Herkeze Günaydın Kızlarrr
En iyisi bende sigara içiyimm de döniyimm yaa gene darlandımm
Herkeze Hayırlı Cumalarrr
iyi haftasonları olsun inş.
evet tanıştığımızda aynı işyerinde çalışıyorduk
ben çıktım ordan o kendi mesleğinde iş buldu düzenli geliri var senelerdir orda çalıışıyor askerden sonra da devam etti oraya
benim çoğu şeyimm hazır ailemden allah razı olsun bin kere her şeyimi aldılar bende mart ayında buzdolabnı aldırdım bizimkinee
bir tv kaldı ve ev eşyaları onları da en ucuzu moda life diye biliyorum ordan kapatacağım bi şekilde halı perde ve yatak kalıyor geriyee
bende çalışıyorum burdaki patronum bana çok destek çıkıyor her konuda arkamda allah razı olsun..
krediyi kendim çekmeyi düşünüyorum ama nişanlıma söylesem mi ki diyorum acaba? ya da hiç söylemiyimm diyorum daha tam karar veremedim yani bilmiyorum o yüzden sıkıntılıyımm
Özür dilerim aplaaaa
Eczaneden gidiyon emla alıyonnn
1 tanesini açıyonn bı guzelll sürüyonnn sonra surdugun yerı streçliyon hava almıcak alırsa uyuşmazzz
Ondan sonraa carrrttttttttttttttttttttt
Misssssssssssss
yok olur mu öyle şey, biz herkesi dinleriz...günaydın kızlar buarada
içinizi çok şişirdim sayfa yöneticisinden akşama rica edeyimde o yorumumu kısıtlasınlar
AMİNNNN elifcim Amiiiiinnnncanımmcımm akşam cvp veremedim yoğundum biraz... seni okdara çok iyi anlıyorum ki bnde çok yaşadım bunları ahh bu annelerr.. telaşları hep aynıı ... altınları istemeleri yarın öbürgün hastalık olur sıkıntı olur sanki kendinemi istiyolar yine bizi düşündükleri içn istiyolar .. ama buda demek değil ki olmuyosa zorlucaksın napalım karşı taraf alamıyosa fedakarlık gözteriyoruz bizler ... sevdiğimiz için... zaten herşey onun için yapmıyor muyuz? ... Benim nişanlımda nişanı kendi birikmişiyle yaptı .. muhtemelen düğünde öyle olucak ben beyaz eşyalarımın hepsini aldımm buzdolabını erkek tarfı alır dediler yok öle bişey ben sevdiceğimme yardımcı olmak istiyorum nasılsa o sıkıntıyı ileride yine beraber çekicez ..yani demem o ki tatlım eğer beraber çalışıp kredinin borcunu ödeyeceksiniz bence cüzü miktarda çekin derim düğün için hem içinde bişey kalmasın seninde annende bunları düşünüyodur eminim .. bunlar bir kere olan şeyler ileride pişman olma .. ödersiniz birlikte hem düzenli ödedikten sonra aynı bankadan konut kredisi çıkartmak sizin için daha kolay olur işin bu yanıda var .. Ama sen bunu tek başına yapma tabi oturun nişanlınla konuşun ne yapacağınıza karar verin .. üzülme tatlım Allah ev kurana yardım eder .. Hangimiz sorunlar yaşamıyoruz ki dimi sıkma tataı canını ...
hahakoptummm yaaa ..
bende denemek istiyom ama korkuyommm
bu arada herkese günaydınlarr hayırlı cumalarr güzelliklerrr Alllah sizleri sevdiceğinize kavuştursunnnn amin diğen her gelinciğinnnn düğünü tez vakitte olsunnn duaları kabull olsunnn inşalllahhhhhh
yok olur mu öyle şey, biz herkesi dinleriz...
ama sen okunmasını istemiosan bilemem tabi yine de:26:
Hımmmm benim tamturum yokkk:26:canım izim de hem söz alyansımız hem evlilik alyansımız var ediyor 2,ama aöyle bi söyledin ki bizde alyans çokkk doğumgünümde özel günlerde alır diye,sanki kolye alır gibi bahsettin ondan garibime gitti,ben de ikisini kullanıyorum hem normal alyans hem de tamtur .Bizim de aşkımızı hissetmemiz için yüzüğüe ihtiyacımız yok ki zaten,9 yıldır beraberiz 1 yıldır alyans takıyorum diğer 8 sene çöp değil tabiki..Alyanslar simgedir sadece hepimizin nişanlısıyla arasında özel şey vardır ki en özeli yüreğimizin pır pırı
dellenme kısss
az zaman geçsin vercem size tüyo ben
ayy süper olur valla kızz maddi anlamda sorun yoksa her yere gidilir valla,bizde eğer yurt dışına gitmezsek de burada olursak,tek bir yere bağlı kalmayalım diyo nişanlım,mesela fethiye bodrum rdan antalya yapalım diyo,ben kararsızım balayının yolda geçmesini istemem
Amannn bana her yer PARİS
Hımmmm benim tamturum yokkk:26:
Hemen kocişe aldırayım, senden eksikli kalamam neroş
Gerçi önemli olan istemeden alması ama, benim kociş öyle ince ve düşünceli değil maalesef
Walla her yer Paris
peki canım sen calısıyormusun , bı eksıgın yokmus cok sukur ne guzel
bundan snrasını kredısızmı halledeceksınız
nasıl olacak hem paylasmıs rahatlamıs hemde fıkır edınmıs oluruz
AMİNNNN elifcim Amiiiiinnnn
Deryaa sigara kötü ama bırakılmıyor da ben normalde tek tük içerim ama son 2 gündür çozuttum sigara konusunda şimdi eski halime döneceğim tekrar
Elifcim aynen öyle düşündükleri için böyle söyledi annemler yarın öbür gün hastalık sökerlik olur ev almaya kalkarız paramız olsun diye.. zaten büyük bir evde istemiyorum bodrum kata bile razıyım şöyle 55 binlik bir ev olsaa yeterr ilerki zamanlarda bakacağız iştee
ben sizinle konuştuktan sonra daha iyi hissetmeye başladım
kendi yazdıklarımı okudum gözden geçirdim hemde çoğu kez okudum
şimdi en doğrusu beklemek
bakıcam nişanlım çok sıkışıyor yetişemiyor o zaman teklif edicem bunu..
