Ben şuanda çalışıyorum çok şükür..
Senelerdirde çalışıyorum yani ben küçükten başladım çeyiz yapmaya hatta burda da topiğim vardır. iyi kötü demedim ne bulduysam attım kenara
çamaşır makinası bulaşık makinası ütü elektrikli süpürge el süpürgesi saç kurutma makinası fırınlı aygaz mikrodalga bir evde kullanılabilecek lazım olucak her şeyi aldım zaten topiğe bakarsınız görürsünüz..annemin yaapcağı bir mutfak ıvır zıvırı kaldı çok ufak tefek parçalar yani bir de yorgan yapılacak geri aklınıza gelen ne varsa yaptık biz.. nişandan sonra da buzdolabını aldırdın nişanlıma 1400e aldık 3 taksiti kaldı şubatta bitiyor çok şükür..alınacak eşyalarım şunlar
Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde
bunların haricinde işte bi de kına düğün davetiye masraflarımız olacak
ben şimdi ev tutulacak ya eşyalar alınacak. yavaş yavaş her şey ortaya çıkmaya başlıyacak bakacağım para yetmiyor
ne kadarı ihtiyacımı karşılıyorsa onları alacağımm..
Canım Allah gecim versin öncelikle bu kadar birlik beraberlık olduktan sonra ben cıftlerın bırbırlerıne daha sıkı kenetlenecegını dusunuyorum
alınacak cok fazla bıseyınız kalmamıs hemen bakayım topiğine
benım neyım var valla neredeyse bıseyım yok
annem almak ıstemedı cunku herseyım tamdı dört dörtlük kullanılmayanda bır dunya vardı ama hepsını verdık durumu olmayanlara yanı bır ıgnem dahı yoktu
sonra anneme bak anne olan bıten bu ama ben yenıden bı hayat kurmak ıstıyorum
suna hep ınandım hersey guzel olacak yenıden olacak dıye
yemek takımım var mısafırlık
50-60 tane annem havlu yaptırdı yenı
bı o kadarda başörtü ve patik var
2 yorgan yaptırdı
pıke takımları tamam
mutfak ıcınde ufak seylerımı aldı
cok heveslenmek ıstemıyor herseyımı cok seve seve yapmıstı yada heveslenmıyormu bılmıyorum
ama ben cok heycanlıyım
bunları dusunmek bıle mutluluk verıyor bana
battanıyelerımı yurt dısından akrabalarıma getırttı
yanı olan bıtenım bunlar
buzdolabı alıcak sımdı erkek arkadasım
bende bı taksıde gıreyımd ıyorum bılezık veya tv bılmıyorum
kutu gıbı bı evımız olsun agzımızın tadı olsun cok onemlı
ben sımdı anlıyorum ılıskılerın nasıl olması gerektıgını Allah hepımıze gecım versın tatlı tatlı huzur ıcınde
aılemın durumu yerınde 1-2 ay kala herseyını alıcaz bıze dusenı dıyolar yeterkı para olsun dıyolar ben bıraz aceleciyim hemen alsınlar ıstıyorum
bunlarla sıkma canını sende hersey olur umudunu kaybetme kendini yıpratma sakın