• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

slm kızlar nasılsınız?
kafam çok karışık :( az önce kayınvalidemle konuştuk,düğünü şubatta yapalım diyo..
benim nişanlım başka şehirde çalıştığı için teyzesinin yanında kalıyo ve çok fazla rahat edemiyo,uzatmayalım o yüzden diyo..
hava soğuk nasıl olcak bilmiyorum :(

bencede uzatmayın uzadıkça işler karışıyo çünkü ne güzel şubatta olsun bitsin rahat edinn

TÖÖBE DE KISS :25:, :103: pempiş gözlklerini tak da gell bundan sonra duymucam böyle laflar kuzuuuuu

töbe töbee:21::21:

hayda cnm elbiseni süper fiyata almışın sen biim burda görsen ateş pahası kıyafetler bi boğazlı kazak 30 tl ya 20 falan olsa neysede 30 çokmu cimriyim bilmiyorum ama bana çok pahalı geliyor hele 50tllik elbiseleri görsen sanırsın bedavaya satıyorlar o kadar çirkinler ben çok beğendim elbiseni..

kızlar elektrik süpürgesinde hala karar verebiliş değilim..arnika bora çok iyi fiyatta kullanalarda memnun ama ben nedense karar veremiyrum ya philipse mi dönsem netten alsam istediğim gibi temizlemese sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyorumm

hayda cnm elbiseni süper fiyata almışın sen biim burda görsen ateş pahası kıyafetler bi boğazlı kazak 30 tl ya 20 falan olsa neysede 30 çokmu cimriyim bilmiyorum ama bana çok pahalı geliyor hele 50tllik elbiseleri görsen sanırsın bedavaya satıyorlar o kadar çirkinler ben çok beğendim elbiseni..

kızlar elektrik süpürgesinde hala karar verebiliş değilim..arnika bora çok iyi fiyatta kullanalarda memnun ama ben nedense karar veremiyrum ya philipse mi dönsem netten alsam istediğim gibi temizlemese sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyorumm

Canım burdada çok pahalı abiyeler benim şansıma denk geldi 100-150den aşağı değil abiyeler. Bu elbise tekti askıda:)

Elektrik süpürgesi alacaksanız rowenta alın arkadaşlar. Ben rowenta alacam, dayım elektrikçi ve çok araştıran birisi rowentayı tavsiye etti.

Bu arada elektrik süpürgesinde pahalıya kaçmayın çünkü bozulunca moraliniz bozulur, 150-200 Tllik alın.

Sulu alırsanız sulu bırakmayacaksınız sürekli boşaltacaksınız, filtreli olanları da almayın çabuk bozulur ve filtreleri pahalı.

Ben hem sulu hem torbalı olandan alcam istediğini kullanabiliyosun.

canım ben 300 tl lik süpürgeyi satıcı kızın hatası yüzünden 200 tl ye aldım,philips,bence de çok pahalı bakma derim,birde philips rowenta ve fakir iyi diye düşünüyorum..arnicayı bilmiyorum canım ama şikayetvar.com a bir bak şikayeti varmı diye bence,,benim süpürge bu bak
$elektrik süprgesi.philips.jpg

pink tatlım..her ailede var sorun ben mobilyalarda uçuyoum bi görsen beğendiğim yatak odası 4,500 tl.koltuk daha beğenemedim ama 3000 civarı beğenirim ..bizimkinlerin durumu iyi benimki nedense pahalı diyor herşeye en ucuza kaçmaya çalışıyor..bi eşya işerine girelim bakı nasıl harp çıkıcak..evdede aynı biizmkinler erkek tarafı yapsın herşeyi istiyorlar nasıl olucak bilmiyorum ben maaşıma az diyorum ama allah bereket versin maaşım olmasa kimse çıkartıp 10 lira vermez..akşam arkadaşlarım gelicek diye annem onların pasta paraları aldı benden bende çok sinir oluyorum sıkıldım bak yine bende pembe gözlük istiyorum
canuım bızdede oyle oluyor ınan ınsanında garııbıne gıdıyor bısey dıyemıyorum bende
canım benim:38::38::38:hemen araştırayım bereket duası okurum yoksa bu düğünde ben verem olurum
aynen bendee banada lazımmm
slm kızlar nasılsınız?
kafam çok karışık :( az önce kayınvalidemle konuştuk,düğünü şubatta yapalım diyo..
benim nişanlım başka şehirde çalıştığı için teyzesinin yanında kalıyo ve çok fazla rahat edemiyo,uzatmayalım o yüzden diyo..
hava soğuk nasıl olcak bilmiyorum :(
Canım hayırlı ugurlu olsunn nişanlınla konuşursun arkadaslarında dediği gibi para olsunda herşey olur Allahın izniyle
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Elbise bakmaya çıktık ve ilk girdiğmiz mağazada nişanlım şunu bi denesene dedi giydim ve bayıldım aldım çıktım kaç liraya mı? 50 TL:)
Gerçekten elbıse cok yakısmıs cokta guzelmıs gerçekten
bende bu tarz bişi giymek istiyorum kısa baskalarının dugunlerınde nıkahlarındada gıyebılırım diye :D

lavanta bende collezione'dan kırmızı bı trıko aldım 40 tl :47: :37:

