Allah sabır versin tatlım.. benimde düğünüm 2 haziranda olacak inş. aynı şekilde benimde annem yorgan sorup duruyor
ama diyor ki yapmıyorsa bende biliyim ona göre yapayım kızım ondan soruyorumm
Bu arada Moda life aradım gasommm
şimdi altın düğün paketi var onun fiyatı 2.290 ama yılbaşından sonra zamlanıcakmış yaklaşık 2990 olurmuş
vaktiniz olduğu için ön ödemeli kampanyadan yararlandırabiliriz 6 taksit yapıp 381 olarak geri ödersiniz.
isterseniz zamanla diğerv paketlerle de degişim yapabilirz dedi. ben şimdi ne yapsam sizce?
pembemm lovemmm gasomun dediği gibi eğer borc bitsin istiyosan yada hafifletiriz diye düşünüyosan düğüne kadar bide depoda kalacaksa bencede nişanlınla oturup konuşun çünkü ocaktan sonra fiyatlar artıcak bizde araştırdık hatta mobilyacı söledi 2.500 tl beğendiğimiz koltuklar nisanda flan gelseniz 3.000 tlden aşağı alamazsınız dedi adam haberin olsun yani ..
Aynen benim annemde öyle diyor, bileyimde ona göre ben yapayım yorganı diyor:)
Yılbaşından sonra zamlandırmazlar merak etme, satış-pazarlama politikasıdır. 700 TL birden mümkün değil artırmazlar. Bu arada hangi ildesin bilmiyorum ama genelde senet yapar mobilyacılar endişelenme.
canım seninde haberin olsun sezon açıldığı için fiyatlar ister istmez artıyo piyasa hareklendiği zman ... bizzat mobilyacxı söledi bunu şu anda durgun olduğu için uygun satış yapıyoruz dediler ..