• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Herkeze Günaydın Kızlarrr

En iyisi bende sigara içiyimm de döniyimm yaa gene darlandımm

Herkeze Hayırlı Cumalarrr

iyi haftasonları olsun inş.

senın konunada yazıcamda kendı mevzuma dalınca kaldı sıgaranı ıc gel madem konusalım

Günaydın kızlar...
offf pinkcim seni de okudum, yenidendoğdumu da...
Walla sigara içmeyen ben acaba içsem mi oldum yaa:26:

günaydın kızlar buarada

içinizi çok şişirdim sayfa yöneticisinden akşama rica edeyimde o yorumumu kısıtlasınlar :5:

evet tanıştığımızda aynı işyerinde çalışıyorduk

ben çıktım ordan o kendi mesleğinde iş buldu düzenli geliri var senelerdir orda çalıışıyor askerden sonra da devam etti oraya

benim çoğu şeyimm hazır ailemden allah razı olsun bin kere her şeyimi aldılar bende mart ayında buzdolabnı aldırdım bizimkinee

bir tv kaldı ve ev eşyaları onları da en ucuzu moda life diye biliyorum ordan kapatacağım bi şekilde halı perde ve yatak kalıyor geriyee

bende çalışıyorum burdaki patronum bana çok destek çıkıyor her konuda arkamda allah razı olsun..

krediyi kendim çekmeyi düşünüyorum ama nişanlıma söylesem mi ki diyorum acaba? ya da hiç söylemiyimm diyorum daha tam karar veremedim yani bilmiyorum o yüzden sıkıntılıyımm

canımmcımm akşam cvp veremedim yoğundum biraz... seni okdara çok iyi anlıyorum ki bnde çok yaşadım bunları ahh bu annelerr.. telaşları hep aynıı ... altınları istemeleri yarın öbürgün hastalık olur sıkıntı olur sanki kendinemi istiyolar yine bizi düşündükleri içn istiyolar .. ama buda demek değil ki olmuyosa zorlucaksın napalım karşı taraf alamıyosa fedakarlık gözteriyoruz bizler ... sevdiğimiz için... zaten herşey onun için yapmıyor muyuz? ... Benim nişanlımda nişanı kendi birikmişiyle yaptı .. muhtemelen düğünde öyle olucak ben beyaz eşyalarımın hepsini aldımm buzdolabını erkek tarfı alır dediler yok öle bişey ben sevdiceğimme yardımcı olmak istiyorum nasılsa o sıkıntıyı ileride yine beraber çekicez ..yani demem o ki tatlım eğer beraber çalışıp kredinin borcunu ödeyeceksiniz bence cüzü miktarda çekin derim düğün için hem içinde bişey kalmasın seninde annende bunları düşünüyodur eminim .. bunlar bir kere olan şeyler ileride pişman olma .. ödersiniz birlikte hem düzenli ödedikten sonra aynı bankadan konut kredisi çıkartmak sizin için daha kolay olur işin bu yanıda var .. Ama sen bunu tek başına yapma tabi oturun nişanlınla konuşun ne yapacağınıza karar verin .. üzülme tatlım Allah ev kurana yardım eder .. Hangimiz sorunlar yaşamıyoruz ki dimi sıkma tataı canını ...

Özür dilerim aplaaaa :14::14::14::14:
Eczaneden gidiyon emla alıyonnn :10:
1 tanesini açıyonn bı guzelll sürüyonnn sonra surdugun yerı streçliyon hava almıcak alırsa uyuşmazzz :20:
Ondan sonraa carrrttttttttttttttttttttt :23:
Misssssssssssss
:21::12:

haha :60: :60: :60: koptummm yaaa ..
bende denemek istiyom ama korkuyommm :1::1:

bu arada herkese günaydınlarr hayırlı cumalarr güzelliklerrr Alllah sizleri sevdiceğinize kavuştursunnnn amin diğen her gelinciğinnnn düğünü tez vakitte olsunnn duaları kabull olsunnn inşalllahhhhhh :16::16: :9::9:

