tatliş şimdi üstte pencereler oluyor ya bı yerde mesela onlıne forum takıp yazıyor yandakı pencerede 2012 yaz gelinleri yanı bırden cok topic görmek ıstyrum anladın? bugun öleydı smdı nasıl oldgunu untdm ya
eskiden ne güzeldi, resim ekleyip silebiliyoduk, şimdi kaldırmışlar onu, ekledin mi bi kere bi daha silemiyosun
kötü olmuş
halbuki silebilecek olsak ben ekler ekler kaldırırdım bi sürü şey
evet cnm ya o kötü olmş
aaaa ben sen anlatınca gördüm kız
benim ilgim olmayan topikleri de gösteriyo, napıyo kız bu
ayyyyyy en sevmedıgım şey desemtopic topic geziyom valla benay bi de yarım saat önce geldim eve canım künefe çekti kardeşimi de aldım atladık arabaya künefeciye gittik,şimdidee vicdan azabı çekiyorum yaptığım sporum boşa gitti diye
yavru kuşlar saati 3 etmişiz, bana müsade size doyum olmaz
çok üptüm hepinizi
cümleten hayırlı gecelerr :92:
iyi geceler canımyavru kuşlar saati 3 etmişiz, bana müsade size doyum olmaz
çok üptüm hepinizi
cümleten hayırlı gecelerr :92:
çağlam kilodan acaip korkuyorum bende malum basen kalça olduğu için50 kiloyum ama Allaha şükürr....
künefe bende sevmezdim de arkadaşlar alıştırdı valla,işin ucunda bi de düt dütle gezmek oluncaaa uçarak gittim
ay sana şeyi sorcaktım yaa merak ettim limangodan alabildin mi hediye, istediğin gibi birşey bulabildin mi??
yatanlara iyi gecelerrrr
yok cnm almadım nişanlıma hırka tarzı baktım onlarda ınce duruyordu baya düğmeli olanlar almadım kotondan aldım bı kac bısey. bu arada alt üstü 50 kilosun kız
güle güle kullansın inş askerin canımcım. kız öyle deme 50 kiloyum ama 35 i kalçamda toplanmış adeta
bende 53 kıloyum cnm . kalça var demek benım basen varama aşırı değil emınımkı senınkıde aşırı değildir guzel oluyor bence bıraz basenlı olmak