• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

tabi canım, bu işlere başladıktan sonra parasal durumlara bakar ona göre bi ayar çekersin artık, taksitle alırsın eşyaların taksidini uzun tutarsın ki aylık ödeyeceğin tutarlar küçük olsun, çünkü hepsi üst üste gelince ancak ödenirler :114:
biraz da tasarruflu yaparsın alışverişlerini, gerçi sen zaten öyle yapıyorsundur :70:

bir de bişey dicem, evlenme işini 6ay-1sene gibi erteleseniz kafanız daha rahat evlenmiş olmaz mısınız kuzum yaa?:26:

gasomm uzasın istemiyorum artık uzadıkça problem çıkıyor
aileler birbirine gidip gelmiyor nişanlımla ben bir olup org edip görüştürüyoruz bayramlar geldi geçti babamı hiç aramadılar ne de geldiler çünkü tatile gittiler
kurban bayramı oldu k.validem gene köylerine gitti gezmeye nişanlım beni de istediler yanlarına ben öyle şey mi olur deyince nişanlımm zıtlaştı her yeri idare etmek zorundayım gün geçtikçe yıpranıyorum artık iyi ya da kötü olsun bitsin huzura kavuşayım istiyorum

arkadaşlar günaydın :3:

konu dışı olucak ama bende bişey sormak istiyorum nişandan sonra imam nikahı yapanlarınız varmı bizde artık yapalım dedik ama duyduğumuza göre resmi nikah olmadan yapmıyolarmış galiba bilgisi olan varmı acaba:31:

konu dışı olucak ama bende bişey sormak istiyorum nişandan sonra imam nikahı yapanlarınız varmı bizde artık yapalım dedik ama duyduğumuza göre resmi nikah olmadan yapmıyolarmış galiba bilgisi olan varmı acaba:31:

Evet canım öyle bişey varmış bende gecenlerde bi konuda okumustum

nişanlım hiç bir şekilde karışmaz gelinlik konusuna ben ne istersem o olur
benim onaylamadığım hiç bir içine sinip de yapmaz zaten
ben daha bu kararı aldığımı ona söylemedim zaten herkez diyor ya şöyle istiyorum böyle istiyorum ben sadece güzel olmak istiyorum
hiç de hayalim yok gelinlikle ilgili sadece türbanın üstüne yapılan taşlar varya onları çok istemiştim bi zaman sonra ondan da vazgeçtim zaten ne istedigimi de bilmiyorum
o yüzden de çok önemli degil belki ilerki zamanlarda içimde burukluk olur ama kendimi ikna ederim bi şekilde
gelinliği de en sona saklıyorum para durumumuza göre

Sıkma güzel canını herşey olucağına varır tatlımm .. dilerimm herşey gönlünce olurrr :16::16: önemli olan sevdiceklerimizle birlikte olmak gerisi boşşşşş :48::48: :9::9:

gasomm uzasın istemiyorum artık uzadıkça problem çıkıyor
aileler birbirine gidip gelmiyor nişanlımla ben bir olup org edip görüştürüyoruz bayramlar geldi geçti babamı hiç aramadılar ne de geldiler çünkü tatile gittiler
kurban bayramı oldu k.validem gene köylerine gitti gezmeye nişanlım beni de istediler yanlarına ben öyle şey mi olur deyince nişanlımm zıtlaştı her yeri idare etmek zorundayım gün geçtikçe yıpranıyorum artık iyi ya da kötü olsun bitsin huzura kavuşayım istiyorum
anladım canımm, zor tabi o durum da, haklısın sen de ne diyim kuzucum yaa, ama gör bak çok güzel bi gelin olacaksın, zaten çıtı pıtı bi kızsın, aksi düşünülemez :16:

gasom aslında senin dedigin gibi de olur ama moda life da senet yaparmı ki ?
bilmiyorum arayıp sormak lazım canım ama kredi kartı yok mu? eğer yoksa başvurup bir tane edinebilirsiniz sadece bu eşya alışverişleriniz için ama tabi yüksek limit için iyi de maaş gösterebilmeniz gerekir :26:

canım ben hiç düşünmedim yaptırmayı, bir de evet resmi nikah olmadan cami imamları kolay kolay yapmıyorlar
ama yaptırmak istersen tabi bulursun, bir çok kişi var nişanda yaptıran, taraflar rahat görüşsün diye ama bilinenin aksine onun hiç bir manası yok, çünkü dini nikahın şartlarından biri bu nikahı herkese duyurmaktır :114:
o yüzden ben resmi nikahla çok yakın zamanda ve hatta aynı gün olmasını istiyorum :114:
bizim ailede hep aynı gün olur, kız evden çıkmadan hemen önce kıyılır

sizin artık yaptıralım demenizin bir sebebi var mı?

