2012' de yazın evlenecekler

aaaa ben sen anlatınca gördüm kız
benim ilgim olmayan topikleri de gösteriyo, napıyo kız bu

napalım cnm valla kızlarla laflıyoruz nişandan falan sen napıyosun bakalım?

topic topic geziyom valla ben ay bi de yarım saat önce geldim eve canım künefe çekti kardeşimi de aldım atladık arabaya künefeciye gittik,şimdidee vicdan azabı çekiyorum yaptığım sporum boşa gitti diye

yavru kuşlar saati 3 etmişiz, bana müsade size doyum olmaz
çok üptüm hepinizi

cümleten hayırlı gecelerr :92:

Son düzenleme:
ayyyyyy en sevmedıgım şey desem ama sen sevıyomuşun oh yarasın afıyet bal şeker olsun ama yaramasın kılo ıstemedıgıne göre dimi bişe olmaz arada ye gtsin
yavru kuşlar saati 3 etmişiz, bana müsade size doyum olmaz
çok üptüm hepinizi

cümleten hayırlı gecelerr :92:

bizde seni üptükkkkkkkkkkk şeker yrın görşrz iyi uykular

çağlam kilodan acaip korkuyorum bende malum basen kalça olduğu için 50 kiloyum ama Allaha şükürr....
künefe bende sevmezdim de arkadaşlar alıştırdı valla,işin ucunda bi de düt dütle gezmek oluncaaa uçarak gittim
ay sana şeyi sorcaktım yaa merak ettim limangodan alabildin mi hediye, istediğin gibi birşey bulabildin mi??
yatanlara iyi gecelerrrr

yok cnm almadım nişanlıma hırka tarzı baktım onlarda ınce duruyordu baya düğmeli olanlar almadım kotondan aldım bı kac bısey. bu arada alt üstü 50 kilosun kız

yok cnm almadım nişanlıma hırka tarzı baktım onlarda ınce duruyordu baya düğmeli olanlar almadım kotondan aldım bı kac bısey. bu arada alt üstü 50 kilosun kız

güle güle kullansın inş askerin canımcım. kız öyle deme 50 kiloyum ama 35 i kalçamda toplanmış adeta

güle güle kullansın inş askerin canımcım. kız öyle deme 50 kiloyum ama 35 i kalçamda toplanmış adeta

bende 53 kıloyum cnm . kalça var demek benım basen var ama aşırı değil emınımkı senınkıde aşırı değildir guzel oluyor bence bıraz basenlı olmak

bende 53 kıloyum cnm . kalça var demek benım basen var ama aşırı değil emınımkı senınkıde aşırı değildir guzel oluyor bence bıraz basenlı olmak

ay ben zaten öle süpürge sapı gbi bacaklardan pek hoşlanmıyorum dolgunum basen olarak allaha şükürarkadaşımın babası sürekli eşinden yakınırdı kadın 52 kşloydu ama yaşı var 40 falan. adam dio ki,karım gittikçe daha çok spor yapıyo, kuş kadar yiyo,yatakta bulamıyorum böle de olmak istemem kolayca bulunmak lazım hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…