bende sevmıyorum bu pekmezı lavbrtrda calısırken pekmez de şeker analızı yapardık kokusu felan basımı döndururdu
en ıyısı cekırdeklı kuru kırmızı uzum
kızlar dershane işine karar veremıyorum hangisine gıtsem karar veremedım yayın olarak falan? ayrıca hızlandrılmş kpss kursunamı gıtsem normalemi .aksatmalarımda olucak tabi düğün hazırlıkları balayı falan derken.bakalım elımden gelenı yapıcam derslerim iyi ama ılk gırısımde bakıyım atanabılcemmı olmadı özele grcem tekrardan kpss hazrlncm seneye.
ınsallah evet salon takımı sabah konusuyordunuz sız kızlar 120 tl 50 tl dıyorlardı 16 takıma gerckten öyle bısı varmı adam bıze ıgne oyası 16 parca 700 tl demıstı sız ne dıyorsunuz? normalmı
ok kuzu bu askeriyede olan bişey belrlı zman sonra asıl yerıne geçiyor 68 gunde btse tez zamandatamam cnm hadi görüşmk üzre iyi sohbetler
evet cnm şükürler olsun atlatdık benim askerim doguda oldgundan yok cnm carsı ama 1 aya kadar acılck safagımız azaldgından yerı degsyorSON 68
yok kuzu bu askeriyede olan bişey belrlı zman sonra asıl yerıne geçiyor
anladım az kalınca ne yapacakları sasırmıs komutanlar desene ozaman
neyse canım bak 68 gun kaldı
canım bu benim hiç bilmediğim bi konu ya
ama hani sizlerden duyduğum kadarıyla biraz zor işmiş bu kpss işi, hani puanı alması, hadi aldın atanması falan..
Allah yardımcınız olsun, tüm sınava girenlerin.
evet cnm bi hayli zor ya hayrlsı
ay ne gıcıksın sen de diceksin şimdi ama ben çekirdekli kuru üzüm hiç yiyemem
yani donarak ölcem artık napiyim
tööbe tööbe
ben kpss hakkında hıc bılgım yok ama hızlandırılmıs kur cok ıyı ozaman sende hızlı calısıyorsun
tek bır konuya takılıp kalmıyorsun aylarca ve bol bol test cözmek ıcın vaktın olur
ınsallah kazanırsın bu sene
eh artıkallah göstermesın..
neyse sende bol bol sıcak ıcecekler ıcersın artık
ben de üptüm canım, baş başyelızcım dedıgın gıbı anneler alıyor ben zaten dantelden anlamıyorum annem yapacak aslında herseyı ben sadce cok heves edıyorum
kızlar ben cok öpuyorum sızı cıkmam gerekıyor allaha emanet olun
görsmek dılegıle
yelızcım dedıgın gıbı anneler alıyor ben zaten dantelden anlamıyorum annem yapacak aslında herseyı ben sadce cok heves edıyorum
görsmek dılegıle
ben salon takımımı siyah alayım dıyorum kızlar ama bole iğne oyası değil bı ara görüştüm siyaha gri cok hoştu zaten mobılyalar beyaz olucak
öpüldün cnm görşrz ıyı uykularyelızcım dedıgın gıbı anneler alıyor ben zaten dantelden anlamıyorum annem yapacak aslında herseyı ben sadce cok heves edıyorum
görsmek dılegıle
aynen cnm ya buluruz arttık beyaz mobılyalara sıyah süper giderşık olabilir tabi, beyaz üzerine siyah
şimdi yapıyorlar güzel şeyler eskisi gibi değil, siyah organze veya şifon üzerine hoş sade işlemeler falan vardır mutlaka
çarşıyı gezmek lazım
illa örtülecekse bişeyler, zevkimize uygun olsun bari değil mi
kızlar bsy sorcam
1.gelıngınızı ne renk ıstıyorsunuz beyaz,kırıkbeyaz,krem hangisi
2.gelınlık gıydıgınızde bronz olmak ıstıyormusnuz
ben bronz olmak ısıtoyrum ama gunese karsı cok hassasım bronzlasmak yerıne tenım kızarıyor cok kotu gelinliğimide kırık beyaz ıstıyorum bronz olmazsam cok acaıp dururmu sızce ya
Selam kizlaarr..kismetse bende 2012 gelinym ama bahar die dusunuorz :)
daha nişanımızı yapamadık ama biz de 2012 yaz olsun istiyoruz en azından ilk adımları attık
hoşgeldin aramızaALLAH mesut etsin sen bizden önce gıtcen ozaman kocişe
Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir:44: