2012' de yazın evlenecekler

Evet canım hayırlısı

Yaaa kızlar aşağıdan bakıp durmasanızaaa

Çok sağol canım benimmm

ay ne güzel bende evlendikten sonra belki bir süre daha çalışırım ve sonra çıkabilirim. çocuk filan
ya sen zaten hamarat hatunsun evlendikten sonra da boş durmazsın eminim yapacak bir sürü şey bulursun. koçişe güzel yemekler mum ışığında
(biraz romantik yapayım dedim) gezersin yatarsın ohhhhhhh

sağol canım benim
zaten çok hain planlarım var benim onun için

sağol canım benim
zaten çok hain planlarım var benim onun için

yandı koçişşş

selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım

masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın

topik sahibimiz sultan hoşgeldin. bende smoothie duymuştum hani dondurulmuş meyve sütle buzla yapılan değil mi? ay ben boğazım hemencik şişer.
dikkat et canım benim ya...

canım misafirim var o yüsden tam odaklanamıorum..bu arada ben mutfak ürünlerimin çoğunu bernardodan aldım yaa :26::26::26::26::26:

içine sindiyse beğenerek aldıysan kuzum düşünme başka birşey canım.

hem ne yanmak

(şaka bi yana, kim yanıcak acaba )

Ahahahaahhaa onun siparişini vermiştim bende kayınvalideme düğüne kadar zeytinyağ pekmez salça bide zeytin istiyom diye demek kafayı yiyen bi ben değilmişim

Ahahahahahahahaha
biz de kafayı annem teyzem ben beraber yiyoruz, pekmez siparişi verildi, yaz sonu meyveler alındı reçeller yapıldı kavanozlara konuldu, turşu bile yaptılar yaaa oooooo

kendime geldim valla bi an hepsini anneme bırakıp baştan alsammı die düşünmeye başlamıştım

canımmmm dediğim gibi en güzelleri senin hiçbirşey keyfini bozmasın

eminim çok güzellerdir
hatta ekle resmini hemen yapıştıralım nazar boncuklarını arka arkaya

resim resim resim

ooo çin çayı hee, kimonon var mı kızzzz
ya benim koçiş getirmiş çinden yok kızz kimonom geyşasıyım ben onun kimonosuz bugünde play station alayım mı diyor oynarmıyız dio kapışalım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…