canımmcımm akşam cvp veremedim yoğundum biraz... seni okdara çok iyi anlıyorum ki bnde çok yaşadım bunları ahh bu annelerr.. telaşları hep aynıı ... altınları istemeleri yarın öbürgün hastalık olur sıkıntı olur sanki kendinemi istiyolar yine bizi düşündükleri içn istiyolar .. ama buda demek değil ki olmuyosa zorlucaksın napalım karşı taraf alamıyosa fedakarlık gözteriyoruz bizler ... sevdiğimiz için... zaten herşey onun için yapmıyor muyuz? ... Benim nişanlımda nişanı kendi birikmişiyle yaptı .. muhtemelen düğünde öyle olucak ben beyaz eşyalarımın hepsini aldımm buzdolabını erkek tarfı alır dediler yok öle bişey ben sevdiceğimme yardımcı olmak istiyorum nasılsa o sıkıntıyı ileride yine beraber çekicez ..yani demem o ki tatlım eğer beraber çalışıp kredinin borcunu ödeyeceksiniz bence cüzü miktarda çekin derim düğün için hem içinde bişey kalmasın seninde annende bunları düşünüyodur eminim .. bunlar bir kere olan şeyler ileride pişman olma .. ödersiniz birlikte hem düzenli ödedikten sonra aynı bankadan konut kredisi çıkartmak sizin için daha kolay olur işin bu yanıda var .. Ama sen bunu tek başına yapma tabi oturun nişanlınla konuşun ne yapacağınıza karar verin .. üzülme tatlım Allah ev kurana yardım eder .. Hangimiz sorunlar yaşamıyoruz ki dimi sıkma tataı canını ...

haha :60: :60: :60: koptummm yaaa ..
bende denemek istiyom ama korkuyommm :1::1:

bu arada herkese günaydınlarr hayırlı cumalarr güzelliklerrr Alllah sizleri sevdiceğinize kavuştursunnnn amin diğen her gelinciğinnnn düğünü tez vakitte olsunnn duaları kabull olsunnn inşalllahhhhhh :16::16: :9::9:
AMİNNNN elifcim Amiiiiinnnn :16:

Pinkcim sana yine olayı hatırlatmak istemediğim için yazmadım ama, Allah yardımcın olsun..
Bence hemen kredi çekip yalnız başına bi yükün altına girme tatlım..
Annen de senin ilerde sıkıntı çekmemeni istemiştir, anne nihayetinde, kötü düşünmez, ama seni zor durumda bıraktığını farketse eminim vazgeçer bu tutumundan..
Üzme sen tatlı canını herşey yoluna girer zamanla inşallah:34:

şimdi canım öncelikle inan önemli dğeil bu yok 15 gr yok 20 gr
insanların durumları olmadıktan sonra dedıgın gıbı canını alamazsın ya
şimdi kendimden bahsedeyim
öncelikle biz şuanda ele güne karşı nişan yapmadık yapmıcazda nıkah tarıhınden 1-2 ay evvel yapıp duyurup evlenecegız ınsallah
bu surecte neler oldu aılesı bı ara ayrılmasını soyledıler benımkıne
cok ugrastı erkek arkadasım
en sonunda sızden bısey ıstemıyorum maddı olarak ne olur sızı aradıgımda yanımda olabılecek kadar ıyı gunumu paylasacak kadar yakın olun bana demıs
daha sonra aılesı kabullendı
sımdı aıleler 15 gun ıcınde bır araya gelecek
bısey yapıp yapmayacaklarını bılmıyoruz bız
ama kendılerıne daırelerı olmalarına ragmen sıfır daha guzel bı daıre aldılar aynı sokaktan
hanı altını bılezıgı gectım 100 liraları gececekmı bılmıyorum
bız zaten hepsını konustuk
evlenme teklıfı ettı ıkı tarafta bıldı aıleler tebrık ettı bızı telefonla vs
annemler kız tarafına düşeni yapacak
oda buzdolabını alacak cunku maasını hep aıleısne verdıgınden para hıc bırıktırmemıs ben zaten ayrıldıgımöda 5 lıram dahı yoktu
ısımı gucumu bıraktım evden ıgne bıle almadık almayıonca asırı borclandım hala bıle kendımı kurtaramadım dusunun 20 -21 aydır bu boyle
bende dıyorumkı kredı ıle degılde kk ıle bılezık alayım kendıme dun gıttım begendım 1800 lıra zaten omurluk olacak ama 250 lıra fark bana cok geldı
zaten cok asırı degıl maasım
yanı onun bana veya aılesının takacagı bılezıgı ben yapacagım
aılemde bısey demıyor
onlar kendılerıne dusenı yapacaklar bende erkek arkadasıma yarıdm etmıs olacagım
ama suanda net degıl
kendınıde cok sıkma ınan bunlar onemlı degıl
nısanlının aılesının durumu varmı mesela ?
bıde agustosta kredı cekmeyı dusunuyoruz 2+1 ev olacak bırıne oglumun odası gelecek
kız tarafına dusenı aılem alacak bızde cektıgımız kredı ıle
nıkah olacak aılesı dugun olmasın demısler benım gecmısımden dolayı
kınamız eglencelı olacak
salon takımı yemek odası ıste gelınlık damatlık ıvır zıvır alıcaz
ıkımızın maası 9 ay sonra ınsallah suanda 2800 o zaman 3000 olur dıyorume n kotusunden
otudugumuz daıreyı satın almayı dusunuyoruz bı tanıdıgın daıresı oda
hemen cocugumuz olmazsa altından kalkarız dıye dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Deryaa sigara kötü ama bırakılmıyor da ben normalde tek tük içerim ama son 2 gündür çozuttum sigara konusunda şimdi eski halime döneceğim tekrar

