- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
canım yanı ben benım aılemden boyle bısey gormedım bende lıse bıttı hep calıstım yarım gun falan ne olduysa ama aılem boyle bı yukun altına benı asla sokmadılarbu aileler neden böyle yaaa
nişan zamanında da nişanlım bir krediden bahsetti evdekiler kredi çekti
sanki benim yüzümden çekmiş gibi konuştu ben mi dedim çek diye. benim yüzümden çekmişler gibi konuşuyosun falan dedim sustu!
ama neyin nesi hiç bilmiyorum o paradan da hiç bir şey yok ortada .. herkezin amacı faklı birlik olup bişeler çıkarmıyolar orta yere..
nişanlım para biriktirmeye çalışıyor evlenicem diye
abisi parayı yemede içmede harcıyr o da yetmiyor benim nişanlıma aldığım eşyaları giyip eskitiyor üstüne bir de nişanlımdan para istiyor
annesi babası desen onlar ne etliye ne sütlüye sadece yeyip içip geziyorlar
ımkansızlık olduguna ınanmıyorum yoksulluk olsa ne ala benım annem babam acıkcası tatıl beldelerıne gıdıpğ tatıl yapmıs ınsanlar degıl tekırdag taraflarına bızler buyudukten sonra gıttık ama onunkıler gıdıyor bu cok garıbıme gıttı cunku aynı zamanda babası ıs annesıde komsularıyla tatıle gıttı ayrı ayrı yerlere cok sasırdım hanı varsa para gıt gez ama bızımkınde var 4 adet erkek bıraz para bırıktırmeyı dusunur bılmıyorum herkez bır degıl valla benım aılemın durumu sukur yerınde ama hep cok tutumlular oyle gorduk oyle bıldık ama bende uyguluyamıyorum oda ayrı mesele
Allah yardım etsin
Yeni gelenleri pek umursamıyorsunuz galiba?hehe:)
olurmu oyle sey canım hoşgeldin aramıza turkuaz giy madem sende salonda olacaksa