• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bu aileler neden böyle yaaa

nişan zamanında da nişanlım bir krediden bahsetti evdekiler kredi çekti
sanki benim yüzümden çekmiş gibi konuştu ben mi dedim çek diye. benim yüzümden çekmişler gibi konuşuyosun falan dedim sustu!
ama neyin nesi hiç bilmiyorum o paradan da hiç bir şey yok ortada .. herkezin amacı faklı birlik olup bişeler çıkarmıyolar orta yere..
nişanlım para biriktirmeye çalışıyor evlenicem diye
abisi parayı yemede içmede harcıyr o da yetmiyor benim nişanlıma aldığım eşyaları giyip eskitiyor üstüne bir de nişanlımdan para istiyor :47:
annesi babası desen onlar ne etliye ne sütlüye sadece yeyip içip geziyorlar
canım yanı ben benım aılemden boyle bısey gormedım bende lıse bıttı hep calıstım yarım gun falan ne olduysa ama aılem boyle bı yukun altına benı asla sokmadılar
ımkansızlık olduguna ınanmıyorum yoksulluk olsa ne ala benım annem babam acıkcası tatıl beldelerıne gıdıpğ tatıl yapmıs ınsanlar degıl tekırdag taraflarına bızler buyudukten sonra gıttık ama onunkıler gıdıyor bu cok garıbıme gıttı cunku aynı zamanda babası ıs annesıde komsularıyla tatıle gıttı ayrı ayrı yerlere cok sasırdım hanı varsa para gıt gez ama bızımkınde var 4 adet erkek bıraz para bırıktırmeyı dusunur bılmıyorum herkez bır degıl valla benım aılemın durumu sukur yerınde ama hep cok tutumlular oyle gorduk oyle bıldık ama bende uyguluyamıyorum oda ayrı mesele
Allah yardım etsin
Yeni gelenleri pek umursamıyorsunuz galiba?hehe:)

olurmu oyle sey canım hoşgeldin aramıza ;) turkuaz giy madem sende salonda olacaksa

Öncelikle hoşgeldinn

Yeni gelenleri pek umursamıyorsunuz galiba?hehe:)

burda herkez bu saatte yemekte olur sabırlı olmalısın.. üstelik isteyen istedigini cvp yazma hakkına sahiptir.
canı isteyen yazar istemeyen yazmaz. bu topiği sürekli takip eden herkez bunu bilir.üstelik burda iş yerinden bu topiği takip eden bir sürü insan var..
işleri de çıkmış olabilir..

bende bu kızın sesi çıkmıyo kalplere daldı bizi unutttu herhal dedim :1:

yok kız kalpler tamam bitti.dün akşam aşkıma kırmızı v yakalı kazak baktım 35 tl di sevenhıl lede bakıcam karar vericem bakalım snr cnm arkadaşıma hediyede bakıcamm bu haftalıktanda hayır yok:1:

Ayrıca bi sorum var size nişan yapıcaz yakın bir zamanda ve ben hala nişanda ne giyeceğimi bilemiyorum..:)daha doğrusu tenime bana uyacak renkleri pek kestiremiyorum:)fikir verip yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)bu arada beyaz tenliyim saçlarım kahverengi gözlerimde mavi bana ne renk gider acaba?:)

kuzum bence gidip dene ben mesela pudra rengini çok beğenirim tişörtte veya hırkada falan çok yakışır bana ama nişanlık baktığımda pudra ceset gibi gösterdi çok beyaz tenliyim diye :D fuşya aldım daha iyi oldu beyaz tene,bence üstünde dene derim,abiye çok başka bir durum çünkü :) ama nişan olacağı için daha dikkat çeken renkler daha iyi olur diye düşünüyorum..birde bu fotodaki resim senin resmin mi?

Benim nişanlımın aileside kredi çekmeyi düşünüyor çekicekte.Hiç istemiyorum çünkü birlikte oturcaz dublex tarzında işte içerden merdivenli fln.Kira bide.Evlenince çok cefasını çekiceğime benziyo :( İsteseler kredi çekmedende düğünü yapabilirler sadece düğün için kredi çekmeye değermi ya :( sonra bizim takılar gidicek evde alamicaz :(

Arkadaşlar buda benim nişan resmim. 3 Eylülde evde aile arasında yaptık. Aslında nişan demek pek doğru sayılmaz söz gibi bişeydi:)

Elbise soran arkadaşımız bu renk düşünebilir ben çok seviyorum narçiçeğini:) Yakışmışmı sizce arkadaşlar.