Elifcim aynen öyle düşündükleri için böyle söyledi annemler yarın öbür gün hastalık sökerlik olur ev almaya kalkarız paramız olsun diye.. zaten büyük bir evde istemiyorum bodrum kata bile razıyım şöyle 55 binlik bir ev olsaa yeterr ilerki zamanlarda bakacağız iştee

ben sizinle konuştuktan sonra daha iyi hissetmeye başladım
kendi yazdıklarımı okudum gözden geçirdim hemde çoğu kez okudum
şimdi en doğrusu beklemek

bakıcam nişanlım çok sıkışıyor yetişemiyor o zaman teklif edicem bunu..
napalımm.. en son moda life sitesinin linkini attım.. dedim çok kasmaya gerek yok kiracı olacağızz bizi idare etsin senin yanında olsun yeter bunlardan birini alırızz dedim. o da tmm dedi
ablamın görümcesi gelinliğini ve nişanlığını satın almıştı.. üstüme olursa nişanlığını ve gelinliğini de giyeceğimm..

canım izim de hem söz alyansımız hem evlilik alyansımız var ediyor 2,ama aöyle bi söyledin ki bizde alyans çokkk doğumgünümde özel günlerde alır diye,sanki kolye alır gibi bahsettin ondan garibime gitti,ben de ikisini kullanıyorum hem normal alyans hem de tamtur .Bizim de aşkımızı hissetmemiz için yüzüğüe ihtiyacımız yok ki zaten,9 yıldır beraberiz 1 yıldır alyans takıyorum diğer 8 sene çöp değil tabiki..Alyanslar simgedir sadece hepimizin nişanlısıyla arasında özel şey vardır ki en özeli yüreğimizin pır pırı:69:

dellenme kısss:1:

az zaman geçsin vercem size tüyo ben:1:

ayy süper olur valla kızz maddi anlamda sorun yoksa her yere gidilir valla,bizde eğer yurt dışına gitmezsek de burada olursak,tek bir yere bağlı kalmayalım diyo nişanlım,mesela fethiye bodrum rdan antalya yapalım diyo,ben kararsızım balayının yolda geçmesini istemem

Amannn bana her yer PARİS :60:
Hımmmm benim tamturum yokkk:26:
Hemen kocişe aldırayım, senden eksikli kalamam neroş:30::33:
Gerçi önemli olan istemeden alması ama, benim kociş öyle ince ve düşünceli değil maalesef:43:

Walla her yer Paris :23::23::9::9:

peki canım sen calısıyormusun , bı eksıgın yokmus cok sukur ne guzel
bundan snrasını kredısızmı halledeceksınız
nasıl olacak hem paylasmıs rahatlamıs hemde fıkır edınmıs oluruz

Hımmmm benim tamturum yokkk:26:
Hemen kocişe aldırayım, senden eksikli kalamam neroş:30::33:
Gerçi önemli olan istemeden alması ama, benim kociş öyle ince ve düşünceli değil maalesef:43:

Walla her yer Paris :23::23::9::9:

Valla benımde yok dun kuyumcuda onuda sordum 300 tl dedıler tek sıra yeter bana oh miss:46:

Pinkcim ben de bi ara öle tek tük içiodum, şimdi hiç içmiyorum.. Alışmadım hiç, inşallah içenler de kurtulur o meredden :26:

lavanta seni görüyorumm
ben dün gittim aldım yılbası heıdyelerınıı
kırmızı bı trıko aldım
bırde grı mor bı gomlek aldım :D onu ındırımden aldım
kendımede bordo taytla gıyebılecegımb ır tunık aldım hanı heryerde var krem kalplerı var ustunde :D

peki canım sen calısıyormusun , bı eksıgın yokmus cok sukur ne guzel
bundan snrasını kredısızmı halledeceksınız
nasıl olacak hem paylasmıs rahatlamıs hemde fıkır edınmıs oluruz

Ben şuanda çalışıyorum çok şükür..

