oh maşallah diyelimmmbnmde eksıklerm war daha ya biçok şeyim hazır ama düşündükçe bi suru eksık çıkıor.. yeni yıldan snra bnm evlenmeme 4 ay kalmş olucak gerçi tarıh şuan sallantıda değişeblr ama bikaç ay çokta farketmez .. heyecan ve stres küpü olcagma eminim...
ya ben seyredemiyoruummkızlar ben durup durup nişan videolarımzıı izlıyorum sizde ölemisiniz rüya gbı yabu arada nişan elbsiseniz hangi renkti bakemmmmmmmmmmmmmmmm hıııııııııııııııııııııı?
normaldir canım benim, yeni bir ev, yeni eşyalar, herşey güzel olsun istiyor insan, yepisyeni bir hayat
e insan çok özenerek hazırlamak istiyor herşeyini, e o arada kayışı koparabilir, ben koparırım mesela, kendimi biliyorum çünkü
o mobilyaydı, ona uygun perdeydi, bu halı buna uyucak mıydı, yerde ne kadar açıklık kalıcaktı, o aksesuar buraya oldu muydu oooooo, şimdi bile kopabilir benim kayış
kızlar ben durup durup nişan videolarımzıı izlıyorum sizde ölemisiniz rüya gbı yabu arada nişan elbsiseniz hangi renkti bakemmmmmmmmmmmmmmmm hıııııııııııııııııııııı?
ya ben seyredemiyoruumm
benim ki pudra pembesiydiiiii
evet canım güzel heyecanlar, hele ki paylaşıldığında daha da başka güzel oluyorevet haklısın..bide 2011 de eylulde evlenck olanların topiğine uğruordm şmdi hepsi ewlendiler allah mesut etsn:) ama onlardaki o stresi canlı canlı takip edince tuhaf oluor ınsan..aksaklıklar problemler oluor çoğu zaman..amannn ne blym işte inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
benım ıcım gecmıs galıba hıc ızlemıyorum
siyahtı benım elbısem tatlım
benımki saks mavisiydi...kızlar bnm uykum geldiiii,ama gece burda olmanıza çok sevındm.inşallah hep beraber mutlu huzurlu atlatırız şu dönemii... herkese iyi geceleeerr...
Niye seyredemıyon cnm.ooo pudra rengınıde çok severim benim ki mürdüm-fuşya tonlarındaydı.
benımki saks mavisiydi...kızlar bnm uykum geldiiii,ama gece burda olmanıza çok sevındm.inşallah hep beraber mutlu huzurlu atlatırız şu dönemii... herkese iyi geceleeerr...
yok kız deme öyle ne gececk sanki için. siyahıda pek severim.
kızlar kk da bırden cok pencere nasıl acılıyodu yanı mesela bı yerden online forum takıp yapıcam:26:
eveeeet 3 demirbaş kaldık burda
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
1. Gasoline
2. cagla22
3. yeliz_kync
canım bizim fotoğrafçı benimkinin sevdiği bir abisi yani arkadaşıydı
adamcağız herşeyin en güzelini yaptı sağolsun bizim için
full hd kameralarla falan geldi çekti
e o da maşallah fazlaca full hd olunca, normal bilgisayarlar kasıyo, seyredemiyorum
hatta şimdiye kadar hiç seyredemedim
benimkinin evlerine gittiğimizde de hiç vaktimiz olmuyo oturup izleyecek, yoksa onun bir bilgisayarı oynatabilio
bu pazar kahvaltıya gidiyorum evlerine, planım videoları da seyretmek ama du bakalım
mor - mürdüm gibi renklerin hastasıyım ben :)))
hahaha alemsin ha cok guldum.bız masallah 7/24
nasıl yani şeker? anlayamadım ben online forum takibi?:26:
anladım cnm neyse olsun izlersin darısı dugunu bol bol seyretmeye kocişlebende cok severim mürdüm fuşya mor.mezunyet balomda fuşya gydım nişanda mürdüm fuşya karşmı gbydı