Eklentiler

• $IMG_1401.jpg
    $IMG_1401.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 16
yok kız kalpler tamam bitti.dün akşam aşkıma kırmızı v yakalı kazak baktım 35 tl di sevenhıl lede bakıcam karar vericem bakalım snr cnm arkadaşıma hediyede bakıcamm bu haftalıktanda hayır yok:1:

:16: canım yaa temiz kalpli arkadaşım,,bereket duası et :D ben öyle yapıyorum :21::1:

kızlaaarr ben geldimm :))) 30 haziran 2012 de düğünüm vaarrr :52:

hoşgeldin canım,hayırlısı olsunn :54:

bu aileler neden böyle yaaa

nişan zamanında da nişanlım bir krediden bahsetti evdekiler kredi çekti
sanki benim yüzümden çekmiş gibi konuştu ben mi dedim çek diye. benim yüzümden çekmişler gibi konuşuyosun falan dedim sustu!
ama neyin nesi hiç bilmiyorum o paradan da hiç bir şey yok ortada .. herkezin amacı faklı birlik olup bişeler çıkarmıyolar orta yere..
nişanlım para biriktirmeye çalışıyor evlenicem diye
abisi parayı yemede içmede harcıyr o da yetmiyor benim nişanlıma aldığım eşyaları giyip eskitiyor üstüne bir de nişanlımdan para istiyor :47:
annesi babası desen onlar ne etliye ne sütlüye sadece yeyip içip geziyorlar

pink tatlım..her ailede var sorun ben mobilyalarda uçuyoum bi görsen beğendiğim yatak odası 4,500 tl.koltuk daha beğenemedim ama 3000 civarı beğenirim ..bizimkinlerin durumu iyi benimki nedense pahalı diyor herşeye en ucuza kaçmaya çalışıyor..bi eşya işerine girelim bakı nasıl harp çıkıcak..evdede aynı biizmkinler erkek tarafı yapsın herşeyi istiyorlar nasıl olucak bilmiyorum ben maaşıma az diyorum ama allah bereket versin maaşım olmasa kimse çıkartıp 10 lira vermez..akşam arkadaşlarım gelicek diye annem onların pasta paraları aldı benden bende çok sinir oluyorum sıkıldım bak yine bende pembe gözlük istiyorum

Arkadaşlar buda benim nişan resmim. 3 Eylülde evde aile arasında yaptık. Aslında nişan demek pek doğru sayılmaz söz gibi bişeydi:)

Elbise soran arkadaşımız bu renk düşünebilir ben çok seviyorum narçiçeğini:) Yakışmışmı sizce arkadaşlar.

çok hoşmuş elbisen :) benim de nişanım 3 eylülde olmuştu :)

Evet canım çok yakışmış :) Bende bu rengi önerdim açık tenlilere çok yakışıyor.Mutluluklar dilerim :34:

[/QUOTE] hoşgeldin canım,hayırlısı olsunn :54:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :54:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?
kafam çok karışık :( az önce kayınvalidemle konuştuk,düğünü şubatta yapalım diyo..
benim nişanlım başka şehirde çalıştığı için teyzesinin yanında kalıyo ve çok fazla rahat edemiyo,uzatmayalım o yüzden diyo..
hava soğuk nasıl olcak bilmiyorum :(

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Elbise bakmaya çıktık ve ilk girdiğmiz mağazada nişanlım şunu bi denesene dedi giydim ve bayıldım aldım çıktım kaç liraya mı? 50 TL:)

slm kızlar nasılsınız?
kafam çok karışık :( az önce kayınvalidemle konuştuk,düğünü şubatta yapalım diyo..
benim nişanlım başka şehirde çalıştığı için teyzesinin yanında kalıyo ve çok fazla rahat edemiyo,uzatmayalım o yüzden diyo..
hava soğuk nasıl olcak bilmiyorum :(

Kesinlikle uzatma. Nişan ve düğün arasını uzatma derim arkadaşım. Evlenin çıkın evinize. Kış olsun nolcak. Salon tutulmayacak mı nasılsa?

Kesinlikle uzatma. Nişan ve düğün arasını uzatma derim arkadaşım. Evlenin çıkın evinize. Kış olsun nolcak. Salon tutulmayacak mı nasılsa?

uzatmamak iyi aslında ama ne bileyim ya kendimi mayısa hazırlamıştım..
bizim 2 düğün olcak bi salonda bide dışarıda yemekli ama kış olunca heralde sadece salonda olur..
tam ayrıntısını konuşamadık,yüzyüze konuşulur..

Back