2012' de yazın evlenecekler

normaldir canım benim, yeni bir ev, yeni eşyalar, herşey güzel olsun istiyor insan, yepisyeni bir hayat
e insan çok özenerek hazırlamak istiyor herşeyini, e o arada kayışı koparabilir, ben koparırım mesela, kendimi biliyorum çünkü
o mobilyaydı, ona uygun perdeydi, bu halı buna uyucak mıydı, yerde ne kadar açıklık kalıcaktı, o aksesuar buraya oldu muydu oooooo, şimdi bile kopabilir benim kayış

ya ben seyredemiyoruumm

benim ki pudra pembesiydiiiii

evet haklısın..bide 2011 de eylulde evlenck olanların topiğine uğruordm şmdi hepsi ewlenmişlerdir allah mesut etsn :) ama onlardaki o stresi canlı canlı takip edince tuhaf oluor ınsan..aksaklıklar problemler oluor çoğu zaman..amannn ne blym işte inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

Son düzenleme:

benım ıcım gecmıs galıba hıc ızlemıyorum
siyahtı benım elbısem tatlım

evet canım güzel heyecanlar, hele ki paylaşıldığında daha da başka güzel oluyor
ben de çeyiz topiğine takılıyordum bir iki sene önce o topikte bir sürü arkadaşımızı evlendirdik, sonra hemen hamile kalanlar yani şimdi bebişi olanlar var, şuan hamile olanlar varr
yani kısacası evet, çok keyifli buralar

benımki saks mavisiydi...kızlar bnm uykum geldiiii,ama gece burda olmanıza çok sevındm. inşallah hep beraber mutlu huzurlu atlatırız şu dönemii... herkese iyi geceleeerr...

benımki saks mavisiydi...kızlar bnm uykum geldiiii,ama gece burda olmanıza çok sevındm. inşallah hep beraber mutlu huzurlu atlatırız şu dönemii... herkese iyi geceleeerr...

Ablamınkide saks mavisiydı farklı ve göz alıcı. inş atlatıcaz kendine ıyı bak ıyı uykular yıne bekleriz.

Niye seyredemıyon cnm.ooo pudra rengınıde çok severim benim ki mürdüm-fuşya tonlarındaydı.

canım bizim fotoğrafçı benimkinin sevdiği bir abisi yani arkadaşıydı
adamcağız herşeyin en güzelini yaptı sağolsun bizim için
full hd kameralarla falan geldi çekti
e o da maşallah fazlaca full hd olunca, normal bilgisayarlar kasıyo, seyredemiyorum
hatta şimdiye kadar hiç seyredemedim
benimkinin evlerine gittiğimizde de hiç vaktimiz olmuyo oturup izleyecek, yoksa onun bir bilgisayarı oynatabilio
bu pazar kahvaltıya gidiyorum evlerine, planım videoları da seyretmek ama du bakalım
mor - mürdüm gibi renklerin hastasıyım ben :)))

Son düzenleme:

inşallah şekercim görüşürüz
saks mavisine de bayılırım bu arada

eveeeet 3 demirbaş kaldık burda

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. Gasoline
2. cagla22
3. yeliz_kync

kızlar kk da bırden cok pencere nasıl acılıyodu yanı mesela bı yerden online forum takıp yapıcam:26:

Son düzenleme:

anladım cnm neyse olsun izlersin darısı dugunu bol bol seyretmeye kocişle bende cok severim mürdüm fuşya mor.mezunyet balomda fuşya gydım nişanda mürdüm fuşya karşmı gbydı

nasıl yani şeker? anlayamadım ben online forum takibi?:26:

tatliş şimdi üstte pencereler oluyor ya bı yerde mesela onlıne forum takıp yazıyor yandakı pencerede 2012 yaz gelinleri yanı bırden cok topic görmek ıstyrum anladın? bugun öleydı smdı nasıl oldgunu untdm ya

anladım cnm neyse olsun izlersin darısı dugunu bol bol seyretmeye kocişle bende cok severim mürdüm fuşya mor.mezunyet balomda fuşya gydım nişanda mürdüm fuşya karşmı gbydı

eskiden ne güzeldi, resim ekleyip silebiliyoduk, şimdi kaldırmışlar onu, ekledin mi bi kere bi daha silemiyosun
kötü olmuş
halbuki silebilecek olsak ben ekler ekler kaldırırdım bi sürü şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…