Senelerdirde çalışıyorum yani ben küçükten başladım çeyiz yapmaya hatta burda da topiğim vardır. iyi kötü demedim ne bulduysam attım kenara
çamaşır makinası bulaşık makinası ütü elektrikli süpürge el süpürgesi saç kurutma makinası fırınlı aygaz mikrodalga bir evde kullanılabilecek lazım olucak her şeyi aldım zaten topiğe bakarsınız görürsünüz..annemin yaapcağı bir mutfak ıvır zıvırı kaldı çok ufak tefek parçalar yani bir de yorgan yapılacak geri aklınıza gelen ne varsa yaptık biz.. nişandan sonra da buzdolabını aldırdın nişanlıma 1400e aldık 3 taksiti kaldı şubatta bitiyor çok şükür..alınacak eşyalarım şunlar

Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde

bunların haricinde işte bi de kına düğün davetiye masraflarımız olacak

ben şimdi ev tutulacak ya eşyalar alınacak. yavaş yavaş her şey ortaya çıkmaya başlıyacak bakacağım para yetmiyor
ne kadarı ihtiyacımı karşılıyorsa onları alacağımm..

AMİNNNN elifcim Amiiiiinnnn :16:

bak bi tek sen aminn dedin şekercim :1::1:

Deryaa sigara kötü ama bırakılmıyor da ben normalde tek tük içerim ama son 2 gündür çozuttum sigara konusunda şimdi eski halime döneceğim tekrar

Elifcim aynen öyle düşündükleri için böyle söyledi annemler yarın öbür gün hastalık sökerlik olur ev almaya kalkarız paramız olsun diye.. zaten büyük bir evde istemiyorum bodrum kata bile razıyım şöyle 55 binlik bir ev olsaa yeterr ilerki zamanlarda bakacağız iştee

ben sizinle konuştuktan sonra daha iyi hissetmeye başladım
kendi yazdıklarımı okudum gözden geçirdim hemde çoğu kez okudum
şimdi en doğrusu beklemek

bakıcam nişanlım çok sıkışıyor yetişemiyor o zaman teklif edicem bunu..
napalımm.. en son moda life sitesinin linkini attım.. dedim çok kasmaya gerek yok kiracı olacağızz bizi idare etsin senin yanında olsun yeter bunlardan birini alırızz dedim. o da tmm dedi
ablamın görümcesi gelinliğini ve nişanlığını satın almıştı.. üstüme olursa nişanlığını ve gelinliğini de giyeceğimm..

canımm bizde kirada oturacağız bende fazla eşya almıcam oturma grubu tv ünitesi yatak odası kendi evime geçince istediğim gibi dayar döşerim nasılsa ..
pinkimmm aynı bu yollardan bende geçtim hala geçiyorum fedakarlık yapıcaz elbette ama bununda bi sınırı olmalı yani gelinlik her kızın hayali çok zor durumda kalınca tamam bazı şeylerden vazgecebilrsin ama birazda nişanlın düşünüp fedakarlık yapsın konuş onunla o düşünmüyosa bile bir kere giyeceksin içne sindiğin bişeyi giy çok pahalı bişey olmasada istediğin gelinliği giy ..
Kusura bakmasınlar gelin alıyolar altınlar tamam alamayabilirler ama lütfen tatlım azcık ağırlığını mesafeni koy .. nişanlın anladığım kadarıyla biraz inatçı ama sen ailenle onun arasını bulmaya çalıştıkça arada erir bitersin canımm konuşş güzelce, onlar senin isteklerini sorsunlar .. nasılsa çalışcaksın eviniz geç olsun ama bence bu telaşları heycanları yaşamaktan mahrum kalma içinde kalır yıllar sonra keşke dersin ..

Senelerdirde çalışıyorum yani ben küçükten başladım çeyiz yapmaya hatta burda da topiğim vardır. iyi kötü demedim ne bulduysam attım kenara
çamaşır makinası bulaşık makinası ütü elektrikli süpürge el süpürgesi saç kurutma makinası fırınlı aygaz mikrodalga bir evde kullanılabilecek lazım olucak her şeyi aldım zaten topiğe bakarsınız görürsünüz..annemin yaapcağı bir mutfak ıvır zıvırı kaldı çok ufak tefek parçalar yani bir de yorgan yapılacak geri aklınıza gelen ne varsa yaptık biz.. nişandan sonra da buzdolabını aldırdın nişanlıma 1400e aldık 3 taksiti kaldı şubatta bitiyor çok şükür..alınacak eşyalarım şunlar

Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde

ben şimdi ev tutulacak ya eşyalar alınacak. yavaş yavaş her şey ortaya çıkmaya başlıyacak bakacağım para yetmiyor