Son düzenleme:

günaydın melekcimm ... evet resmi olmadan şimdi dini nikah kıymıyolarmış belki tanıdık bi hoca flan varsa kıyılabilr :9::9:

Günaydin herkeslere hayirli cumalar olsun..

yorumlarin hepsini okuyamadim ama dertli arkadaslara Allahtan sabirlar diliyorum.. Hayat pespembe degil malesef bu site gibi, onun içinde iyi günlerimizi sabirla bekleyip kavusunca da tadini cikarmaliyiz..

Hayirli cumalar olsun arkadaslar :)

Bugün pek isten kaytaramicam galiba ara sira ugrarim bu taraflara :)

( sigara dediniz canim cekti yahu daha yeni icmistim kim beklicek bi sonraki molayi :14: )

Günaydın arkadaşlar,

Okudum yazılanları. Ve sanırım bütün yeni evleneceklerin derdi aynı. Erkek tarafının ilgisizliği, adet-usul bilmemeleri felan.
Tek yapmamız gereken nişanlımızla aramızdaki saygıyı bozmamak, sevgimizi sıcak tutmak. Çünkü şunu asla unutmayın nişanlınız, ailesi ne kadar kötü olursa olsun onlara laf söyletmez, olan size olur.
İnanın benimde sıkıntılarım sizinkine benzer hatta aynı sayılır. Benim de düğünüm 2 haziranda. Daha kayınvalidemler 2 kere geldiler yüzükten sonra. Bi kere bohça için geldiler bi kerede bayramda geldiler. Annem sürekli soruyo niye ilgilenmiyorlar düğüne az kaldı nasıl yapacaklar kaç bilezik takacaklar acaba kayınvaliden yorgan yaptımıki size inanın kafamı şişiriyor annem.
İnşallah hayırlısıyla kavgasız gürültüsüz düğünümüzü yaparız.

anladım canımm, zor tabi o durum da, haklısın sen de ne diyim kuzucum yaa, ama gör bak çok güzel bi gelin olacaksın, zaten çıtı pıtı bi kızsın, aksi düşünülemez :16:

bilmiyorum arayıp sormak lazım canım ama kredi kartı yok mu? eğer yoksa başvurup bir tane edinebilirsiniz sadece bu eşya alışverişleriniz için ama tabi yüksek limit için iyi de maaş gösterebilmeniz gerekir :26:

canım ben hiç düşünmedim yaptırmayı, bir de evet resmi nikah olmadan cami imamları kolay kolay yapmıyorlar
ama yaptırmak istersen tabi bulursun, bir çok kişi var nişanda yaptıran, taraflar rahat görüşsün diye ama bilinenin aksine onun hiç bir manası yok, çünkü dini nikahın şartlarından biri bu nikahı herkese duyurmaktır :114:
o yüzden ben resmi nikahla çok yakın zamanda ve hatta aynı gün olmasını istiyorum :114:
bizim ailede hep aynı gün olur, kız evden çıkmadan hemen önce kıyılır

sizin artık yaptıralım demenizin bir sebebi var mı?

yok cnm bi sebebi hani onuda ardan çıkarsakmı dedik ailelerimizde pek bilmiyo ne zaman yapılır die ondan sorayım bi dedim siz ne zaman yapıyosunuz:52:

Günaydin herkeslere hayirli cumalar olsun..

yorumlarin hepsini okuyamadim ama dertli arkadaslara Allahtan sabirlar diliyorum.. Hayat pespembe degil malesef bu site gibi, onun içinde iyi günlerimizi sabirla bekleyip kavusunca da tadini cikarmaliyiz..

