2012' de yazın evlenecekler

kusurabakma canım bıraz gec cvp yazıyorum benımkı arayınca öyle bırden haber vermeden cıkmak zorunda kaldım:KK61:

evet canım onun sutsuz olanını dusun ama aynı yapımı frozende cok guzel yapıyorum bence onları denemelısın eger yapmadıysan:KK1:

bugun ekledıklerımı begendınmı?:KK61:

eveeet beğendim ve yorumumu da yapmıştıımm :KK71:

hımm denemeliyim bence dee, ben milkshake severim çünkü, frozen da daha çok buzlu falan mı oluyodu :))
içinde şeker olsun valla herşeyi severim :KK9:

Son düzenleme:
eveeet beğendim ve yorumumu da yapmıştıımm :KK71:

hımm denemeliyim bence dee, ben milkshake severim çünkü, frozen da daha çok buzlu falan mı oluyodu :))
içinde şeker olsun valla herşeyi severim :KK9:

evet ya baktım kızlarla laflamısınız masallah sohbetınıze doyum olmuyor hesabı:KK1:

takıp edemedımkı canım ucmus sayfa sayısı cok olunca bakamadım ama eger begendıysen sevındım:KK61:

bence yap denemelısın evet froze bıraz daha buzlu oluyor ama cok faydalı bır ıcecek besın ögesı yönunden

hem yazlarıda hava cok sıcak oluyor cok ıdeal bır ıcecek

ıcıne hıc seker koymuyorsunkı canım zaten meyvelerın sekerı yetıyor ılave sekereee hayırr:KK47: (beyaz seker dusmanımız)

evet ya baktım kızlarla laflamısınız masallah sohbetınıze doyum olmuyor hesabı:KK1:

takıp edemedımkı canım ucmus sayfa sayısı cok olunca bakamadım ama eger begendıysen sevındım:KK61:

bence yap denemelısın evet froze bıraz daha buzlu oluyor ama cok faydalı bır ıcecek besın ögesı yönunden

hem yazlarıda hava cok sıcak oluyor cok ıdeal bır ıcecek

ıcıne hıc seker koymuyorsunkı canım zaten meyvelerın sekerı yetıyor ılave sekereee hayırr:KK47: (beyaz seker dusmanımız)

ay ona düşman demeee, ben çok seviyoruummm:KK9:
meyvenin içindeki şeker yetmez ki kıııızz :KK56::KK56:

hımm doğrudur görememişsindir, beğendim, özellikle ilk resim olan kaban ve üçüncü resim olan yelek çok şıktı, güle güle giyin şekeriimm :KK9:

evet cagla hanımda yoktu ama o dunde yoktu belkı askerıne gıtmıstır caglacıkEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

yelız dıyordu sınav gıresun dıye belkı derse felan dalmıstır.

olabiler canım :KK6:

ben bugün erken kaçıciimm, başım ağrıyo çok,
duramadım burda ki hatunlara da hababam laf yetiştirince iyice zonklamaya başladı :KK9::KK9:
kendim kaşındım gerçi :KK9:

çok üptüm hepinizii

hayırlı geceleerr :KK3:

ay ona düşman demeee, ben çok seviyoruummm:KK9:
meyvenin içindeki şeker yetmez ki kıııızz :KK56::KK56:

hımm doğrudur görememişsindir, beğendim, özellikle ilk resim olan kaban ve üçüncü resim olan yelek çok şıktı, güle güle giyin şekeriimm :KK9:

yetıyor valla canım ben sana bır tarıf verıyım ıstersen arzuya göre tabıkı ılave edebılırsın ama zaten sekerlı oluyor.

tsk ederım canım evet onları aldım ama bu sene gıymem tarzım hıc degıl aslında benımkı klasık olmamı ıstıyor bende evlenınce gıyerım

seneye ugrasmak ıstemıyorum sonucta yabancı bır aıleye gıdecem esımı mahcup etemyım dıye alıyorum bende yavas yavas

olabiler canım :KK6:

ben bugün erken kaçıciimm, başım ağrıyo çok,
duramadım burda ki hatunlara da hababam laf yetiştirince iyice zonklamaya başladı :KK9::KK9:
kendim kaşındım gerçi :KK9:

