• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Selam kızlarrrrr

HAVİNcim Pragdaymış 2 sene önce bende 2 hafta kaldım bayılımştım orayaa,balayında KIbRıss ya da MİAMi düşünüyoruz amabenim gönlümden geçen Mısır ya bakalım artık,iyi gezmeler sana,bol foto çek canım gösterirsin bize de:54:

GASOMM mucuk yavriimmmmm:69:
mucik yieevruuuuuummmmm :54::54: oohh :)

anaaam Prag a herkes gitmiş ya zaten, bildiğin orta malı olmuş ya prag, amaaaaaann, neyse ben de italyadan sonra prag ı ekledim listeye, giderik bigün :10:

Son düzenleme:
ROSAm öle deme kızz sinirliin de böle hissedionnnn :69:

GASOOmmmmm öle deme kız gerçekten çok güzel PRAG ama popülaritesini kaybetti artık şimdi bilinmeyen pek revaçta olmayan yerlere gitmek moda,ben birkaç gücell yer buldum sülerim sana da:69:

Bu rada YENİDEn DOĞDUM senle hiç konuşamadık kuzu yaa ben giriyoom sen çıkıyon.Senin yazıları okudumda ben çözemedim kuzu bee kısaca eğer çok özel değilse özet geçer misin benim kafam karıştı?

Bakirelik raporu tüp bebek doğum ayrılık evlilik hepsi bir arada ben sonuca varamadım:18::18::18:

Havinlke de iletileriniz ne kadar çok benziyo ama ikinizin de tek taşını beğenmedim benimkisi daha gücelll :1:

ROSAm öle deme kızz sinirliin de böle hissedionnnn :69:

GASOOmmmmm öle deme kız gerçekten çok güzel PRAG ama popülaritesini kaybetti artık şimdi bilinmeyen pek revaçta olmayan yerlere gitmek moda,ben birkaç gücell yer buldum sülerim sana da:69:

Bu rada YENİDEn DOĞDUM senle hiç konuşamadık kuzu yaa ben giriyoom sen çıkıyon.Senin yazıları okudumda ben çözemedim kuzu bee kısaca eğer çok özel değilse özet geçer misin benim kafam karıştı?

Bakirelik raporu tüp bebek doğum ayrılık evlilik hepsi bir arada ben sonuca varamadım:18::18::18:

Havinlke de iletileriniz ne kadar çok benziyo ama ikinizin de tek taşını beğenmedim benimkisi daha gücelll :1:
tamam yieevrruum, bekliyorum senden tüyoları, en güzel aşk mekanlarını :112:

bu arada rosamm haklı galiba, bazen ben de düğünde görüşelim istiyorum benimkiyle :9::9::9:

yettim kızlaaaar....
bbenimkide mavi tura katılmak istiyo balayında ülkeleri gezelim görelim diyo bilmiyorum valla tereddütteyim:21:

yettim kızlaaaar....
bbenimkide mavi tura katılmak istiyo balayında ülkeleri gezelim görelim diyo bilmiyorum valla tereddütteyim:21:
aaa yavru kuşum sen böyle deyince aklıma ne geldii,
ben geçen haftalarda vapurla karşıya geçerken kabataştaki büyük yolcu gemilerini görünce acaba bunlarla seyehat nasıldır, tutar mı insanı diye düşünmüştüm :9::9:
kusa kusa geçirmeyelim balayını :37::37:
hatta bkz..
$zz (3)asdfasf.jpg $zz (1)ada.jpg $zz (2)adfaf.jpg

balayındaa ülkemiii gezilirrr ayolllllllllll:23::23::23::23:
dimi kııııııııızzzzzzz :23::23::23:

ben hayattaaa balayımı geçiremem o kocaa gemilerde zaten belki miğdem bulanırr:27:onuda geçtim ufacık oluo odalar yataklar mataklar :9: sallandıkça sallanırıs artıkın:52:
bubamm benii dinle sen gitmee balayındaa:51:ayakların yere bassın kızım nolur nolmasss:9:

oo kızlar mekanlar tutulmuş sanırım balayı konuşuluyor :) nereleri tuttunuz? aksaray kristal düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı?

ben hayattaaa balayımı geçiremem o kocaa gemilerde zaten belki miğdem bulanırr:27:onuda geçtim ufacık oluo odalar yataklar mataklar :9: sallandıkça sallanırıs artıkın:52:
bubamm benii dinle sen gitmee balayındaa:51:ayakların yere bassın kızım nolur nolmasss:9:

aaaah rosam bi hayal kurdurtmadın:1::1::1::1: hayde sooor sooor

kuşum ben çift alyans kullanıyorum. çünkü ikisininde özelliği var vazgeçemem ikisindende. ama bunun yanında bizim yüzüğe ihtiyacımız yok. ondan daha özel bişyimiz var çünkü. alyans tabiki özel ama bizim için daha özel bazı şeyler var. o yüzden farklı bir durum bizimki
canım izim de hem söz alyansımız hem evlilik alyansımız var ediyor 2,ama aöyle bi söyledin ki bizde alyans çokkk doğumgünümde özel günlerde alır diye,sanki kolye alır gibi bahsettin ondan garibime gitti,ben de ikisini kullanıyorum hem normal alyans hem de tamtur .Bizim de aşkımızı hissetmemiz için yüzüğüe ihtiyacımız yok ki zaten,9 yıldır beraberiz 1 yıldır alyans takıyorum diğer 8 sene çöp değil tabiki..Alyanslar simgedir sadece hepimizin nişanlısıyla arasında özel şey vardır ki en özeli yüreğimizin pır pırı:69:
tamam yieevrruum, bekliyorum senden tüyoları, en güzel aşk mekanlarını :112:

bu arada rosamm haklı galiba, bazen ben de düğünde görüşelim istiyorum benimkiyle :9::9::9:
dellenme kısss:1:
Gece Kuşumdan özel tüyolarr kızzz bizede diiiiiii:10:
az zaman geçsin vercem size tüyo ben:1:
yettim kızlaaaar....

ayy süper olur valla kızz maddi anlamda sorun yoksa her yere gidilir valla,bizde eğer yurt dışına gitmezsek de burada olursak,tek bir yere bağlı kalmayalım diyo nişanlım,mesela fethiye bodrum rdan antalya yapalım diyo,ben kararsızım balayının yolda geçmesini istemem

Amannn bana her yer PARİS :60:

Back