ay kızlar nerden aklıma geldı bırden sıze kayınvalıdecıgımle en son olan konusmamızdan bır kesıt anlatım
2 hafta once telde konusyrduk havalardan falan laf acıldı dedııkı havalar sogudu agrılarım baslıcak falan dedı.bende keske termale yada denıze falan gıtseydın ıyı gelırdı agrılarına falan dedım babam goturseydı keske dedım
(bu yaz bodruma gıtmıstık nısanlımla) oda ne dese begenırsnız aslında sızınle boderuma gelecektım ama gelemedım seneye artık hep bırlıkte gıderız dedı.
bende hıııı bız balayıdan geldıkten sonra vakıt kalırsa iş güç ramazan falanda gelıo gıderız bi ara dedim
gıcccccıııkkk edıo kadın benı bana dedıgne bakın yaa
hahha yaptım bileaslında benimkinden ziyade, anne babama yapıyorum kızzz, valla şu ara benimkinin pabucu damlarda geziyoo
zaten diyo ben bu sizi tanıştırma işini sevmedim benim pabucumu dama attınız, bu nasıl kaynaşmaktır diyo
sus diyorum nazar değicek delisenin yerin ayrı paşam deyip gönlünü alıyorum o ayrı
kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..
kınayı getir aney,parmağın batır aney
bu gece misafirem koynunda yatır aneey
ooyyy hani sonra beraber tatile gitme planları yapması neyse de,
ben de sizinle bodruma gelecektim demiş nişanlı kıza pek hoş olmuş
e sonra göbecik atmadınız mııı
nerdeydi kına, hani evde miydi yoksa dışarıda bir mekanda mıydı?
llaf olsun ıste.şekerim ne birlikte tatil planlaması bılmıomu bu kadın seney neyın ne olcagını amaaaaaaannnnn
attık göbecik atmaz mıyız gerçi ben pek atmayı bilmiorum olduğu kadar iştecafedeydi canım,havada çok soğuktu ya dün.. Allahtan içerisi doldu da üşümedik
bu arada yelizcim kayınvalidende yaniiilginçmişşşşş...
oohh dökmüşsün kurtları iyi olmuş
Allah arkadaşını da çok mutlu etsin inş.
kızlar paşa yanımda çok yazamıom kussssura bakmayın çok biriktirmeyin sayfaları
attık göbecik atmaz mıyız gerçi ben pek atmayı bilmiorum olduğu kadar iştecafedeydi canım,havada çok soğuktu ya dün.. Allahtan içerisi doldu da üşümedik
bu arada yelizcim kayınvalidende yaniiilginçmişşşşş...
oooo sen yuva da yapmaya başlamışsıın, e sıra kendi yuvana gelmiş zatennsağol canım benim amin inş.,yarın hatta 12yi geçti yani bugünde düğünleri var,ikiside arkadaşım ben yaptım aralarınınikah şahidiydim aynı zamanda,nikahları önceden kıyıldı
ooo biz çok ilişmeyelim o vakit sanakızlar paşa yanımda çok yazamıom kussssura bakmayın çok biriktirmeyin sayfaları
öledir canım sagolsun türünün son örneğidir.
Bu arada tatlım Allah mesut etsın canım arkadasını mutlulukları daim olsun inş
oooo sen yuva da yapmaya başlamışsıın, e sıra kendi yuvana gelmiş zatenn
:)) hakikaten sorumluluk ve cesaret işi bu çöp çatma olayları, bravo valla sana :81::81:sağol canım inş.,darısı hepimizin başına.. AMİİİİİİNNN
evet canım ama biraz sorumluluk işi,inş.hep mutlu olurlar,bende mutlu olurum onlar mutlu oldukça
inş.kendi yuvam içinde uğraşlardayım,askerim gelsin,dişi kuşusu onu bekliyooor
:)) hakikaten sorumluluk ve cesaret işi bu çöp çatma olayları, bravo valla sana :81::81:
ben yapamam beceremem de
kendi yuvanın uğraşları başka tatlı olacaktır tabi, dediğin gibi, nişanlın da bi gelsin hayırlısıyla
hahha dimi ama, aynı evin içine girmeye kendiniz karar verdiniz,valla lafı gelince diyorum onlara ben sadece tanıştırdım sizi,evlenmeye siz karar verdiniz,gerisi beni ilgilendirmez
evet evet askerim bi gelsin hayırlısıyla inşaaaalllllaaaaahhhhhh...
hahha dimi ama, aynı evin içine girmeye kendiniz karar verdiniz,
girdikten sonra da birbirinize ne yapacağınız sizin bileceğiniz iş, ben karışmam
e mantıklı
yani,bilmiorum benim söylediğim de vicdan rahatlatması mı ne artıkinş.hep mutlu olsunlar amiiin
ayrıca bu çattığım 2.yuva olacakbi arkadaşımı daha evlendirdim,şükür çok mutlular
nişanlım canım