2012' de yazın evlenecekler

evet canım düşünmüyorum
zaten biraz dinlenmek biraz evlilik hazırlıklarımla rahat ilgileneyim diye ayrılmıştım işten
ama benimki de istemiyo çalışmamı, ben aslında istiyordum sonra tekrar çalışayım diye ama maalesef :KK51:
yani evlendikten sonra da çalışmayacağım

Evet canım hayırlısı :KK70:

Yaaa kızlar aşağıdan bakıp durmasanızaaa :KK68:

Çok sağol canım benimmm :nazar::KK69:

ay ne güzel bende evlendikten sonra belki bir süre daha çalışırım ve sonra çıkabilirim. çocuk filan :KK49: :emir_bebek:
ya sen zaten hamarat hatunsun evlendikten sonra da boş durmazsın eminim yapacak bir sürü şey bulursun. koçişe güzel yemekler mum ışığında:KK60::KK60:
(biraz romantik yapayım dedim) gezersin yatarsın ohhhhhhh :KK51:

ay ne güzel bende evlendikten sonra belki bir süre daha çalışırım ve sonra çıkabilirim. çocuk filan :KK49: :emir_bebek:
ya sen zaten hamarat hatunsun evlendikten sonra da boş durmazsın eminim yapacak bir sürü şey bulursun. koçişe güzel yemekler mum ışığında:KK60::KK60:
(biraz romantik yapayım dedim) gezersin yatarsın ohhhhhhh :KK51:

sağol canım benim :KK70:
zaten çok hain planlarım var benim onun için :KK23::KK23::KK23:

sağol canım benim :KK70:
zaten çok hain planlarım var benim onun için :KK23::KK23::KK23:

yandı koçişşş:KK60::KK60::KK60::KK60:

selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım

masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın:nazar:

topik sahibimiz sultan :KK34: hoşgeldin. bende smoothie duymuştum hani dondurulmuş meyve sütle buzla yapılan değil mi? ay ben boğazım hemencik şişer.
dikkat et canım benim ya...

canım misafirim var o yüsden tam odaklanamıorum..bu arada ben mutfak ürünlerimin çoğunu bernardodan aldım yaa :26::26::26::26::26:

:KK59::KK59:

içine sindiyse beğenerek aldıysan kuzum düşünme başka birşey canım.

yandı koçişşş:KK60::KK60::KK60::KK60:

topik sahibimiz sultan :KK34: hoşgeldin. bende smoothie duymuştum hani dondurulmuş meyve sütle buzla yapılan değil mi? ay ben boğazım hemencik şişer.
dikkat et canım benim ya...

:KK59::KK59:
hem ne yanmak :KK60::KK60:

(şaka bi yana, kim yanıcak acaba :KK37: )

Ahahahaahhaa onun siparişini vermiştim bende kayınvalideme düğüne kadar zeytinyağ pekmez salça bide zeytin istiyom diye demek kafayı yiyen bi ben değilmişim :KK23::KK23::KK23:

Ahahahahahahahaha :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
biz de kafayı annem teyzem ben beraber yiyoruz, pekmez siparişi verildi, yaz sonu meyveler alındı reçeller yapıldı kavanozlara konuldu, turşu bile yaptılar yaaa oooooo :KK56::KK56::KK56:

kendime geldim valla bi an hepsini anneme bırakıp baştan alsammı die düşünmeye başlamıştım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK20::KK20: canımmmm dediğim gibi en güzelleri senin hiçbirşey keyfini bozmasın

eminim çok güzellerdir :KK70:
hatta ekle resmini hemen yapıştıralım nazar boncuklarını arka arkaya :nazar::nazar:

resim resim resim:KK19:

ooo çin çayı hee, kimonon var mı kızzzz :KK23:
ya benim koçiş getirmiş çinden yok kızz kimonom geyşasıyım ben onun kimonosuz:KK60::KK60: bugünde play station alayım mı diyor oynarmıyız dio kapışalım falan :KK60::KK60::KK60::KK60:

X