• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

pink tatlım..her ailede var sorun ben mobilyalarda uçuyoum bi görsen beğendiğim yatak odası 4,500 tl.koltuk daha beğenemedim ama 3000 civarı beğenirim ..bizimkinlerin durumu iyi benimki nedense pahalı diyor herşeye en ucuza kaçmaya çalışıyor..bi eşya işerine girelim bakı nasıl harp çıkıcak..evdede aynı biizmkinler erkek tarafı yapsın herşeyi istiyorlar nasıl olucak bilmiyorum ben maaşıma az diyorum ama allah bereket versin maaşım olmasa kimse çıkartıp 10 lira vermez..akşam arkadaşlarım gelicek diye annem onların pasta paraları aldı benden bende çok sinir oluyorum sıkıldım bak yine bende pembe gözlük istiyorum

töbe töbee:21::21:

Hayda cnm elbiseni süper fiyata almışın sen biim burda görsen ateş pahası kıyafetler bi boğazlı kazak 30 tl ya 20 falan olsa neysede 30 çokmu cimriyim bilmiyorum ama bana çok pahalı geliyor hele 50tllik elbiseleri görsen sanırsın bedavaya satıyorlar o kadar çirkinler ben çok beğendim elbiseni..

Kızlar elektrik süpürgesinde hala karar verebiliş değilim..arnika bora çok iyi fiyatta kullanalarda memnun ama ben nedense karar veremiyrum ya philipse mi dönsem netten alsam istediğim gibi temizlemese sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyorumm

lavantacım işim olduğu için uzun uzun yazamıcam

arçelik'in sitesinde bir tane elektrik süpürgesi var

bi ark yeni evlendi onda görmüştüm çok beğendim kullanımı fln çok rahat geldi bana

fiyatıda çok uygundu istersen bir bak.. Toz torbalıda degil sulu da haznesi varmış ona toplanıyormuş pislik ondan döküyormuşsun

çok tavsiye etmişti ark

almamış olsam muhakkkak ondan alırıdımmm

:) dün bi arkadşaım dediki ne zaman nikah
toparlayamadım rakamsal olarak
9.9.12 daha mantıklı :D 8.9.12 bizimki hatta arkadasta takıldı o ne ayol oyle 10.11.12 yapın dedi amma karışık olmus sımdı senınde 9 eylül haa

hehe evet 09.09.2012 Allah kısmet ederse. ama süpriz bir tarihte olabilir erkene çekebiliriz. :36::36::36: benim nikah izmirde de olabilir çünkü. ayyy herşeyim karmakarışık:52::52::52:

ben supurge makınesı ıcın kararsızım cok pahalı almıcam benım ıcın onemlı olan motor gucu 2400 ıstıyorum cunku evlıyken kullandıgım arcelıktı ama motoru 1800 idi hiç memnun değildim
bende buzdolabı fıyatlarına bakayım netten hafta sonu alıcak benımkı

hehe evet 09.09.2012 Allah kısmet ederse. ama süpriz bir tarihte olabilir erkene çekebiliriz. :36::36::36: benim nikah izmirde de olabilir çünkü. ayyy herşeyim karmakarışık:52::52::52:

wayyyy canınaaa :D
Hadi hayırlısı olsunn

$634578443791769531.jpg kızlar kahvaltı takımı düşünüyorum bernardoda 299 tl. sizce nasıl?:26:

lavantaaa
sende diceksin ay nereden bulaştım bu kıza :27: kalplerinin son halini koysan ya
üzerlerine gecmişte yasadıgınız bişilerimi yazdın eya geleceğe dair notlarmı sankı ben tarıh fılan gordumde mesela araya ben sey yazsam abesmı olur
suanda 10.12.11 (yarın) saat 15:23 çikolata yiyorum :26: sanırım hiç yaratıcı degılım

senin tarihin daha güzel canımıniçi :nazar: karar veremedim albenisi var ama bernardo karar veremedim benim bu kararsızlığım başa bela:53:

benim kararsızlığım daha başa bela...allahtan ben kahvaltı takımı almıcam birde ona dünya kadar kafa patlatamıcam..bernardo ben ilk burda duydum çok tercih ediliyor ama kalitesni bilmiyorum ama şeklini mdelini beğendim ben

Bende kahvaltı takımı almak istiyorum yaaa, ama çok cafcaflı olmayanlardan aşkımla biz kullanalım diyorum, misafir için değil..

Selammm neler döktürmüşünüz hatunlarrrr okumam gereken 9 sayfa var okuyayımda geleyim en iyisi :52::52::52:

Back