Canım Allah gecim versin öncelikle bu kadar birlik beraberlık olduktan sonra ben cıftlerın bırbırlerıne daha sıkı kenetlenecegını dusunuyorum
alınacak cok fazla bıseyınız kalmamıs hemen bakayım topiğine
benım neyım var valla neredeyse bıseyım yok
annem almak ıstemedı cunku herseyım tamdı dört dörtlük kullanılmayanda bır dunya vardı ama hepsını verdık durumu olmayanlara yanı bır ıgnem dahı yoktu
sonra anneme bak anne olan bıten bu ama ben yenıden bı hayat kurmak ıstıyorum
suna hep ınandım hersey guzel olacak yenıden olacak dıye
yemek takımım var mısafırlık
50-60 tane annem havlu yaptırdı yenı
bı o kadarda başörtü ve patik var
2 yorgan yaptırdı
pıke takımları tamam
mutfak ıcınde ufak seylerımı aldı
cok heveslenmek ıstemıyor herseyımı cok seve seve yapmıstı yada heveslenmıyormu bılmıyorum
ama ben cok heycanlıyım
bunları dusunmek bıle mutluluk verıyor bana
battanıyelerımı yurt dısından akrabalarıma getırttı
yanı olan bıtenım bunlar
buzdolabı alıcak sımdı erkek arkadasım
bende bı taksıde gıreyımd ıyorum bılezık veya tv bılmıyorum
kutu gıbı bı evımız olsun agzımızın tadı olsun cok onemlı
ben sımdı anlıyorum ılıskılerın nasıl olması gerektıgını Allah hepımıze gecım versın tatlı tatlı huzur ıcınde
aılemın durumu yerınde 1-2 ay kala herseyını alıcaz bıze dusenı dıyolar yeterkı para olsun dıyolar ben bıraz aceleciyim hemen alsınlar ıstıyorum :D
bunlarla sıkma canını sende hersey olur umudunu kaybetme kendini yıpratma sakın

Son düzenleyen: Moderatör:

Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde

tabi canım, bu işlere başladıktan sonra parasal durumlara bakar ona göre bi ayar çekersin artık, taksitle alırsın eşyaların taksidini uzun tutarsın ki aylık ödeyeceğin tutarlar küçük olsun, çünkü hepsi üst üste gelince ancak ödenirler :114:
biraz da tasarruflu yaparsın alışverişlerini, gerçi sen zaten öyle yapıyorsundur :70:

bir de bişey dicem, evlenme işini 6ay-1sene gibi erteleseniz kafanız daha rahat evlenmiş olmaz mısınız kuzum yaa?:26:

bak bi tek sen aminn dedin şekercim :1::1:

canımm bizde kirada oturacağız bende fazla eşya almıcam oturma grubu tv ünitesi yatak odası kendi evime geçince istediğim gibi dayar döşerim nasılsa ..
pinkimmm aynı bu yollardan bende geçtim hala geçiyorum fedakarlık yapıcaz elbette ama bununda bi sınırı olmalı yani gelinlik her kızın hayali çok zor durumda kalınca tamam bazı şeylerden vazgecebilrsin ama birazda nişanlın düşünüp fedakarlık yapsın konuş onunla o düşünmüyosa bile bir kere giyeceksin içne sindiğin bişeyi giy çok pahalı bişey olmasada istediğin gelinliği giy ..
Kusura bakmasınlar gelin alıyolar altınlar tamam alamayabilirler ama lütfen tatlım azcık ağırlığını mesafeni koy .. nişanlın anladığım kadarıyla biraz inatçı ama sen ailenle onun arasını bulmaya çalıştıkça arada erir bitersin canımm konuşş güzelce, onlar senin isteklerini sorsunlar .. nasılsa çalışcaksın eviniz geç olsun ama bence bu telaşları heycanları yaşamaktan mahrum kalma içinde kalır yıllar sonra keşke dersin ..

nişanlım hiç bir şekilde karışmaz gelinlik konusuna ben ne istersem o olur
benim onaylamadığım hiç bir içine sinip de yapmaz zaten
ben daha bu kararı aldığımı ona söylemedim zaten herkez diyor ya şöyle istiyorum böyle istiyorum ben sadece güzel olmak istiyorum
hiç de hayalim yok gelinlikle ilgili sadece türbanın üstüne yapılan taşlar varya onları çok istemiştim bi zaman sonra ondan da vazgeçtim zaten ne istedigimi de bilmiyorum
o yüzden de çok önemli degil belki ilerki zamanlarda içimde burukluk olur ama kendimi ikna ederim bi şekilde
gelinliği de en sona saklıyorum para durumumuza göre

Back