Allah sabır versin tatlım.. benimde düğünüm 2 haziranda olacak inş. aynı şekilde benimde annem yorgan sorup duruyor
ama diyor ki yapmıyorsa bende biliyim ona göre yapayım kızım ondan soruyorumm
Bu arada Moda life aradım gasommm
şimdi altın düğün paketi var onun fiyatı 2.290 ama yılbaşından sonra zamlanıcakmış yaklaşık 2990 olurmuş
vaktiniz olduğu için ön ödemeli kampanyadan yararlandırabiliriz 6 taksit yapıp 381 olarak geri ödersiniz.
isterseniz zamanla diğerv paketlerle de degişim yapabilirz dedi. ben şimdi ne yapsam sizce?
Aynen benim annemde öyle diyor, bileyimde ona göre ben yapayım yorganı diyor:)
Yılbaşından sonra zamlandırmazlar merak etme, satış-pazarlama politikasıdır. 700 TL birden mümkün değil artırmazlar. Bu arada hangi ildesin bilmiyorum ama genelde senet yapar mobilyacılar endişelenme.
AYY GEÇMİŞE BAKTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMDIM YARIDA BIRAKTIM..
birazdan öğle yemeğine gidicem 20 dk snr..ben bugünden anlamadım bişeyy yaa
buakşam arkadaşlarım gelicek oturmaya..
kara kara düşünmeye devam
pink ; nişandaki saati kaça aldınız ? Çok begendim
hoşgeldin canımşuan karşılamadan sorumlu bekçi hatun benimmm evleninn canımm evleninn bu yaz evlenmeyen kalmasın inşallahh
pink ; nişandaki saati kaça aldınız ? Çok begendim
Nişanlınla konuş tatlım mobilya konusunu , bende bakıcam ama bizim için daha çooook erken
nee saaatii bu nerde ben nie görmedimmm
cok güzel uygun canım benımkıde sectırsem spor begenırdı valla canım
benım aılem alabilir nişanlıma bunu kanımca
Erken almak iyi diyosunda canımın içi benimki ailesinin kredi ! borcunu ödediğinden aylık ona kalan para 800 filan 500 taksıde gırmeyı dusunuyor
birikmiyor biriktiremiyoruz
Yeni gelenleri pek umursamıyorsunuz galiba?hehe:)
Ayrıca bi sorum var size nişan yapıcaz yakın bir zamanda ve ben hala nişanda ne giyeceğimi bilemiyorum..:)daha doğrusu tenime bana uyacak renkleri pek kestiremiyorum:)fikir verip yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)bu arada beyaz tenliyim saçlarım kahverengi gözlerimde mavi bana ne renk gider acaba?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?