2012' de yazın evlenecekler

Kızlar iyi akşamlar. umarım güzel birgün geçirmişsinizdir. Bugün yeni birşey keşfettim sizinle paylaşmak istedim. Elma Sirkesi+Bal+Ilık Su. ne işe yarıyor Kilo vermede etkiliymiş. Benim çok fazla kilo fazlam yok. 2-3 Kilo versem iyidir. Çünkü aralık gibi gelinliğimi almayı istiyorum. ve kilo vermem gerekiyor. Belki sizin işinize yarar:KK71:
Bu arada nasılsınız?:KK54:

ben geçen sene düzenli olarak bunu uygulamıştım sporla da destekleyip 2 ayda 5 kilo vermiştim

nerelerdesin canım ya asıl sen hoşgeldin :KK71::KK71: ben kaç saattir kök saldım buraya:KK68:

hahhaha bilseydim rosacım gelirdim, bilg açık bir kenarda duruyordu

ayyy elim donduu hamuru ısıtıp yumuşatıcam diyeee :18::18:
yoğurmuştum, dinlenmesi için buzdolabına koymam gerekiyomuş, koydum ben de, şimdi de yumuşatmak için parmaklarım uyuştu :KK9:
aayy ev hanımı olmak zor zanaat hatunlaaarrr :KK9:

yoğurmuştum, dinlenmesi için buzdolabına koymam gerekiyomuş, koydum ben de, şimdi de yumuşatmak için parmaklarım uyuştu :KK9:

ya valla bende hiç yemek bişey bilmiyorum,zordur herhalde daha farkına varamadım ev hanımlığının:KK17:

bunu duymuştum galiba :26: bunu yapmış ve işe yaramış birini tanıyo musun canımcım ya? hani ona göre deneyelim :nazar:

canım deneyeni görmedim ama hem kk.deki yorumlara baktım hemde başka sitelerdeki yorumlara. zaten elma sirkesi metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş. başka şeylerde var tabi ki ama zayıflatıcı özelliği olması benim dikkatimi çekti.2-3 kilo verirsem ohhh ne ala:KK36::KK36::KK36:
Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar:82:

ayy canım nolur bide sen bahsetme ev hanımlığının zorluğundan:KK53:bugün eylül gelinlerinin yazılarını okudum içim karardı zaten:KK53::KK53::KK53:

ya valla bende hiç yemek bişey bilmiyorum,zordur herhalde daha farkına varamadım ev hanımlığının:KK17:

yok yavruşum ya hiç zor değil aslında, ama çalışan için yorucu olur onu biliyorum :18:
ben çalıştığım dönemde 6 sene boyunca parmağımın ucunu bişeye sürmedimm :KK19:
Allah yardım etsin çalışan evli hatunlara valla :KK70:

canım deneyeni görmedim ama hem kk.deki yorumlara baktım hemde başka sitelerdeki yorumlara. zaten elma sirkesi metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş. başka şeylerde var tabi ki ama zayıflatıcı özelliği olması benim dikkatimi çekti.2-3 kilo verirsem ohhh ne ala:KK36::KK36::KK36:
Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar:82:
hıımm demek doğru hatırlıyorum, duymuşum demek ki gerçekten :)
zaten yararlı diye de biliyorum dediğin gibi
e hadi bakalım verirsin inş. istediğin gibi :KK70::KK8:

ayy canım nolur bide sen bahsetme ev hanımlığının zorluğundan:KK53:bugün eylül gelinlerinin yazılarını okudum içim karardı zaten:KK53::KK53::KK53:
tamam tamam geri aldım canım benim :KK9::KK9:

sen çalışan bir evli hatun mu olacaksın canım?

Son düzenleme:
yok yavruşum ya hiç zor değil aslında, ama çalışan için yorucu olur onu biliyorum :18:
ben çalıştığım dönemde 6 sene boyunca parmağımın ucunu bişeye sürmedimm :KK19:
Allah yardım etsin çalışan evli hatunlara valla :KK70:

evet tatlım yaa,annemden biliyorum kadın hem işte çalışıyordu,geliyordu bi de evde yemek,temizlik..bizde küçüktük bi de bizimle uğraşırdı..:emir_bebek: bende çalışan bayan olacağım,benim gibi Allah hem çalışıp hem de ev hanımı olacaklara yardım etsin inş.:KK1:

hıımm demek doğru hatırlıyorum, duymuşum demek ki gerçekten :)
zaten yararlı diye de biliyorum dediğin gibi
e hadi bakalım verirsin inş. istediğin gibi :KK70::KK8:

tamam tamam geri aldım canım benim :KK9::KK9:

sen çalışan bir evli hatun mu olacaksın canım?

yok canım ben ayrıldım işten evlenince çalışmak istemiyorum:21:mutfakla aram iyidir mutfaktan korkmuyorum ama ne bilim taze gelincikler korkuttu bugün beni:KK53::KK53:

evet tatlım yaa,annemden biliyorum kadın hem işte çalışıyordu,geliyordu bi de evde yemek,temizlik..bizde küçüktük bi de bizimle uğraşırdı..:emir_bebek: bende çalışan bayan olacağım,benim gibi Allah hem çalışıp hem de ev hanımı olacaklara yardım etsin inş.:KK1:
amin canım beniimm:KK70:
evinizin de kraliçesi olursunuz Allah ın izniyle, eminim ben bundan :KK71:

yok canım ben ayrıldım işten evlenince çalışmak istemiyorum:21:mutfakla aram iyidir mutfaktan korkmuyorum ama ne bilim taze gelincikler korkuttu bugün beni:KK53::KK53:
canım taze gelincikler de alışmaya çalışıyorlardır, e bizim için de aynı alışma dönemleri geçecek tabi
bakalım biz ne etcez :KK9::KK9::KK9:

X