evet canım düşünmüyorum
zaten biraz dinlenmek biraz evlilik hazırlıklarımla rahat ilgileneyim diye ayrılmıştım işten
ama benimki de istemiyo çalışmamı, ben aslında istiyordum sonra tekrar çalışayım diye ama maalesef
yani evlendikten sonra da çalışmayacağım
Evet canım hayırlısı
Yaaa kızlar aşağıdan bakıp durmasanızaaa
Çok sağol canım benimmm
ay ne güzel bende evlendikten sonra belki bir süre daha çalışırım ve sonra çıkabilirim. çocuk filan
ya sen zaten hamarat hatunsun evlendikten sonra da boş durmazsın eminim yapacak bir sürü şey bulursun. koçişe güzel yemekler mum ışığında
(biraz romantik yapayım dedim) gezersin yatarsın ohhhhhhh
sağol canım benim
zaten çok hain planlarım var benim onun için
selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım
masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın
canım misafirim var o yüsden tam odaklanamıorum..bu arada ben mutfak ürünlerimin çoğunu bernardodan aldım yaa :26::26::26::26::26:
hem ne yanmakyandı koçişşş
topik sahibimiz sultanhoşgeldin. bende smoothie duymuştum hani dondurulmuş meyve sütle buzla yapılan değil mi? ay ben boğazım hemencik şişer.
dikkat et canım benim ya...
sağol canım benim
zaten çok hain planlarım var benim onun için
hem ne yanmak
(şaka bi yana, kim yanıcak acaba)
Aboooooo koçişe bol enerji lazım desene
Aboooooo koçişe bol enerji lazım desene
gülüyoruz falan ama benim çeyiz de pekmez bilem var hatunlarrr
içine sindiyse beğenerek aldıysan kuzum düşünme başka birşey canım.
alem hatunsunbenimde çin çayım var
gülüyoruz falan ama benim çeyiz de pekmez bilem var hatunlarrr
işte onu yaşayıp görcez
işte onu yaşayıp görcez
haklısın beğenerek aldım canım boşvereyim ve düşünmeyeyimmm
haklısın beğenerek aldım canım boşvereyim ve düşünmeyeyimmm
evet canım ben dahil herkes birşeyler söyler o yüzden boşver. düşünme ohhhhh en güzel senin aldıkların ohhhh
biz de kafayı annem teyzem ben beraber yiyoruz, pekmez siparişi verildi, yaz sonu meyveler alındı reçeller yapıldı kavanozlara konuldu, turşu bile yaptılar yaaa ooooooAhahahaahhaa onun siparişini vermiştim bende kayınvalideme düğüne kadar zeytinyağ pekmez salça bide zeytin istiyom diye demek kafayı yiyen bi ben değilmişim
Ahahahahahahahaha
kendime geldim valla bi an hepsini anneme bırakıp baştan alsammı die düşünmeye başlamıştım
eminim çok güzellerdir
hatta ekle resmini hemen yapıştıralım nazar boncuklarını arka arkaya
ya benim koçiş getirmiş çinden yok kızz kimonom geyşasıyım ben onun kimonosuzooo çin çayı hee, kimonon var mı kızzzz
ser de vermem sır da vermem, sürprüüüüüüzzzzsende ser veriyorsun sır vermiyorsun canımmm
evet canım ben dahil herkes birşeyler söyler o yüzden boşver. düşünme ohhhhh en güzel senin aldıkların ohhhh
eminim çok güzellerdir
hatta ekle resmini hemen yapıştıralım nazar boncuklarını arka arkaya
biz de kafayı annem teyzem ben beraber yiyoruz, pekmez siparişi verildi, yaz sonu meyveler alındı reçeller yapıldı kavanozlara konuldu, turşu bile yaptılar yaaa oooooo