napalımm.. en son moda life sitesinin linkini attım.. dedim çok kasmaya gerek yok kiracı olacağızz bizi idare etsin senin yanında olsun yeter bunlardan birini alırızz dedim. o da tmm dedi
ablamın görümcesi gelinliğini ve nişanlığını satın almıştı.. üstüme olursa nişanlığını ve gelinliğini de giyeceğimm..
Ben şuanda çalışıyorum çok şükür..
Senelerdirde çalışıyorum yani ben küçükten başladım çeyiz yapmaya hatta burda da topiğim vardır. iyi kötü demedim ne bulduysam attım kenara
çamaşır makinası bulaşık makinası ütü elektrikli süpürge el süpürgesi saç kurutma makinası fırınlı aygaz mikrodalga bir evde kullanılabilecek lazım olucak her şeyi aldım zaten topiğe bakarsınız görürsünüz..annemin yaapcağı bir mutfak ıvır zıvırı kaldı çok ufak tefek parçalar yani bir de yorgan yapılacak geri aklınıza gelen ne varsa yaptık biz.. nişandan sonra da buzdolabını aldırdın nişanlıma 1400e aldık 3 taksiti kaldı şubatta bitiyor çok şükür..alınacak eşyalarım şunlar
Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde
bunların haricinde işte bi de kına düğün davetiye masraflarımız olacak
ben şimdi ev tutulacak ya eşyalar alınacak. yavaş yavaş her şey ortaya çıkmaya başlıyacak bakacağım para yetmiyor
ne kadarı ihtiyacımı karşılıyorsa onları alacağımm..
tabi canım, bu işlere başladıktan sonra parasal durumlara bakar ona göre bi ayar çekersin artık, taksitle alırsın eşyaların taksidini uzun tutarsın ki aylık ödeyeceğin tutarlar küçük olsun, çünkü hepsi üst üste gelince ancak ödenirler :114:Ben şuanda çalışıyorum çok şükür..
Senelerdirde çalışıyorum yani ben küçükten başladım çeyiz yapmaya hatta burda da topiğim vardır. iyi kötü demedim ne bulduysam attım kenara
çamaşır makinası bulaşık makinası ütü elektrikli süpürge el süpürgesi saç kurutma makinası fırınlı aygaz mikrodalga bir evde kullanılabilecek lazım olucak her şeyi aldım zaten topiğe bakarsınız görürsünüz..annemin yaapcağı bir mutfak ıvır zıvırı kaldı çok ufak tefek parçalar yani bir de yorgan yapılacak geri aklınıza gelen ne varsa yaptık biz.. nişandan sonra da buzdolabını aldırdın nişanlıma 1400e aldık 3 taksiti kaldı şubatta bitiyor çok şükür..alınacak eşyalarım şunlar
Tv
oturma grubu
tv ünitesi
uydu cihazları
yatak odası takımı
yemek masası
halı perde
bunların haricinde işte bi de kına düğün davetiye masraflarımız olacak
ben şimdi ev tutulacak ya eşyalar alınacak. yavaş yavaş her şey ortaya çıkmaya başlıyacak bakacağım para yetmiyor
ne kadarı ihtiyacımı karşılıyorsa onları alacağımm..
bak bi tek sen aminn dedin şekercim
canımm bizde kirada oturacağız bende fazla eşya almıcam oturma grubu tv ünitesi yatak odası kendi evime geçince istediğim gibi dayar döşerim nasılsa ..
pinkimmm aynı bu yollardan bende geçtim hala geçiyorum fedakarlık yapıcaz elbette ama bununda bi sınırı olmalı yani gelinlik her kızın hayali çok zor durumda kalınca tamam bazı şeylerden vazgecebilrsin ama birazda nişanlın düşünüp fedakarlık yapsın konuş onunla o düşünmüyosa bile bir kere giyeceksin içne sindiğin bişeyi giy çok pahalı bişey olmasada istediğin gelinliği giy ..
Kusura bakmasınlar gelin alıyolar altınlar tamam alamayabilirler ama lütfen tatlım azcık ağırlığını mesafeni koy .. nişanlın anladığım kadarıyla biraz inatçı ama sen ailenle onun arasını bulmaya çalıştıkça arada erir bitersin canımm konuşş güzelce, onlar senin isteklerini sorsunlar .. nasılsa çalışcaksın eviniz geç olsun ama bence bu telaşları heycanları yaşamaktan mahrum kalma içinde kalır yıllar sonra keşke dersin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?