Teşekkürler, 1 ekimde yine giydim kuzenin düğününde antalyada:) Çünkü elbiseyi akrabalardan kimse görmemişti:)

ben gecen gun gordum trendyolda grı pullu hani gordunuzmu bılmem
show tv ne gıysem programında yesılını bı kız gıymıstı sacı uzun
66 tl idi ama ev ıcın cok abes olur dıye almadım yoksa sımdıden alacaktım kendıme :D

ben gecen gun gordum trendyolda grı pullu hani gordunuzmu bılmem
show tv ne gıysem programında yesılını bı kız gıymıstı sacı uzun
66 tl idi ama ev ıcın cok abes olur dıye almadım yoksa sımdıden alacaktım kendıme :D

Evde yapılacaksa çok aşırıya kaçmamak lazım ama şunuda unutmayalım bu bizim nişanımız ve şık olmalıyız sade olacağız derken sıradan olmamalıyız, birde fotoğraf çekiliyor anı olarak kalıyor o yüzden güzel bişey olmalı.

Benim elbise ev için abartıya kaçmadı bence ya sizce? :)

canım ben 300 tl lik süpürgeyi satıcı kızın hatası yüzünden 200 tl ye aldım,philips,bence de çok pahalı bakma derim,birde philips rowenta ve fakir iyi diye düşünüyorum..arnicayı bilmiyorum canım ama şikayetvar.com a bir bak şikayeti varmı diye bence,,benim süpürge bu bak
Eki Görüntüle 304070

cnm geçen taksit kapatmak için gitmiştim orda senin süpürgenden gördüm ve rengine bayılmıştım inceleme fırsatım olmasdı bana model adını yazarmısın araştırayım..

lavanta bende collezione'dan kırmızı bı trıko aldım 40 tl :47: :37:

ay hadi ben 5 tl kardayım :9::9::9::9:

daha almadım para kalmadı kii bu hafta gidip alıcam hem yılbaşı hediyemide alıcam buhafta onlara gitsin param birdahaki haftada takside girmek istiyorum fritöz tost makinesi ve eletrikli almak istiyorum çünkü aradan çıksın hele şu süpürgeyi aldım almdım yoksa karsızlıktan çalı süpürgesine kalıcam

,gülsengo güle güle kullan bu arada

Evde yapılacaksa çok aşırıya kaçmamak lazım ama şunuda unutmayalım bu bizim nişanımız ve şık olmalıyız sade olacağız derken sıradan olmamalıyız, birde fotoğraf çekiliyor anı olarak kalıyor o yüzden güzel bişey olmalı.

Benim elbise ev için abartıya kaçmadı bence ya sizce? :)

yk canım seninki tam ideal olmuş bence fotografcıya gittinizmi
kaç kişi gelindi pasta falan yaptırdınızmı ?

LAVANTA ya benım bı arkadasım madem oyle bı hedıye kutusu al dedı bana ıcıne koy dedı ama baktım fıyatları 80 fılan yuhh oldumm
sen neye koyacaksın tam olarak

Lavanta haftalık almak bereketlı oluyormu canım? valla ben onumuzdekı ayda ıcerdemıyım dısardamıyım naptım bılmem kk asırı yuklendım Allah yardım etsın

Son düzenleyen: Moderatör:

LAVANTA ya benım bı arkadasım madem oyle bı hedıye kutusu al dedı bana ıcıne koy dedı ama baktım fıyatları 80 fılan yuhh oldumm
sen neye koyacaksın tam olarak

burda hediye kutusu falan yok tatlım benim aklıma ayakkabı kutusu alıp onu güzelce defter kapı ile kaplamak gelmişti bi kutuya 80 tl veremem aşkıma 2 tane daha kazak alırımda senelerce giyer.biz fakirik =) :9::9::9::9:

LAVANTA

Fotocuya gitmedik, zaten akşamdı, istediler yüzük takıldı, yani isteme ve yüzük bi arada oldu bizim. Zaten aileler tanışmıştı daha önce annemde ikisi bi arada olsun dedi.

Annesi babası abisi yengesi
Annem babam abim yengem ablam eniştem

Bu kadardık, pasta kesmedik ama ikramımız zengindi. Bizimkisi nişan değil aslında söz. Annem nişan olmasın dedi (sanırım takı mevzusu için bunu dedi)

burda hediye kutusu falan yok tatlım benim aklıma ayakkabı kutusu alıp onu güzelce defter kapı ile kaplamak gelmişti bi kutuya 80 tl veremem aşkıma 2 tane daha kazak alırımda senelerce giyer.biz fakirik =) :9::9::9::9:

ben zaten ultra lukslere bakmısım :D 5 liraya fılan varda nereden bulunucak suanda
80 tl cok pahalı

:) dün bi arkadşaım dediki ne zaman nikah
toparlayamadım rakamsal olarak
9.9.12 daha mantıklı :D 8.9.12 bizimki hatta arkadasta takıldı o ne ayol oyle 10.11.12 yapın dedi amma karışık olmus sımdı senınde 9 eylül haa

Fotocuya gitmedik, zaten akşamdı, istediler yüzük takıldı, yani isteme ve yüzük bi arada oldu bizim. Zaten aileler tanışmıştı daha önce annemde ikisi bi arada olsun dedi.

Annesi babası abisi yengesi
Annem babam abim yengem ablam eniştem

Bu kadardık, pasta kesmedik ama ikramımız zengindi. Bizimkisi nişan değil aslında söz. Annem nişan olmasın dedi (sanırım takı mevzusu için bunu dedi)

Bizimde böyle olacak canım Hayırlısı olsun canım

Back