çok üptüm hepinizii

hayırlı geceleerr :KK3:

heheh:KK1::KK1::KK1::KK1: anlıyorum canım öpuyorum senı yarın görsmek dılegıle gecen guzel olsun

yetıyor valla canım ben sana bır tarıf verıyım ıstersen arzuya göre tabıkı ılave edebılırsın ama zaten sekerlı oluyor.

tsk ederım canım evet onları aldım ama bu sene gıymem tarzım hıc degıl aslında benımkı klasık olmamı ıstıyor bende evlenınce gıyerım

seneye ugrasmak ıstemıyorum sonucta yabancı bır aıleye gıdecem esımı mahcup etemyım dıye alıyorum bende yavas yavas

e tabi ki canım, her yere zamana uygun giyinmek de lazım, en iyisini yapıyosun :KK70:

tarifi de lütfen rica ediyorum, sen yaz ben yarın görürüm

tekrar üptüm muccck

yelız canım msjını aldım ama burda 10 dk bır msj yazılıyormus bosver canım cok tsk ederım ablamla konustum ablam halledecek avondan bır urun sıparıs verecektım bı kız vardı o kuaförde calısıyordu ama avon urunu de satıyordu ona ulasmam gerekıyordu annemler gelmeden urun sıparıs verecektım ama ablam halledecekmıs:KK61: sen ne yapıyorsun yaa butun gun yoktun valla aradık senı gırmedınmı özluyoruz:63:

ne yapıyorsun kız yoktun butun gun gasolınle aradık valla nasıl gectı gunun yenı bısıler aldınmı:KK1:

bızım şafak 214En Büyük TÜRKİYE senın şafak kac?En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

canım dışarda minicik kedi buldum annesini kaybetmiş gözleri falan yara bere içinde onu aldım eve iyileştirme çabalarındayım veterınere falan götrdü babam geç te yatıyorum birde facede asker bekleyenlere özel sayfam var :KK1: anca gelebıldım bugün. Yeni bişey en son işte 4 gun önce mikro dalga fırını aldık :KK1: Şafaaaaaaaaaaaak patlatayım hemen :KK1: ŞAFAK 65''VAN'' :KK62:

yelız canım msjını aldım ama burda 10 dk bır msj yazılıyormus bosver canım cok tsk ederım ablamla konustum ablam halledecek avondan bır urun sıparıs verecektım bı kız vardı o kuaförde calısıyordu ama avon urunu de satıyordu ona ulasmam gerekıyordu annemler gelmeden urun sıparıs verecektım ama ablam halledecekmıs:KK61: sen ne yapıyorsun yaa butun gun yoktun valla aradık senı gırmedınmı özluyoruz:63:

tamam canım benim ama yapabılcegm bsy varsa sole ok.canım gıtmeme az kaldıgı ıcın hergun bı yere gıdıyorum onun ıcın gıremedım ama aklım burdaydı kızlar neler kayntmıstır kım bılır dıe ıcım ıcımı yedı masallah bayagı bı laflamıssınız:KK66:

canım dışarda minicik kedi buldum annesini kaybetmiş gözleri falan yara bere içinde onu aldım eve iyileştirme çabalarındayım veterınere falan götrdü babam geç te yatıyorum birde facede asker bekleyenlere özel sayfam var :KK1: anca gelebıldım bugün. Yeni bişey en son işte 4 gun önce mikro dalga fırını aldık :KK1: Şafaaaaaaaaaaaak patlatayım hemen :KK1: ŞAFAK 65''VAN'' :KK62:

ovvv masllahh:nazar: senın gunun baya tempolu gecmıs anlasılan yazık ya kedıcige uzuldum burda hayvanlara cok önem verılıyor ıyı yapmıssın canım bende uye olabılrmıyım oraya nereymıs orası dırek asker bekleyenler mı yazıyorum arama butonuna?

X