Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar iyi akşamlar. umarım güzel birgün geçirmişsinizdir. Bugün yeni birşey keşfettim sizinle paylaşmak istedim. Elma Sirkesi+Bal+Ilık Su. ne işe yarıyor Kilo vermede etkiliymiş. Benim çok fazla kilo fazlam yok. 2-3 Kilo versem iyidir. Çünkü aralık gibi gelinliğimi almayı istiyorum. ve kilo vermem gerekiyor. Belki sizin işinize yarar
Bu arada nasılsınız?
hoşgeldiniz hatunlar, sedoş, rosa
nabersiniz kızlaarr?
sağol canım iyiyim şükürkendi adıma iyiyim canım sen nslsın
sağol canım iyiyim şükür
yarın benimkine kahvaltıyo gidiyorum da, elim boş gitmiyim diye patatesli poğaça yapıyodum, temiz olan sol elimle de bunu yazıyorum
deli miyim ne
nerelerdesin canım ya asıl sen hoşgeldin ben kaç saattir kök saldım buraya
hahhaha bilseydim rosacım gelirdim, bilg açık bir kenarda duruyordu
ayyy elim donduu hamuru ısıtıp yumuşatıcam diyeee :18::18:
yoğurmuştum, dinlenmesi için buzdolabına koymam gerekiyomuş, koydum ben de, şimdi de yumuşatmak için parmaklarım uyuştu
aayy ev hanımı olmak zor zanaat hatunlaaarrr
bunu duymuştum galiba :26: bunu yapmış ve işe yaramış birini tanıyo musun canımcım ya? hani ona göre deneyelim
hahhaha bilseydim rosacım gelirdim, bilg açık bir kenarda duruyordu
ayyy elim donduu hamuru ısıtıp yumuşatıcam diyeee :18::18:
yoğurmuştum, dinlenmesi için buzdolabına koymam gerekiyomuş, koydum ben de, şimdi de yumuşatmak için parmaklarım uyuştu
aayy ev hanımı olmak zor zanaat hatunlaaarrr
ya valla bende hiç yemek bişey bilmiyorum,zordur herhalde daha farkına varamadım ev hanımlığının
hıımm demek doğru hatırlıyorum, duymuşum demek ki gerçekten :)canım deneyeni görmedim ama hem kk.deki yorumlara baktım hemde başka sitelerdeki yorumlara. zaten elma sirkesi metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş. başka şeylerde var tabi ki ama zayıflatıcı özelliği olması benim dikkatimi çekti.2-3 kilo verirsem ohhh ne ala
Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar:82:
tamam tamam geri aldım canım benimayy canım nolur bide sen bahsetme ev hanımlığının zorluğundanbugün eylül gelinlerinin yazılarını okudum içim karardı zaten
yok yavruşum ya hiç zor değil aslında, ama çalışan için yorucu olur onu biliyorum :18:
ben çalıştığım dönemde 6 sene boyunca parmağımın ucunu bişeye sürmedimm
Allah yardım etsin çalışan evli hatunlara valla
hıımm demek doğru hatırlıyorum, duymuşum demek ki gerçekten :)
zaten yararlı diye de biliyorum dediğin gibi
e hadi bakalım verirsin inş. istediğin gibi
tamam tamam geri aldım canım benim
sen çalışan bir evli hatun mu olacaksın canım?
amin canım beniimmevet tatlım yaa,annemden biliyorum kadın hem işte çalışıyordu,geliyordu bi de evde yemek,temizlik..bizde küçüktük bi de bizimle uğraşırdı.. bende çalışan bayan olacağım,benim gibi Allah hem çalışıp hem de ev hanımı olacaklara yardım etsin inş.
canım taze gelincikler de alışmaya çalışıyorlardır, e bizim için de aynı alışma dönemleri geçecek tabiyok canım ben ayrıldım işten evlenince çalışmak istemiyorummutfakla aram iyidir mutfaktan korkmuyorum ama ne bilim taze gelincikler korkuttu bugün beni
amin canım beniimm
evinizin de kraliçesi olursunuz Allah ın izniyle, eminim ben bundan