ..o gösterdiğim kalplere biraz daha ekledim elimde karton var az geirse daha eklerim ama imdilik bıraktım..hediyemi ve kutusunu ayarlıyayım resim çekerim yine

aa canı m sen 3 boymu yaptın bak ben su kalbı sectım
bizim tanısma hikayemiz cok etkileyici :D toplu taşımada aylarca karşılaştık :D

bunu yazıcıdan bır 35 lık bırde 9 luklardan cıktı aldım bırazda 4 'lümü alsam :D cok sordum kusura bakma cnaım
bunuda dun eklemıstım görmemişindir diye ekliyorum :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
tabıkı cok guzell
kaç kişilik ? kütahyaporselen gazeteye reklamvermıs 140 tl cok kıbar bı takım vardı
annemı kandırmam gerek :4:

36 parça sanırım .6 Adet Servis Tabağı,6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı,6 Adet Kayık,6 Adet Yumurtalık ,Çaydanlık,Şekerlik,Tuzluk,Biberlikden oluşuyor. kütahya yıllarda kullanabilirsiniz diyor herkes
ama bakalım eninde sonunda bir karar vereceğim.
ben çok beğendim baharcım.. fiyatı da bernordo olmasına rağmen uygunmuş

hangi parçaları var acaba?
evet canım pembiş pembiş tam senlik :34:

benim kararsızlığım daha başa bela...allahtan ben kahvaltı takımı almıcam birde ona dünya kadar kafa patlatamıcam..bernardo ben ilk burda duydum çok tercih ediliyor ama kalitesni bilmiyorum ama şeklini mdelini beğendim ben
benim canım kalitesi konusunda kararsız kaldım neyse hakkımızda hayırlısı olsun:16:

kızlar genel olarak çeyizimde arzum var şimdi tost makinesi içinde arzum alayım diyorum hani bi marka olsun çıksın ama hani şu şık modeller hoşuma gidiyor 150 tlden az değiller birde 100 tlye var kullananlar memnun ama eski model kararsız kaldım 50tl için uzun seneler kullanacağım bişeyi içime sinmeyen almayayım diyorum ama biyandanda bunların borçları evlenince anca biter.napayım ya ben resim eklyim bakın. $mtar225.jpg $mtarar213.jpg

kızlar genel olarak çeyizimde arzum var şimdi tost makinesi içinde arzum alayım diyorum hani bi marka olsun çıksın ama hani şu şık modeller hoşuma gidiyor 150 tlden az değiller birde 100 tlye var kullananlar memnun ama eski model kararsız kaldım 50tl için uzun seneler kullanacağım bişeyi içime sinmeyen almayayım diyorum ama biyandanda bunların borçları evlenince anca biter.napayım ya ben resim eklyim bakın.Eki Görüntüle 304143 Eki Görüntüle 304144
canım bunlar plakaları döküm mü ve çıkıyor mu? benimde almam gerekli? çok alınacak var yaa:53:
pinkim :34: bende alma meyilim var inş evlenene kadar karar verirsem eskimeden model almak istiyorum:27::27::27:

balbtb ; bence bernardoya ve o fiyata göre iiçerikte içimiş canım
lavanta ; bence bu tercih meselesi yani duruma göre almalısın sonucta tv koltuk gibi bişey değil bu bütcene göre karar ver ben görüntü olarak altakini begendim ama ilkide olur neden olmasın banada her yol paris :27: keşke bi arkadşaım dogum gunumde ceyızlık alsaydı
sadece biri pilav tenceresi almış uctum havalara :21:

aa canı m sen 3 boymu yaptın bak ben su kalbı sectım
bizim tanısma hikayemiz cok etkileyici :D toplu taşımada aylarca karşılaştık :D

bunu yazıcıdan bır 35 lık bırde 9 luklardan cıktı aldım bırazda 4 'lümü alsam :D cok sordum kusura bakma cnaım
bunuda dun eklemıstım görmemişindir diye ekliyorum :1:

cnm yastığı gördüm ama kaynamış gitmiştir güzel yastık ama kağıt kesmek bile sıktı bunu dikerken artık kızamık olurum..kalbin çok güzel benimkinler bu kadar tombiş değil kesmemiş olsaydım bende bu şablonu kullanırdım 35 lik 9 luk ne bilmiyorum ebatları ise sen ne yazacağına bağlı koca koca kalpler hoş olmaz arada küçüklerde olsunki göze hoş gelsin...edebiyatım güzel olsaydı ona güzel bi mektup yazardım ama böyle kısa kısa kelimelerle geçiştiricem birde hani sen yamzıştın ya aylarca sürecek trip birde onu yazdım paketin üzerine önsöz olarak yapıştırıcam..aslında sevgililer gününe daha uygun bi hediye ama şubata kadar bekleyemem

