Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi hatunlarım ağda yaparken kullanılan bişy varmış sürülen bölge uyuşuomuş kullanan yada fikri olan varmı acep dicektim:26:
inşallah canım hepimiz inşallaah..Allah razı olsun sedammm
inş. sizde badiresiz atlatırsınız tüm bunlarııı
Hayat gerçekten çok zorrr
Emla kullanıyorum mutluyum huzurluyumm
inşallah canım hepimiz inşallaah..
heh o işteee.rosam evet bende bunu sormayı düşünüyordum kızlaara severim seniiiöperim senii
kız o uyuşturucu ya,lokal anestezikmiş... çok kullanılması zararlı ne kadar sürüyorsun ondan pınarım?
Emla kullanıyorum mutluyum huzurluyumm
mutluysan huzurluysan ne bize sölemion nann sormamısmı lazımm cezalısın çabukk anlatttt
mutluysan huzurluysan ne bize sölemion nann sormamısmı lazımm cezalısın çabukk anlatttt
Özür dilerim aplaaaa
Eczaneden gidiyon emla alıyonnn
1 tanesini açıyonn bı guzelll sürüyonnn sonra surdugun yerı streçliyon hava almıcak alırsa uyuşmazzz
Ondan sonraa carrrttttttttttttttttttttt
Misssssssssssss
streçliommmuuuuuuuuu abbooowwwwww nasııı hava almıcakkk kıssssayy bayılazaaamm yaaauyuşmasııııı ne kadaann zaman sonra geçiooo bidee geçmess meşmesss hepp uyuşukk kalırr mazallaaahhh
1 saat falan uyusuk kalıyo
yani bikini bölgeme falan uygulucam bişi olmass dimiiiii canım
maşallah maşallah. güzel muhabbetler olmuş. kuzular emla muhabbeti olmuş. ben hiç kullnmadım(neyime kullancaksam kıl var sanki manyakmıyım neyim) ama yeğenim ağdadan korkuyodu. ona ağda yaparken kullandık aynen anlatıldığı şekilde. etki etmişti. hissetmedi hiç temizledim hemen. alıştı sonra zaten. bi parça tüy var korkuyo onada çatlak. ama emla herkeste etki etmiyomuş şekerler
Bi tek orda kullanıyorum canım ben
Merhaba:)uzun süredir takip ediyordum bu siteyi bağımlısı oldum:) üye oldum sonunda benide alırsınız umarım aranıza inşallah bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz bizde:)
evlendikten sonra onun problemi ortaya cıktı cok ta yazmak istemiyorum hem kayıtlar kalıyor hemde yenı bı yolda oldugum ıcın sız arkadaslarımla benı bunların golgesınde anımsayın ıstemıyorumeee madem öyle muhabbetiniz bile yokmuş, bişeyi paylaşmıomuşsunuz da nie çocuk yapma gereği duydunuz? yanlış anlama sakın canım, yargılamak değil amacım, cidden kafak karıştı da, o yüzden soruyorum:26:
Yani hani tüp bebek, çiftlerin uğraşıp didinip de çocuk sahibi olamadığı durumlarda başvurulacak bir olay. ne kadar evli kaldınız acaba?
aynen kuzum, ben de çok merak ediyorum