• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

şimdi hatunlarım ağda yaparken kullanılan bişy varmış sürülen bölge uyuşuomuş kullanan yada fikri olan varmı acep dicektim:26:

Allah razı olsun sedammm

inş. sizde badiresiz atlatırsınız tüm bunlarııı

Hayat gerçekten çok zorrr
inşallah canım hepimiz inşallaah..
Emla kullanıyorum mutluyum huzurluyumm :37:

heh o işteee.rosam evet bende bunu sormayı düşünüyordum kızlaara severim seniii:16:öperim senii:16:

kız o uyuşturucu ya,lokal anestezikmiş... çok kullanılması zararlı ne kadar sürüyorsun ondan pınarım?

inşallah canım hepimiz inşallaah..

heh o işteee.rosam evet bende bunu sormayı düşünüyordum kızlaara severim seniii:16:öperim senii:16:

kız o uyuşturucu ya,lokal anestezikmiş... çok kullanılması zararlı ne kadar sürüyorsun ondan pınarım?

Yok kuzum ben o ilaç olmasaydı alışamadım belki şimdi kullanmıyorum arada çok nadir bide 2 yıldır falan sigorta karşılamıyo ondan paraya kıyamıyorum :37:
İçinde 5 tane oluyo bi kullanımda yarısını kullanıyorum eskıden 1 tane surerdim

Son düzenleme:
mutluysan huzurluysan ne bize sölemion nann:57: sormamısmı lazımm cezalısın :47::47:çabukk anlatttt:22:

Özür dilerim aplaaaa :14::14::14::14:
Eczaneden gidiyon emla alıyonnn :10:
1 tanesini açıyonn bı guzelll sürüyonnn sonra surdugun yerı streçliyon hava almıcak alırsa uyuşmazzz :20:
Ondan sonraa carrrttttttttttttttttttttt :23:
Misssssssssssss
:21::12:

Son düzenleme:
Özür dilerim aplaaaa :14::14::14::14:
Eczaneden gidiyon emla alıyonnn :10:
1 tanesini açıyonn bı guzelll sürüyonnn sonra surdugun yerı streçliyon hava almıcak alırsa uyuşmazzz :20:
Ondan sonraa carrrttttttttttttttttttttt :23:
Misssssssssssss
:21::12:

streçliommmuuuuuuuuu abbooowwwwww nasııı hava almıcakkk kıssss:9::9::9::9::9:ayy bayılazaaamm yaaa:9::9:uyuşmasııııı ne kadaann zaman sonra geçiooo bidee geçmess meşmesss hepp uyuşukk kalırr mazallaaahhh:9::9::9::9::9:

maşallah maşallah. güzel muhabbetler olmuş. kuzular emla muhabbeti olmuş. ben hiç kullnmadım(neyime kullancaksam kıl var sanki manyakmıyım neyim:9:) ama yeğenim ağdadan korkuyodu. ona ağda yaparken kullandık aynen anlatıldığı şekilde. etki etmişti. hissetmedi hiç temizledim hemen. alıştı sonra zaten. bi parça tüy var korkuyo onada çatlak. ama emla herkeste etki etmiyomuş şekerler

maşallah maşallah. güzel muhabbetler olmuş. kuzular emla muhabbeti olmuş. ben hiç kullnmadım(neyime kullancaksam kıl var sanki manyakmıyım neyim:9:) ama yeğenim ağdadan korkuyodu. ona ağda yaparken kullandık aynen anlatıldığı şekilde. etki etmişti. hissetmedi hiç temizledim hemen. alıştı sonra zaten. bi parça tüy var korkuyo onada çatlak. ama emla herkeste etki etmiyomuş şekerler

Lazaere mi gittin yoksa doğuştan tüysüz müsün havincim?
Bir de bişi sorcam yaa harıelatmak istmiyorum da sen kemoterapi gördüğünde saçların dökülmüş müydü,arkadaşımın annesi de rahim kanseri de ondan sordum kadın kötü durumda

