2012' de yazın evlenecekler

sultancım haklısın valla erkekler değişken fikirlere sahip oluyor. ben de genellikle converse gyerim benimki oğlan çocuğum die sever annesinin yanında:KK1:sonra her geldiğinde topuklu ayakkabı falan giymeye başladım hoş hoş bakıyor seviyor falan. aadan biraz zaman geçti converse giysene daha rahat edersin diyo bu sfer de:KK1:kendi de spor giyindiği için ben şık olunca o ne giyeceğini bilemiyormuş:KK1:
aynen yaa :21:
hele benimki eskiden çok yadırgardı şık giyinmemi falan, istemezdi, beni kot tshirtle conversele daha çok beğeniyomuş :KK9:
ama son aylarda alıştı artık kumaş pantolonla falan görmeye, ailelerle zırt pırt görüşünce haliyle çok kot tshirt olayına girmiyorum her zaman, accuk kıza benziyim, gelin gibi görsünler diye :KK60:
öyle gördüğü zaman 'anaam çok güzel olmuşsun' diyo ama ben anlıyorum o beni kotumla tshirtümle seviyo :KK16:

şekerciim hoşgeldinn :KK71:
yok kız çıkmam, bu akşam sizinimmm :KK9::KK9:
iyi canım ya nolsun, sen nasılsın?
ilerlesin ilerlesin, bizim gibi hatun milletine de sohbet muhabbet lazım zaten :KK9:

hoşbulduk canımcım:KK71: bugün biraz keyifsizdim ve günlük yemek takımımı aldım. rahatladım mı kocaman bir hayır:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:evet ya bende
muhabbeti çok severim ama fazla fırsatım olmuyor işte arada giriyorum sohbetinizin arasına:KK51:

hoşbulduk canımcım:KK71: bugün biraz keyifsizdim ve günlük yemek takımımı aldım. rahatladım mı kocaman bir hayır:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:evet ya bende
muhabbeti çok severim ama fazla fırsatım olmuyor işte arada giriyorum sohbetinizin arasına:KK51:

hadi ya keyifsiz misin? nedeenn? :KK70:
eee ne aldıınn? nasıl birşey aldıınn? resim?

hadi ya keyifsiz misin? nedeenn? :KK70:
eee ne aldıınn? nasıl birşey aldıınn? resim?

ya havalardan sanırım böyle hissediyorum :KK59: ya canım karacadan aldımda resim nette yok sanırım bir bakayım varsa eklerim. 36 parça kırmızı siyah ve beyaz günlük yemek takımı. gerçi sen karacayı pek beğenmiyorsun:82:

Aminnn inşallahhh kavuşalım artık biz bu kadar ayrılığa alışkın diiliz yaaaaa :KK52::KK52::KK52:

Yarama tuz basma kızzzzz :KK37::KK37:

oy kıyamam, mutlaka insanın sevdiği yerden ayrılması zordur tahmine ederim :KK70:
ama kıızzz geleceğin yer de İstanbul iştee, o kadar üzülme yaniii :KK70:

oy kıyamam, mutlaka insanın sevdiği yerden ayrılması zordur tahmin ederim :KK70:
ama kıızzz geleceğin yer de İstanbul iştee, o kadar üzülme yaniii :KK70:

Anammm inşallahhh çabuk alışırım İstanbul'a yoksa koçişin başının etini yer dururum annemiiiiii özledim diyeeeee :KK9::KK9::KK9:

ya havalardan sanırım böyle hissediyorum :KK59: ya canım karacadan aldımda resim nette yok sanırım bir bakayım varsa eklerim. 36 parça kırmızı siyah ve beyaz günlük yemek takımı. gerçi sen karacayı pek beğenmiyorsun:82:

aaa tahmin ettiğim şeyse eğer çok güzeel o deseen
hatta 2 çeşit, biri kırmızı ağırlıklı biri siyah ağırlıklıydı dimi?

ya aşkolsun bak, karacayı beğenmemek değil, orda başka teknik meseleler var, o topa girmem bi daha mazallah :KK9::KK9::KK9:
ama mesela karacanın tasarımlarına bayılırım, hatta tek geçerim dizayn anlamında
benim karacadan almayacağım belli şeyler vardır hepsi bu :KK34:

ya aşkolsun bak, karacayı beğenmemek değil, orda başka teknik meseleler var, o topa girmem bi daha mazallah :KK9::KK9::KK9:
ama mesela karacanın tasarımlarına bayılırım, hatta tek geçerim dizayn anlamında

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :KK53::KK53::KK53:
Şaka bi yana canım yaaa konusu açılmışken sorayım kızlarr geçen gün ÇKB set bakmaya gitmiştim Jumbo yada Hisar alcam yemek takımıda Kütahya bakmıştım ordaki görevli arkadaş şu an en iyi porselenin Karaca da oldugunu söledi ama ÇKB takımını benim düşündüğüm gibi Jumbo yada Hisar al dedi. Yemek takımı konusunda fikirleriniz var mı ?

ya evet sana acayip pas attılar üzüldüm bende:KK59: neyse zaten orda kimsecikler yok:KK51: tasarımlarına bende beğeniyorum canımcım siyah kırmızı ve beyazı çok yakıştırırım günlük kullanacağım zaten renklensin biraz masa:KK56: hep sade hep sade sadeleştim:KK37:

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :KK53::KK53::KK53:
Şaka bi yana canım yaaa konusu açılmışken sorayım kızlarr geçen gün ÇKB set bakmaya gitmiştim Jumbo yada Hisar alcam yemek takımıda Kütahya bakmıştım ordaki görevli arkadaş şu an en iyi porselenin Karaca da oldugunu söledi ama ÇKB takımını benim düşündüğüm gibi Jumbo yada Hisar al dedi. Yemek takımı konusunda fikirleriniz var mı ?

canım benim çatal kaşık bıçak konusunda türkiyenin en iyi markaları Aryıldız,Hisar,Nehir,Jumbo
sen de zaten bunlardan ikisini seçmişsin :KK19:

Porselende de güral, kütahya,porland,bernardo,esse,karaca(esse ve karacanın ürünleri eskisi gibi değil, porselenlerini hem hammadde hem de teknik anlamda daha kaliteli yapmaya başladılar son birkaç yıldır)
şimdilik aklıma gelenler bunlar şeker :KK71:

X