ay ben zaten öle süpürge sapı gbi bacaklardan pek hoşlanmıyorum dolgunum basen olarak allaha şükürarkadaşımın babası sürekli eşinden yakınırdı kadın 52 kşloydu ama yaşı var 40 falan. adam dio ki,karım gittikçe daha çok spor yapıyo, kuş kadar yiyo,yatakta bulamıyorum böle de olmak istemem kolayca bulunmak lazım hihihi
koptum kız yatakta bulamıyorum lafınagece geceeeeeeeeeeee adamda haklı daha fazla zayıflamasın tabı
bir de diyo kii bu yaştan sonra işim yok saklambaç oynucam,işim yok avrat söbelicem yatakta
oohhh mis gibi havayı içime içime çektim geldim ben
beli daraltılacak bi pantolonum vardı, alışveriş merkezinin terzisi en garantisidir dedim gittim daralttırdım, accuk da gezdim zemindeki çeyiz mağazalarında
e o arada da bi gömlekçik aldım
rahatladım geldim
e sizler de gelin artık yaaa
not/az önce şunu düşündüm : hayat bize güzel valla ya, elimiz ayağımız tutuyo çok şükür, gezebiliyoruz görebiliyoruz şükürler olsun bugünlerimizi gösteren Allah a.. :114:
beli daraltılacak bi pantolonum vardı, alışveriş merkezinin terzisi en garantisidir dedim gittim daralttırdım, accuk da gezdim zemindeki çeyiz mağazalarında
rahatladım geldim
not/az önce şunu düşündüm : hayat bize güzel valla ya, elimiz ayağımız tutuyo çok şükür, gezebiliyoruz görebiliyoruz şükürler olsun bugünlerimizi gösteren Allah a.. :114:
rahatladım geldim
Kızlar iyi akşamlar. umarım güzel birgün geçirmişsinizdir. Bugün yeni birşey keşfettim sizinle paylaşmak istedim. Elma Sirkesi+Bal+Ilık Su. ne işe yarıyor Kilo vermede etkiliymiş. Benim çok fazla kilo fazlam yok. 2-3 Kilo versem iyidir. Çünkü aralık gibi gelinliğimi almayı istiyorum. ve kilo vermem gerekiyor. Belki sizin işinize yarar
Bu arada nasılsınız?
canım ben bunu yapmıstım gecen sene ama ıcmedım hıc tadı kokusu cok kotu geldı bana.benımde accuk vermem gerek.Annem bayadır sabahları sadece ılık su ıcıyor kadın gram gram erıdı bende ona baslamayı dusunuyorum.benden iilik tatlım sen nasılsın
bir gün daha bitiyo kızlar..bir adım daha yaklaştık düğün gününe..bol bol sporumu yaptım duşumu aldım ohh
iyileşirsin inşallah tez zamanda, gezersin de o zaman bol bol :)aynen canım ya şükür Alahımıza elimiz ayağımız aklımız sağlam sırf bunun için bile çokkk mutlu olmamız gerek biz yinede bunlarla yetinmeyip bisürü şeyler isteyip duruyoz alamayınca üzülüyoz boş şeyler hep esasında.
sende buarada çok iyi yapmışsın canım gez toz ne güzel bende bi iyileşsemde gezsem birazcıkın
sağol canım benimohh şeker havanın tadınıda cıkarmıssın.hayırlı olsun gömlekçiğin güle güle eskit.
çok şükür canım.şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki
bunu duymuştum galiba :26: bunu yapmış ve işe yaramış birini tanıyo musun canımcım ya? hani ona göre deneyelimKızlar iyi akşamlar. umarım güzel birgün geçirmişsinizdir. Bugün yeni birşey keşfettim sizinle paylaşmak istedim. Elma Sirkesi+Bal+Ilık Su. ne işe yarıyor Kilo vermede etkiliymiş. Benim çok fazla kilo fazlam yok. 2-3 Kilo versem iyidir. Çünkü aralık gibi gelinliğimi almayı istiyorum. ve kilo vermem gerekiyor. Belki sizin işinize yarar
Bu arada nasılsınız?
Bu ılık suyu annem de bir ara içiyodu, yağ yakıyormuş diyoducanım ben bunu yapmıstım gecen sene ama ıcmedım hıc tadı kokusu cok kotu geldı bana.benımde accuk vermem gerek.Annem bayadır sabahları sadece ılık su ıcıyor kadın gram gram erıdı bende ona baslamayı dusunuyorum.benden iilik tatlım sen nasılsın
öyle şeker, hayırlısıyla bugünü de kazasız belasız, bizleri de mutlu günlere yaklaştırarak geçirdik..bir gün daha bitiyo kızlar..bir adım daha yaklaştık düğün gününe..bol bol sporumu yaptım duşumu aldım ohh