2012' de yazın evlenecekler

bende sevmıyorum bu pekmezı lavbrtrda calısırken pekmez de şeker analızı yapardık kokusu felan basımı döndururdu

en ıyısı cekırdeklı kuru kırmızı uzum

ay ne gıcıksın sen de diceksin şimdi ama ben çekirdekli kuru üzüm hiç yiyemem
yani donarak ölcem artık napiyim
tööbe tööbe

ben kpss hakkında hıc bılgım yok ama hızlandırılmıs kur cok ıyı ozaman sende hızlı calısıyorsun

tek bır konuya takılıp kalmıyorsun aylarca ve bol bol test cözmek ıcın vaktın olur

ınsallah kazanırsın bu sene

ınsallah evet salon takımı sabah konusuyordunuz sız kızlar 120 tl 50 tl dıyorlardı 16 takıma gerckten öyle bısı varmı adam bıze ıgne oyası 16 parca 700 tl demıstı sız ne dıyorsunuz? normalmı

ooyy iğne oyasının pahalı olduğunu biliyorum canım ama o kadar mıdır onu bilmiyorum

yelızcım dedıgın gıbı anneler alıyor ben zaten dantelden anlamıyorum annem yapacak aslında herseyı ben sadce cok heves edıyorum

kızlar ben cok öpuyorum sızı cıkmam gerekıyor allaha emanet olun

görsmek dılegıle

sultancım nette şöyle bir baktım da şuna benzer takımlar genelde bu fiyata, 250tl
hatta setin detayları da böyleymiş
bir karşılaştır bakalım, parça büyüklükleri, belki kullanılan iplik, veya modele göre değişiyordur :26::26:
İĞNE OYASI VİTRİN TAKIMI

İĞNE İLE ÖRÜLMÜŞ BİR GELİNİN MUTLULUĞU GİBİ..

ÇAPA İPTEN ÖRÜLMÜŞ 16 PARÇA İĞNE OYASI SALON TAKIMI

12 ADET PEÇETE

1 ADET BÜYÜK SEHPA

2 ADET KÜÇÜK SEHPA

1 ADET ŞÖMEN

baklm cnm ya kurslarla görşcm artk

allah göstermesın..

neyse sende bol bol sıcak ıcecekler ıcersın artık
eh artık

ben de üptüm canım, baş baş

görüşürüz canım fırsat buldukça gir yine öptüm çok

ben salon takımımı siyah alayım dıyorum kızlar ama bole iğne oyası değil bı ara görüştüm siyaha gri cok hoştu zaten mobılyalar beyaz olucak

ben salon takımımı siyah alayım dıyorum kızlar ama bole iğne oyası değil bı ara görüştüm siyaha gri cok hoştu zaten mobılyalar beyaz olucak

şık olabilir tabi, beyaz üzerine siyah
şimdi yapıyorlar güzel şeyler eskisi gibi değil, siyah organze veya şifon üzerine hoş sade işlemeler falan vardır mutlaka
çarşıyı gezmek lazım çeşit için yani
illa örtülecekse bişeyler, zevkimize uygun olsun bari değil mi

Son düzenleme:
kızlar bsy sorcam
1.gelıngınızı ne renk ıstıyorsunuz beyaz,kırıkbeyaz,krem hangisi
2.gelınlık gıydıgınızde bronz olmak ıstıyormusnuz
ben bronz olmak ısıtoyrum ama gunese karsı cok hassasım bronzlasmak yerıne tenım kızarıyor cok kotu gelinliğimide kırık beyaz ıstıyorum bronz olmazsam cok acaıp dururmu sızce ya

Selam kizlaarr..kismetse bende 2012 gelinym ama bahar die dusunuorz :)

öpüldün cnm görşrz ıyı uykular
aynen cnm ya buluruz arttık beyaz mobılyalara sıyah süper gider

beyaz istıyorum tatlım ben kırık beyaz ıstemıyorum evet kırık beyazda ayrı bı guzel ama ben beyaz olmasından yanayım .ben zaten bronzum saçlarımda siyah gelınlıge bronzlukta ayrı bı gdıyor tabıkı her tene yakışıyor o tartışılmaz .kızarıyosan hıc bronzlaşma cnm tabıkı.

daha nişanımızı yapamadık ama biz de 2012 yaz olsun istiyoruz en azından ilk adımları attık

hoşgeldin aramıza ALLAH mesut etsin sen bizden önce gıtcen ozaman kocişe

Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :44:

Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :44:

kısmet tabi. Ben de nişanlıyım asker yolu gözlüyorum gelsin nişanlım saglıcakla ALLAHIN iznyle salon arayışlarına başlıycaz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…