• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Allah sabır versin tatlım.. benimde düğünüm 2 haziranda olacak inş. aynı şekilde benimde annem yorgan sorup duruyor
ama diyor ki yapmıyorsa bende biliyim ona göre yapayım kızım ondan soruyorumm

Bu arada Moda life aradım gasommm
şimdi altın düğün paketi var onun fiyatı 2.290 ama yılbaşından sonra zamlanıcakmış yaklaşık 2990 olurmuş
vaktiniz olduğu için ön ödemeli kampanyadan yararlandırabiliriz 6 taksit yapıp 381 olarak geri ödersiniz.
isterseniz zamanla diğerv paketlerle de degişim yapabilirz dedi. ben şimdi ne yapsam sizce?

pembemm lovemmm :9: gasomun dediği gibi eğer borc bitsin istiyosan yada hafifletiriz diye düşünüyosan düğüne kadar bide depoda kalacaksa bencede nişanlınla oturup konuşun çünkü ocaktan sonra fiyatlar artıcak bizde araştırdık hatta mobilyacı söledi 2.500 tl beğendiğimiz koltuklar nisanda flan gelseniz 3.000 tlden aşağı alamazsınız dedi adam haberin olsun yani ..

Aynen benim annemde öyle diyor, bileyimde ona göre ben yapayım yorganı diyor:)

Yılbaşından sonra zamlandırmazlar merak etme, satış-pazarlama politikasıdır. 700 TL birden mümkün değil artırmazlar. Bu arada hangi ildesin bilmiyorum ama genelde senet yapar mobilyacılar endişelenme.

canım seninde haberin olsun sezon açıldığı için fiyatlar ister istmez artıyo piyasa hareklendiği zman ... bizzat mobilyacxı söledi bunu şu anda durgun olduğu için uygun satış yapıyoruz dediler ..

Arkadaşlar tamam sezon açılınca fiyatlar yükselir ama mobilya sezonu 1 ocakta açılmaz. Tabiki mart-nisanda daha pahalıdır ama 31 Ocağa kadar bence çok artmaz, sırf hemencik satmak için yapıyorlar
Pink bu arada şunu unutma beyazeşyada peşin ve taksit arasında çok fark oynamaz (100-150) anca oynar. Amaaaa mobilyada aradaki fark daha fazladır. Bunu unutmayın.
Misal 3500 Tlye taksitle alacağın bi mobilyayı iyi bir pazarlıkla 2500 e kadar bile indirebilirsin. (3 lü indirim paketleri için söylemiyorum bunu)

acil bi işim cıktıda ben bi bakayım moda life ve pink'in ceyizlerine :D

AYY GEÇMİŞE BAKTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMDIM YARIDA BIRAKTIM..

birazdan öğle yemeğine gidicem 20 dk snr..ben bugünden anlamadım bişeyy yaa

buakşam arkadaşlarım gelicek oturmaya..

bir anda işler sıkıştırdı
hala bakamadım ceyizlere
bende 12.30 gıdıcem yemege
afiyet olsun şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
pink ; nişandaki saati kaça aldınız ? Çok begendim

pink ; nişandaki saati kaça aldınız ? Çok begendim

ben kuyumcuya gittim senelerdir ordan alışveriş yaaprız baktım modellere 2 tane beğendim pazarlığını yaptım dedim ki sen bütün modelleri çıkar bak zaten o bunlardan ikisini beğenir biri spor biri çok çok klasik bir saati .. aynen dedigim gibi oldu gitti spor olanı beğendi 100 lira aldık :9: su geçirmez ve beş yıl garantisi var

Ayrıca bi sorum var size nişan yapıcaz yakın bir zamanda ve ben hala nişanda ne giyeceğimi bilemiyorum..:)daha doğrusu tenime bana uyacak renkleri pek kestiremiyorum:)fikir verip yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)bu arada beyaz tenliyim saçlarım kahverengi gözlerimde mavi bana ne renk gider acaba?:)

cok güzel uygun canım benımkıde sectırsem spor begenırdı valla canım
benım aılem alabilir nişanlıma bunu kanımca :D
Erken almak iyi diyosunda canımın içi benimki ailesinin kredi ! borcunu ödediğinden aylık ona kalan para 800 filan 500 taksıde gırmeyı dusunuyor
birikmiyor biriktiremiyoruz

cok güzel uygun canım benımkıde sectırsem spor begenırdı valla canım
benım aılem alabilir nişanlıma bunu kanımca :D
Erken almak iyi diyosunda canımın içi benimki ailesinin kredi ! borcunu ödediğinden aylık ona kalan para 800 filan 500 taksıde gırmeyı dusunuyor
birikmiyor biriktiremiyoruz

bu aileler neden böyle yaaa

nişan zamanında da nişanlım bir krediden bahsetti evdekiler kredi çekti
sanki benim yüzümden çekmiş gibi konuştu ben mi dedim çek diye. benim yüzümden çekmişler gibi konuşuyosun falan dedim sustu!
ama neyin nesi hiç bilmiyorum o paradan da hiç bir şey yok ortada .. herkezin amacı faklı birlik olup bişeler çıkarmıyolar orta yere..
nişanlım para biriktirmeye çalışıyor evlenicem diye
abisi parayı yemede içmede harcıyr o da yetmiyor benim nişanlıma aldığım eşyaları giyip eskitiyor üstüne bir de nişanlımdan para istiyor :47:
annesi babası desen onlar ne etliye ne sütlüye sadece yeyip içip geziyorlar

Ayrıca bi sorum var size nişan yapıcaz yakın bir zamanda ve ben hala nişanda ne giyeceğimi bilemiyorum..:)daha doğrusu tenime bana uyacak renkleri pek kestiremiyorum:)fikir verip yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)bu arada beyaz tenliyim saçlarım kahverengi gözlerimde mavi bana ne renk gider acaba?:)

$100_5219.jpg Benim sözümden bi fotoğraf ekledim.Tenim buğday bu elbise çok yakışmıştı olumlu tepkiler aldım.Sen beyaz tenli olduğun için sana her renk yakışır canım yeterki alışverişe gidip bi kaç tane denemen yeterli. Nar çiçeği , petrol yeşili tarzında renkleri hem severim hemde sana yakışır :)

Back