kusurabakma canım bıraz gec cvp yazıyorum benımkı arayınca öyle bırden haber vermeden cıkmak zorunda kaldım
evet canım onun sutsuz olanını dusun ama aynı yapımı frozende cok guzel yapıyorum bence onları denemelısın eger yapmadıysan
bugun ekledıklerımı begendınmı?
bu arada yelız yok bugun nerdekı bu hatun sınav ıcın felan gıresunamı gıttı:44:
eveeet beğendim ve yorumumu da yapmıştıımm
hımm denemeliyim bence dee, ben milkshake severim çünkü, frozen da daha çok buzlu falan mı oluyodu :))
içinde şeker olsun valla herşeyi severim
evet ya baktım kızlarla laflamısınız masallah sohbetınıze doyum olmuyor hesabı
takıp edemedımkı canım ucmus sayfa sayısı cok olunca bakamadım ama eger begendıysen sevındım
bence yap denemelısın evet froze bıraz daha buzlu oluyor ama cok faydalı bır ıcecek besın ögesı yönunden
hem yazlarıda hava cok sıcak oluyor cok ıdeal bır ıcecek
ıcıne hıc seker koymuyorsunkı canım zaten meyvelerın sekerı yetıyor ılave sekereee hayırr(beyaz seker dusmanımız)
evet yeliz de yok, çağla da, nerde kız bu hatunlar :26::26:
yeliz cumartesi gidicekti giresuna
evet cagla hanımda yoktu ama o dunde yoktu belkı askerıne gıtmıstır caglacık
yelız dıyordu sınav gıresun dıye belkı derse felan dalmıstır.
ay ona düşman demeee, ben çok seviyoruummm
meyvenin içindeki şeker yetmez ki kıııızz
hımm doğrudur görememişsindir, beğendim, özellikle ilk resim olan kaban ve üçüncü resim olan yelek çok şıktı, güle güle giyin şekeriimm
olabiler canım
ben bugün erken kaçıciimm, başım ağrıyo çok,
duramadım burda ki hatunlara da hababam laf yetiştirince iyice zonklamaya başladı
kendim kaşındım gerçi
çok üptüm hepinizii
hayırlı geceleerr
yetıyor valla canım ben sana bır tarıf verıyım ıstersen arzuya göre tabıkı ılave edebılırsın ama zaten sekerlı oluyor.
tsk ederım canım evet onları aldım ama bu sene gıymem tarzım hıc degıl aslında benımkı klasık olmamı ıstıyor bende evlenınce gıyerım
seneye ugrasmak ıstemıyorum sonucta yabancı bır aıleye gıdecem esımı mahcup etemyım dıye alıyorum bende yavas yavas
burdayım cnm
ne yapıyorsun kız yoktun butun gun gasolınle aradık valla nasıl gectı gunun yenı bısıler aldınmı
bızım şafak 214senın şafak kac?
yelız canım msjını aldım ama burda 10 dk bır msj yazılıyormus bosver canım cok tsk ederım ablamla konustum ablam halledecek avondan bır urun sıparıs verecektım bı kız vardı o kuaförde calısıyordu ama avon urunu de satıyordu ona ulasmam gerekıyordu annemler gelmeden urun sıparıs verecektım ama ablam halledecekmıssen ne yapıyorsun yaa butun gun yoktun valla aradık senı gırmedınmı özluyoruz
canım dışarda minicik kedi buldum annesini kaybetmiş gözleri falan yara bere içinde onu aldım eve iyileştirme çabalarındayım veterınere falan götrdü babam geç te yatıyorum birde facede asker bekleyenlere özel sayfam varanca gelebıldım bugün. Yeni bişey en son işte 4 gun önce mikro dalga fırını aldık Şafaaaaaaaaaaaak patlatayım hemen ŞAFAK 65''VAN''