2012' de yazın evlenecekler

Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :KK1::44:

hoşbuldumm:KK70:Allahtan bi mani çıkmazsa kurban bayramında olacak iinşallahh

oh oh:nazar: maşallah

kısmet tabi. Ben de nişanlıyım asker yolu gözlüyorumEn Büyük TÜRKİYE gelsin nişanlım saglıcakla ALLAHIN iznyle salon arayışlarına başlıycaz hemen:KK64:

Allah kavustursun insallah tez zamanda diyelim,hayirlisiyla bitsin askerligi..2012 de ewlnck baya aday war bikac topic daha var:KK1: ama ben gunduzleri pek giremiorm bu yuzden sizinle olurum cogunlukla:KK71:

kızlar bsy sorcam
1.gelıngınızı ne renk ıstıyorsunuz beyaz,kırıkbeyaz,krem hangisi
2.gelınlık gıydıgınızde bronz olmak ıstıyormusnuz
ben bronz olmak ısıtoyrum ama gunese karsı cok hassasım bronzlasmak yerıne tenım kızarıyor cok kotu gelinliğimide kırık beyaz ıstıyorum bronz olmazsam cok acaıp dururmu sızce ya
öncelikle hiç acayip durmaz canım benim :KK70:
1. gelinliğimi kırık beyaz veya krem istiyorum
2.keşke olabilsem ama eğer düşündüğümüz gibi yapabilirsek yaz başı istiyoruz, o yüzden bronz olmam çok zor :KK50:

Selam kizlaarr..kismetse bende 2012 gelinym ama bahar die dusunuorz :)
ojjgeldin şeker :KK70: biz de bahar gibi, yaz başı gibi istiyoruz bakalım kısmetse :KK8:

daha nişanımızı yapamadık ama biz de 2012 yaz olsun istiyoruz en azından ilk adımları attık:KK76:
hadi hayırlısı şekercim, sen de ojjgeldin :KK70:
adım atmakla başlar ya bu işler, arkası da inşallah hayırlısıyla gelir canım :KK34:

Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :KK1::44:
ben nişanlıyım şekercim, aaaaa :KK52::KK52::KK52: kız sen sorunca farkettiiimm 30uydu ya bugün ayın
ay tam 2 ay olmuş ya ben nişanlanalı :KK9::KK9::KK9:

kızlaaaaaaaar kattle ne marka aldınız eğer aldıysanız yada hangisini önerirsiniz?

öpüldün cnm görşrz ıyı uykular :KK70:

aynen cnm ya buluruz arttık beyaz mobılyalara sıyah süper gider

beyaz istıyorum tatlım ben kırık beyaz ıstemıyorum evet kırık beyazda ayrı bı guzel ama ben beyaz olmasından yanayım .ben zaten bronzum saçlarımda siyah gelınlıge bronzlukta ayrı bı gdıyor tabıkı her tene yakışıyor o tartışılmaz .kızarıyosan hıc bronzlaşma cnm tabıkı.

beyaz kalcam canım öle görünüyor.düşünsene gelınlıgın ıcınde kırmızı bi ten bronzda cok guzel duruo be yaa.sen sanslısın bak bunu duusnmene gerek yok dogustan
:KK34:

2.keşke olabilsem ama eğer düşündüğümüz gibi yapabilirsek yaz başı istiyoruz, o yüzden bronz olmam çok zor :KK50:

solaryuma gır yavruş şimdiden tabı tenının özelliğini bilmiyorum ama ...

kızlaaaaaaaar kattle ne marka aldınız eğer aldıysanız yada hangisini önerirsiniz?

ben daha almadım ama evde sinbonun var çaycı olarak da kullanılıyo şu demliğiyle kettleı yanyana duranlardan,hediye geldi asla onu alma derim. erkek arkadaşım arçelikten aldı işyeri için o da çaycı ama ayrı kapağı var tek kettle olarak da kullanılıyo 69 a aldı çok memnun şimdi

ojjgeldin şeker :KK70: biz de bahar gibi, yaz başı gibi istiyoruz bakalım kısmetse :KK8:

hadi hayırlısı şekercim, sen de ojjgeldin :KK70:
adım atmakla başlar ya bu işler, arkası da inşallah hayırlısıyla gelir canım :KK34:

ben nişanlıyım şekercim, aaaaa :KK52::KK52::KK52: kız sen sorunca farkettiiimm 30uydu ya bugün ayın
ay tam 2 ay olmuş ya ben nişanlanalı :KK9::KK9::KK9:

hoşbulduuukk:21: inşallah gönlümüze göre olur herşey.. aralık ocak gibi baya başlar artık hazırlık ve stres.. :d çeyizlernz ne alemde kızlar:44:

beyaz kalcam canım öle görünüyor.düşünsene gelınlıgın ıcınde kırmızı bi ten bronzda cok guzel duruo be yaa.sen sanslısın bak bunu duusnmene gerek yok dogustan
:KK34:
yok yok emınımkı cok guzel olucaksın cnm. Ben doğuştan esmerım bıde tatılde yanıyorum ohooooooooooooooo böcüm diyo nişanlım:KK1: :KK1:

