2012' de yazın evlenecekler

ay kızlar nerden aklıma geldı bırden sıze kayınvalıdecıgımle en son olan konusmamızdan bır kesıt anlatım
2 hafta once telde konusyrduk havalardan falan laf acıldı dedııkı havalar sogudu agrılarım baslıcak falan dedı.bende keske termale yada denıze falan gıtseydın ıyı gelırdı agrılarına falan dedım babam goturseydı keske dedım
(bu yaz bodruma gıtmıstık nısanlımla) oda ne dese begenırsnız aslında sızınle boderuma gelecektım ama gelemedım seneye artık hep bırlıkte gıderız dedı.:KK52::KK52:

bende hıııı bız balayıdan geldıkten sonra vakıt kalırsa iş güç ramazan falanda gelıo gıderız bi ara dedim

gıcccccıııkkk edıo kadın benı bana dedıgne bakın yaa

ooyyy hani sonra beraber tatile gitme planları yapması neyse de,
ben de sizinle bodruma gelecektim demiş nişanlı kıza pek hoş olmuş :KK9::KK9:

hahha yaptım bile :KK8: aslında benimkinden ziyade, anne babama yapıyorum kızzz, valla şu ara benimkinin pabucu damlarda geziyoo :KK9::KK9::KK9:
zaten diyo ben bu sizi tanıştırma işini sevmedim benim pabucumu dama attınız, bu nasıl kaynaşmaktır diyo :KK9:
sus diyorum nazar değicek deli :nazar: senin yerin ayrı paşam deyip gönlünü alıyorum o ayrı :KK17::KK17:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..
kınayı getir aney,parmağın batır aney
bu gece misafirem koynunda yatır aneey:KK5::KK59:

e sonra göbecik atmadınız mııı :KK8::KK8:
nerdeydi kına, hani evde miydi yoksa dışarıda bir mekanda mıydı?

e sonra göbecik atmadınız mııı :KK8::KK8:
nerdeydi kına, hani evde miydi yoksa dışarıda bir mekanda mıydı?

attık göbecik atmaz mıyız gerçi ben pek atmayı bilmiorum olduğu kadar işte:KK1: cafedeydi canım,havada çok soğuktu ya dün.. Allahtan içerisi doldu da üşümedik:KK1:

bu arada yelizcim kayınvalidende yanii:KK53::KK52: ilginçmişşşşş...

attık göbecik atmaz mıyız gerçi ben pek atmayı bilmiorum olduğu kadar işte:KK1: cafedeydi canım,havada çok soğuktu ya dün.. Allahtan içerisi doldu da üşümedik:KK1:

oohh dökmüşsün kurtları iyi olmuş :KK8:
Allah arkadaşını da çok mutlu etsin inş. :KK71:

oohh dökmüşsün kurtları iyi olmuş :KK8:
Allah arkadaşını da çok mutlu etsin inş. :KK71:

sağol canım benim amin inş.,yarın hatta 12yi geçti yani bugünde düğünleri var,ikiside arkadaşım ben yaptım aralarını:KK1: nikah şahidiydim aynı zamanda,nikahları önceden kıyıldı:KK8:

kızlar paşa yanımda çok yazamıom kussssura bakmayın çok biriktirmeyin sayfaları:KK51::KK51::KK51:

öledir canım sagolsun türünün son örneğidir.

Bu arada tatlım Allah mesut etsın canım arkadasını mutlulukları daim olsun inş

sağol canım benim amin inş.,yarın hatta 12yi geçti yani bugünde düğünleri var,ikiside arkadaşım ben yaptım aralarını:KK1: nikah şahidiydim aynı zamanda,nikahları önceden kıyıldı:KK8:
oooo sen yuva da yapmaya başlamışsıın, e sıra kendi yuvana gelmiş zatenn:KK9::KK9:

kızlar paşa yanımda çok yazamıom kussssura bakmayın çok biriktirmeyin sayfaları:KK51::KK51::KK51:
ooo biz çok ilişmeyelim o vakit sana :KK34::KK34:

öledir canım sagolsun türünün son örneğidir.

Bu arada tatlım Allah mesut etsın canım arkadasını mutlulukları daim olsun inş

sağol canım inş.,darısı hepimizin başına.. AMİİİİİİNNN:KK75:
oooo sen yuva da yapmaya başlamışsıın, e sıra kendi yuvana gelmiş zatenn:KK9::KK9:

evet canım ama biraz sorumluluk işi,inş.hep mutlu olurlar,bende mutlu olurum onlar mutlu oldukça:KK19:
inş.kendi yuvam içinde uğraşlardayım,askerim gelsin,dişi kuşusu onu bekliyooor:KK1:

sağol canım inş.,darısı hepimizin başına.. AMİİİİİİNNN:KK75:

evet canım ama biraz sorumluluk işi,inş.hep mutlu olurlar,bende mutlu olurum onlar mutlu oldukça:KK19:
inş.kendi yuvam içinde uğraşlardayım,askerim gelsin,dişi kuşusu onu bekliyooor:KK1:
:)) hakikaten sorumluluk ve cesaret işi bu çöp çatma olayları, bravo valla sana :81::81:

ben yapamam beceremem de :KK9:

kendi yuvanın uğraşları başka tatlı olacaktır tabi, dediğin gibi, nişanlın da bi gelsin hayırlısıyla :KK70:

:)) hakikaten sorumluluk ve cesaret işi bu çöp çatma olayları, bravo valla sana :81::81:

ben yapamam beceremem de :KK9:

kendi yuvanın uğraşları başka tatlı olacaktır tabi, dediğin gibi, nişanlın da bi gelsin hayırlısıyla :KK70:

valla lafı gelince diyorum onlara ben sadece tanıştırdım sizi,evlenmeye siz karar verdiniz,gerisi beni ilgilendirmez:KK1::KK1:

evet evet askerim bi gelsin hayırlısıyla inşaaaalllllaaaaahhhhhh...:KK69:

valla lafı gelince diyorum onlara ben sadece tanıştırdım sizi,evlenmeye siz karar verdiniz,gerisi beni ilgilendirmez:KK1::KK1:

evet evet askerim bi gelsin hayırlısıyla inşaaaalllllaaaaahhhhhh...:KK69:
hahha dimi ama, aynı evin içine girmeye kendiniz karar verdiniz,
girdikten sonra da birbirinize ne yapacağınız sizin bileceğiniz iş, ben karışmam :KK9::KK9:
e mantıklı :nazar:

hahha dimi ama, aynı evin içine girmeye kendiniz karar verdiniz,
girdikten sonra da birbirinize ne yapacağınız sizin bileceğiniz iş, ben karışmam :KK9::KK9:
e mantıklı :nazar:

yani,bilmiorum benim söylediğim de vicdan rahatlatması mı ne artık:KK52::KK9:inş.hep mutlu olsunlar amiiin:KK1:
ayrıca bu çattığım 2.yuva olacak :KK1: bi arkadaşımı daha evlendirdim,şükür çok mutlular:KK1:

yani,bilmiorum benim söylediğim de vicdan rahatlatması mı ne artık:KK52::KK9:inş.hep mutlu olsunlar amiiin:KK1:
ayrıca bu çattığım 2.yuva olacak :KK1: bi arkadaşımı daha evlendirdim,şükür çok mutlular:KK1:

ohh oh Allah bozmasın hiç birinin ağzının tadını, hep mutlu olsunlar inş. :KK70:
e artık ben yatayım, sabah vakitlice kalkayım

çook üptüm sizi, yarın akşam görüşürük, konuşuruk inş. :KK3::KK3::KK3:

X