2012' de yazın evlenecekler

koptum kız yatakta bulamıyorum lafına gece geceeeeeeeeeeee adamda haklı daha fazla zayıflamasın tabı

e pratik adam, hakli da, ugrasacagi kadar ugrasmistir o kacmadir kovalamadir, artik eliyle koymus gibi bulmak ister, hakliii

Bugun hava guzeel, en azindan gunes vaarr
Hepiniz disardasiniz heralde, hadi ben de gideyim bariii

oohhh mis gibi havayı içime içime çektim geldim ben

beli daraltılacak bi pantolonum vardı, alışveriş merkezinin terzisi en garantisidir dedim gittim daralttırdım, accuk da gezdim zemindeki çeyiz mağazalarında
e o arada da bi gömlekçik aldım

rahatladım geldim

e sizler de gelin artık yaaa

not/az önce şunu düşündüm : hayat bize güzel valla ya, elimiz ayağımız tutuyo çok şükür, gezebiliyoruz görebiliyoruz şükürler olsun bugünlerimizi gösteren Allah a.. :114:

aynen canım ya şükür Alahımıza elimiz ayağımız aklımız sağlam sırf bunun için bile çokkk mutlu olmamız gerek biz yinede bunlarla yetinmeyip bisürü şeyler isteyip duruyoz alamayınca üzülüyoz boş şeyler hep esasında.
sende buarada çok iyi yapmışsın canım gez toz ne güzel bende bi iyileşsemde gezsem birazcıkın

aynen canım ya şükür Alahımıza elimiz ayağımız aklımız sağlam sırf bunun için bile çokkk mutlu olmamız gerek biz yinede bunlarla yetinmeyip bisürü şeyler isteyip duruyoz alamayınca üzülüyoz boş şeyler hep esasında.
sende buarada çok iyi yapmışsın canım gez toz ne güzel bende bi iyileşsemde gezsem birazcıkın

ohh şeker havanın tadınıda cıkarmıssın.hayırlı olsun gömlekçiğin güle güle eskit.
çok şükür canım.şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki

Kızlar iyi akşamlar. umarım güzel birgün geçirmişsinizdir. Bugün yeni birşey keşfettim sizinle paylaşmak istedim. Elma Sirkesi+Bal+Ilık Su. ne işe yarıyor Kilo vermede etkiliymiş. Benim çok fazla kilo fazlam yok. 2-3 Kilo versem iyidir. Çünkü aralık gibi gelinliğimi almayı istiyorum. ve kilo vermem gerekiyor. Belki sizin işinize yarar
Bu arada nasılsınız?

canım ben bunu yapmıstım gecen sene ama ıcmedım hıc tadı kokusu cok kotu geldı bana.benımde accuk vermem gerek.Annem bayadır sabahları sadece ılık su ıcıyor kadın gram gram erıdı bende ona baslamayı dusunuyorum.benden iilik tatlım sen nasılsın

Bende iyiyim canım biraz dinlendim bugünbende az önce içtim çok zor oldu burnumu kapatarak bir dikişte bitirdim bakalım canım umarım işe yarar.
Bugün topicte çok boş kalmış:82:

bir gün daha bitiyo kızlar..bir adım daha yaklaştık düğün gününe..bol bol sporumu yaptım duşumu aldım ohh

iyileşirsin inşallah tez zamanda, gezersin de o zaman bol bol :)

bunu duymuştum galiba :26: bunu yapmış ve işe yaramış birini tanıyo musun canımcım ya? hani ona göre deneyelim

Bu ılık suyu annem de bir ara içiyodu, yağ yakıyormuş diyodu
ama bilmiyorum tabi gerçeklik payı ne kadardır, ama sen annem eridi diyosan, her sabah bir bardak ılık su içilir ne olacak ki,
dur ben pzt sabahtan itibaren deniyim bi

bir gün daha bitiyo kızlar..bir adım daha yaklaştık düğün gününe..bol bol sporumu yaptım duşumu aldım ohh
öyle şeker, hayırlısıyla bugünü de kazasız belasız, bizleri de mutlu günlere yaklaştırarak geçirdik..
ohhh iyi yapmışsın rosacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…