Merhaba:)uzun süredir takip ediyordum bu siteyi bağımlısı oldum:) üye oldum sonunda benide alırsınız umarım aranıza inşallah bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz bizde:)

Merhaba:)uzun süredir takip ediyordum bu siteyi bağımlısı oldum:) üye oldum sonunda benide alırsınız umarım aranıza inşallah bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz bizde:)

hoşgeldin canım :71:şuan karşılamadan sorumlu bekçi hatun benimmm:42: evleninn canımm evleninn bu yaz evlenmeyen kalmasın inşallahh:21:

eee madem öyle muhabbetiniz bile yokmuş, bişeyi paylaşmıomuşsunuz da nie çocuk yapma gereği duydunuz? yanlış anlama sakın canım, yargılamak değil amacım, cidden kafak karıştı da, o yüzden soruyorum:26:
Yani hani tüp bebek, çiftlerin uğraşıp didinip de çocuk sahibi olamadığı durumlarda başvurulacak bir olay. ne kadar evli kaldınız acaba?

aynen kuzum, ben de çok merak ediyorum:1::33:
evlendikten sonra onun problemi ortaya cıktı cok ta yazmak istemiyorum hem kayıtlar kalıyor hemde yenı bı yolda oldugum ıcın sız arkadaslarımla benı bunların golgesınde anımsayın ıstemıyorum
azıcık düzgün anlatayım doktorlar 2 sene ıcınde oldu oldu olmadı yok dedıler durum cok acıldı zaten cınsellıkte yok onun ıcınde ayrı bı ugras gerektı ama o amelıyat oldu ıcın 6 ay yasak ıdı zaten ne olduguysa o aralarda oldu evlılıgın bence bıtme sebebı saglık sorunlarıydı sonucta bende kucugum 3 tedavı oldum oglum olsun dıye her basarısız denemede depresyona gırdım aylarda destek aldım cinsellik kaldı orada
ben şikayetciyim memnun değilim gidişattan ancak onunda savunması benım bebegım olmuyor kendını suclu hıssedıyodu cınsellıkte yok baş koyduk bebek yoluna bebek olunca herseyın duzelecegıne inanıyorduk , beraber dr gıdecegımızı konusuyorduk derken 3.denemede ben hamıle kaldım ama korkunc bı hamıleydım cok kılo aldım cok guzel bunu soylemek cok abes ama guzel bırıyım ıyıde olmaya calısmısımdır hep depresyona gırmek kacınılmaz oldu yataktan cıkamıyorum bebegımı kaybetme korkusuyla yasıyorum ve asırı kılo alıyorum
neyse boyle boyle zamanlar gectı
artık ne kadar uzaklastıysak bırbırımızden ben hıc fark etmedım
(sadece ıyı anlasırdık bız kavga etmezdık
ama ısın ıcı derın)
bişeyler kopmaya basladı hızla hızla söyle artık eve geldıgınde yemek yemez hemen yatar olmustu ve her yaptıgını facebookta yazardı evdeyım uyudum kalktım yanı sankı bırı ızlıyor gıbı paranoyak oldum telefonu kurcaladım hıcbısey bulamadım numaralar aldım bellı suphelendım kısıler vardı(hepside dogru cıktı) 1 ay ıcınde basladık dıdısmeye sevmıyomusun benı bıseymı var
sabret hersey duzelecek bende cabalıcam bırde ıcnsellık olmayınca kadın kendını cok kucuk dusurulmus hıssedıyor savunmasız ve sılahsız
her aksam konusmaya calıstım hıcbısey soylemedı
en sonunda bır gun bır x sehrıne gıttıgını soyledı ancak sadece supheden dolayı thy calısan bı arkadasım aracılıgyla pesine dustum evet tamda suphelendıgım kısının sehrındeydı soyledıgı yerde degıl
hersey o gun basladı nerdeydın kımleydın nedne nıcın nasıl nıye