canım bunlar plakaları döküm mü ve çıkıyor mu? benimde almam gerekli? çok alınacak var yaa:53:
pinkim :34: bende alma meyilim var inş evlenene kadar karar verirsem eskimeden model almak istiyorum:27::27::27:

açıkçası plakalardan haberim yok dökümmü bence teflondur..ama ben plakaların çıkıp çıkmamasına özen göstericem evde aksu diye bi markanın var kaç senedir kullanıyoruz döküm plakada değil üstelik plakaları çıkıyor memnunuz işimi görsün yeter diyorum 50 tlde bu kadar eksiğin içinde hiçte az değil..ben bi ara aşağı inip araştırayım en iyisi yoksa ben alamam bişey..iyiki önceden almışım şimdi olsa alamıcakmışım demekki yemek takımı falan

36 parça sanırım .6 Adet Servis Tabağı,6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı,6 Adet Kayık,6 Adet Yumurtalık ,Çaydanlık,Şekerlik,Tuzluk,Biberlikden oluşuyor. kütahya yıllarda kullanabilirsiniz diyor herkes
ama bakalım eninde sonunda bir karar vereceğim.

evet canım pembiş pembiş tam senlik :34:

benim canım kalitesi konusunda kararsız kaldım neyse hakkımızda hayırlısı olsun:16:

bernardo'nun kalitesi için mi kararsızsın? anlamadım balbtb

bende o kadar takım baktım hiç birini beğenemedim yaa

ama bunu gerçekten çok beğendim herhaşde beyaz zemin olması ve eyfer kulesi beni çok cezbetti

ee kelebeklerde pembe olunca eee daha ne olsun?

herhalde bende anneme "anne 200 liraya bi takm beğendim çok güzel deyip 200 annemden alıp üstünü kendim tamamlayıp alabilirmm

Son düzenleme:
açıkçası plakalardan haberim yok dökümmü bence teflondur..ama ben plakaların çıkıp çıkmamasına özen göstericem evde aksu diye bi markanın var kaç senedir kullanıyoruz döküm plakada değil üstelik plakaları çıkıyor memnunuz işimi görsün yeter diyorum 50 tlde bu kadar eksiğin içinde hiçte az değil..ben bi ara aşağı inip araştırayım en iyisi yoksa ben alamam bişey..iyiki önceden almışım şimdi olsa alamıcakmışım demekki yemek takımı falan

Bizim evdeki ve ablam ve benim çeyizimdeki arzum. Şu sağdaki modele çok benziyor aynısı sanırım. Plakalar çıkıyor ve teflon. Biz memnunuz annem kaç sene önce almıştı ama memnunuz biz.

kızlar genel olarak çeyizimde arzum var şimdi tost makinesi içinde arzum alayım diyorum hani bi marka olsun çıksın ama hani şu şık modeller hoşuma gidiyor 150 tlden az değiller birde 100 tlye var kullananlar memnun ama eski model kararsız kaldım 50tl için uzun seneler kullanacağım bişeyi içime sinmeyen almayayım diyorum ama biyandanda bunların borçları evlenince anca biter.napayım ya ben resim eklyim bakın.Eki Görüntüle 304143 Eki Görüntüle 304144

lavantam bir ara bende araştırmıştım bunlardan yaa

bende almak isitoyrum ama ızgaralıları var çıkan plakalar onlardan olsun diyorum

belki de evlendikten sonra alırım artık

lavanta ; evlenince rahatlarsın sımdı bu stres cok normal :)
:3: bende ne kadar yaratıcıyım görücem gerçi fikir senin fikrin :26:
aynen öyle sevgililer gününe bi hediye gibi oldu :24:

Bizim evdeki ve ablam ve benim çeyizimdeki arzum. Şu sağdaki modele çok benziyor aynısı sanırım. Plakalar çıkıyor ve teflon. Biz memnunuz annem kaç sene önce almıştı ama memnunuz biz.

sağdaki hangisi tatlım altlı üstlüde resimler bende hani uzun tutma yeri olanmı ortada tutma yeri olanmı

kuzum bence gidip dene ben mesela pudra rengini çok beğenirim tişörtte veya hırkada falan çok yakışır bana ama nişanlık baktığımda pudra ceset gibi gösterdi çok beyaz tenliyim diye :D fuşya aldım daha iyi oldu beyaz tene,bence üstünde dene derim,abiye çok başka bir durum çünkü :) ama nişan olacağı için daha dikkat çeken renkler daha iyi olur diye düşünüyorum..birde bu fotodaki resim senin resmin mi?

öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için:) denedim bende ama bir türlü beğenemiyorum yakışmıyor sanki öyle abiye tarzı şeyler..:( evet bu arada canım benim o:)

eyfel demişken bunların nevresimleride çok güzel oluyor :1:

Back