bizde yazarız artıkk 2012 de evlendik ya sonrasııı....
hahhahha aynen, sorarız artık ay bu akşaama ne yemek yapsam, ay bu kocişten bana rahat uyku yok diye
hay ağzın bal yesin yaaa, bak en güzelini sen söyledin yelizcimslm hatunlar çok şükür sonunda kaynatmıssınız çok boştu bugun burası
kızlar bı evlenelımde eşinde işinde yemegınde hakkından geliriz evel allah
hay ağzın bal yesin yaaa, bak en güzelini sen söyledin yelizcim
bu arada selam canım :112:
Gasoline yarın kocişine kahvaltıya gidicek poğaça yapıyo en büyük atraksiyonumus o bu akşam
hahha yaptım bileaslında benimkinden ziyade, anne babama yapıyorum kızzz, valla şu ara benimkinin pabucu damlarda geziyoo
zaten diyo ben bu sizi tanıştırma işini sevmedim benim pabucumu dama attınız, bu nasıl kaynaşmaktır diyo
sus diyorum nazar değicek delisenin yerin ayrı paşam deyip gönlünü alıyorum o ayrı
anaaaammm cok sevındm ne guzel ya.hem sevındım hemıde kıskandımyarın gıt bakalım kayınvalıdecıgnle kayınbabacıgınlabı kahvaltını yap kocişinle hasret gider krıtıklerı aksam yaparız
çok sagol canımcım herkese ınscanım senin de çook tatlı, bol huzurlu, acayip mutlu ve sıcacık bir ailen olsun inşallah
her genç kız hakeder bunu
ay bak aklıma yine ne geldi
her genç kızın rüyası,
zetina dikiş makinası
böyle bir reklam vardı
çok sagol canımcım herkese ıns
reklamlarrrr (4 dakika ara)
kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..
kınayı getir aney,parmağın batır aney
bu gece misafirem koynunda yatır aneey
kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..
kınayı getir aney,parmağın batır aney
bu gece misafirem koynunda yatır aneey