ınan cevap yok
o zaten bunlara cevap vermeyı sevmezdı bende sormazdım
cunku suphelenmezdım
herkez yapardı ama o yapmazdı
o asıktı bana ben sevıyordum onu
hanı bı sandalye yurumez ustune tartısılmaz ya oda oyleydı aklıma bıle sokmazdım
ama durum yalan soyledıgıydı
cok bunaldım dedı kafamı dınlemek ıstıyorum dedı
ben depresyondayım lohusa depresyonu
dikişliyim tek kişi yok yanımda
üstelik ben cocukta seven mıncıkmıncık bırı degılım ılk kucagıma aldıgım bebek kendı cocugumdur yapamıyorum hıcbıseyın altından kalkamıyorum oglum cok kucuk ve özürlü olabileceğini söylüyor doktor tamda o günlerde
yani o değ*ilde ben cok bunalık durumdayım tartısamadık bıle 3 gun ortadan kaybolmus ben berbat haldeyım ust komsuya haber ettım bakın dınleyın doverse benı polis cagırın hıc yapmadı ama yalanı cıktıya saskın sınırlı oldcanı dusunuyorum
3 gun sonra iş arkadasları benım ust komsum ve bız bı tatıl beldesıne gıttık
ıste orada buraya anlaat anlata bıtıremeceyegım seyler oldu
özü su; telefonla konsuurken yakaladım
bana oncesınde otel odasında ayrılmak ıstedıgınden bahsetmedı ama senı sevmıyorum dedı
telefondakınede suanda aglıyor cok kotu dıyordu
o gün hayatımın yerinden ters döndüğü gündür
sigaraya gidicektim dönüp yazayaım oyle gıdeyım dedım
gözyaslarımı tutmaya calısıyorum suanda
ıtıraf ettı bıseyler ama o ankı bayanı degıl abska numara gebelıkten oncekı bayan
kendı ıpını cektı ve bunu yaptıgının farkına bıle varmadı o
o gece apar topar ıst donduk
ben ne yapcamı bılmıyorum
ne dusuncemıde ama asla ayrılmak ıstemıyorum
ıspat et dıyroum sadece bır kereyse varım
marketemı dedı artık ısemı dedı hatırlamıyorum evden cıktı ve bır dahada asla geri dönmedi
cok yalvardım
kağılarına kadar gıttım oglumla
gıdelım buralardan uzaklara dedım
ben unutucam korkma dedım
bebegımız var dedım
aılemı sılerım dedım
benım aılem sızsınız dedım(aglıyorum)
bizi bırakma dedim
ne dedıuysem ıkna edemedım
butun yasadıklarımı gotren duyan acıdı benım halıme

gerçekten devamını sonra yazmalıyım
alıntı yapmayın lutfen

sigaraya gidiyim dönücem tekrar

neyse yazamıcam devamını cok cabaladım donseydı affedebılırmıydım hayır tabıkı
herkez duydu cınsellıgı
affedersınız ama o erkek oldugu kadar bende kadındım ustelık problem benle alakalımıydı teknık olarak duzeltılse bıle ona ıstek allah tarafındanmı gelecektı bılmem
7.gun bı konusma oldu sadece ben duzelecegıme ınanmıyorum dedı
altından cok sey cıktı o anda baska bırı vardı uzun surede devam ettı ama ben pesını bırakmadım kıza baya mesaj attım falan fılan boylecenede ayrıldık
oglum bende zaten almakta ıstemedı kı veremezdım vermezdım
eylul ayında aradı kac ay sonra dusunun oglum bebecıktı daha gozu acılmamıstı sımdı ıse 22 aylık ve o benım yol arkadasım kader ortagım benım hıkayemde bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeze Günaydın Kızlarrr

En iyisi bende sigara içiyimm de döniyimm yaa gene darlandımm

Herkeze Hayırlı Cumalarrr

iyi haftasonları olsun inş.

Son düzenleme:
Back