Hayirli cumalar olsun arkadaslar :)

Bugün pek isten kaytaramicam galiba ara sira ugrarim bu taraflara :)

( sigara dediniz canim cekti yahu daha yeni icmistim kim beklicek bi sonraki molayi :14: )

günayydınn tatlımm snada hayırlı umalar ... dumansız hava sahası için napıyoruzz cığara içmiyoruzzzz :1::1:

Günaydın arkadaşlar,

Okudum yazılanları. Ve sanırım bütün yeni evleneceklerin derdi aynı. Erkek tarafının ilgisizliği, adet-usul bilmemeleri felan.
Tek yapmamız gereken nişanlımızla aramızdaki saygıyı bozmamak, sevgimizi sıcak tutmak. Çünkü şunu asla unutmayın nişanlınız, ailesi ne kadar kötü olursa olsun onlara laf söyletmez, olan size olur.
İnanın benimde sıkıntılarım sizinkine benzer hatta aynı sayılır. Benim de düğünüm 2 haziranda. Daha kayınvalidemler 2 kere geldiler yüzükten sonra. Bi kere bohça için geldiler bi kerede bayramda geldiler. Annem sürekli soruyo niye ilgilenmiyorlar düğüne az kaldı nasıl yapacaklar kaç bilezik takacaklar acaba kayınvaliden yorgan yaptımıki size inanın kafamı şişiriyor annem.
İnşallah hayırlısıyla kavgasız gürültüsüz düğünümüzü yaparız.

Allah sabır versin tatlım.. benimde düğünüm 2 haziranda olacak inş. aynı şekilde benimde annem yorgan sorup duruyor
ama diyor ki yapmıyorsa bende biliyim ona göre yapayım kızım ondan soruyorumm

Bu arada Moda life aradım gasommm
şimdi altın düğün paketi var onun fiyatı 2.290 ama yılbaşından sonra zamlanıcakmış yaklaşık 2990 olurmuş
vaktiniz olduğu için ön ödemeli kampanyadan yararlandırabiliriz 6 taksit yapıp 381 olarak geri ödersiniz.
isterseniz zamanla diğerv paketlerle de degişim yapabilirz dedi. ben şimdi ne yapsam sizce?

yok cnm bi sebebi hani onuda ardan çıkarsakmı dedik ailelerimizde pek bilmiyo ne zaman yapılır die ondan sorayım bi dedim siz ne zaman yapıyosunuz:52:

hee tamam o zaman şeker :112:
aynı gün yaparsınız siz de, tanıdık yoksa bile illaki camiyi hocayı tanıyan bilen biri vardır herlade, hadi o da yoksa biri gider hocayı getirir :1::1:

Allah sabır versin tatlım.. benimde düğünüm 2 haziranda olacak inş. aynı şekilde benimde annem yorgan sorup duruyor

şimdi altın düğün paketi var onun fiyatı 2.290 ama yılbaşından sonra zamlanıcakmış yaklaşık 2990 olurmuş
vaktiniz olduğu için ön ödemeli kampanyadan yararlandırabiliriz 6 taksit yapıp 381 olarak geri ödersiniz.
isterseniz zamanla diğerv paketlerle de degişim yapabilirz dedi. ben şimdi ne yapsam sizce?
aa evet tatlım ya ben de sana dicektim hani şu uygun fiyatlı paketler var ya bakar mısın onlara dicektim unutmuşum önceki mesajda yazmayı :1:

canım peki depolarında mı tutacaklarmış? bir de senet yapıyolar mıymış?
bir de eğer evlenmeden önce ödeyeyim bitsin, bunlar da aradan çıksın diyosan düşünülebilir tabi ki
nişanlına da bi danış bakalım ama mantıklı gibi geldi

Aynen benim annemde öyle diyor, bileyimde ona göre ben yapayım yorganı diyor:)

Yılbaşından sonra zamlandırmazlar merak etme, satış-pazarlama politikasıdır. 700 TL birden mümkün değil artırmazlar. Bu arada hangi ildesin bilmiyorum ama genelde senet yapar mobilyacılar endişelenme.

pazar günü darulacezeye gideceğim ordan dönüşte vaktim kalırsa uğrar hem mobilyaları canlı canlı görürüm hemde bütün bilgileri alırımm sonra da nişanlımla görüşürüzz bakalım.. inş peşin alırız diye diretmezz

pazar günü darulacezeye gideceğim ordan dönüşte vaktim kalırsa uğrar hem mobilyaları canlı canlı görürüm hemde bütün bilgileri alırımm sonra da nişanlımla görüşürüzz bakalım.. inş peşin alırız diye diretmezz

en güzeli canım, hem gözünle görmüş elinle ellemiş olursun :1:
hem de düşünüp taşınmış olursun ama hayda hatunun dediği gibi 700 tl zam imkansız :9:
%10 civarı zam yapsalar 200-250 eder, sallamasın o bi tarafından 700 artar diye :9:

Back