Allah kavustursun insallah tez zamanda diyelim,hayirlisiyla bitsin askerligi..2012 de ewlnck baya aday war bikac topic daha var:KK1: ama ben gunduzleri pek giremiorm bu yuzden sizinle olurum cogunlukla:KK71:
bekleriz :KK71:

tefal canım benimki
küçük mutfak aletlerinde güvendiğim için almıştım, kullanmadığım için bişey diyemicem ama tefal philips fakir ilk aklıma gelenler oldu :26:

solaryuma gır yavruş şimdiden tabı tenının özelliğini bilmiyorum ama ...
tenimin özelliğini ben de bilmiyorum ama buğdayım heralde :KK9::KK9:
solaryum riskli iş canım ya, ben cesaret edemem oralara girmeye :KK9::KK9::KK9:

yeliz_kync , gasoline, hoşbuldum:KK70:iinnşallahh heyecandan duramıyorum şimdiden:KK55:
:KK70: tahmin ederim canım, herşey istediğin gibi gönlünce olsun inş. ufak tefek sıkıntılar da çıkarsa hiç takılma onalra
mutluluğuna bak sen oohh :KK8: :KK64: :KK66:

hoşbulduuukk:21: inşallah gönlümüze göre olur herşey.. aralık ocak gibi baya başlar artık hazırlık ve stres.. :d çeyizlernz ne alemde kızlar:44:
başlar tabi, yeni seneyle birlikte artık iyiden iyiye yaklaşmış olacak, nikah tarihleri de alınmaya başlanacak :KK8:
benim çeyizlerin bayağı bi kısmı hazır, 3-4 parça bişey kaldı minik ıvır zıvırlar hariç onları da bana hediye almak isteyenlere bırakıcam heralde :21:
beyaz eşya mobilya alışverişlerimizi de evimiz belli olduktan sonra yapıcaz inş.

yok yok emınımkı cok guzel olucaksın cnm. Ben doğuştan esmerım bıde tatılde yanıyorum ohooooooooooooooo böcüm diyo nişanlım:KK1: :KK1:
böcüüm hee :))) o da güzelmiş :)

Son düzenleme:
ben daha almadım ama evde sinbonun var çaycı olarak da kullanılıyo şu demliğiyle kettleı yanyana duranlardan,hediye geldi asla onu alma derim. erkek arkadaşım arçelikten aldı işyeri için o da çaycı ama ayrı kapağı var tek kettle olarak da kullanılıyo 69 a aldı çok memnun şimdi
Anladım cnm teşekkür ederm bakıcam
bekleriz :KK71:

tefal canım benimki
küçük mutfak aletlerinde güvendiğim için almıştım, kullanmadığım için bişey diyemicem ama tefal philips fakir ilk aklıma gelenler oldu :26:

tenimin özelliğini ben de bilmiyorum ama buğdayım heralde :KK9::KK9:
solaryum riskli iş canım ya, ben cesaret edemem oralara girmeye :KK9::KK9::KK9:

:KK70: tahmin ederim canım, herşey istediğin gibi gönlünce olsun inş. ufak tefek sıkıntılar da çıkarsa hiç takılma onalra
mutluluğuna bak sen oohh :KK8: :KK64: :KK66:
geçenlerde felix vardı 45tl dedı baya övdü adam guvenıp alamadım cnm.

başlar tabi, yeni seneyle birlikte artık iyiden iyiye yaklaşmış olacak, nikah tarihleri de alınmaya başlanacak :KK8:
benim çeyizlerin bayağı bi kısmı hazır, 3-4 parça bişey kaldı minik ıvır zıvırlar hariç onları da bana hediye almak isteyenlere bırakıcam heralde :21:
beyaz eşya mobilya alışverişlerimizi de evimiz belli olduktan sonra yapıcaz inş.

böcüüm hee :))) o da güzelmiş :)

oh maşallah diyelimmm:nazar: bnmde eksıklerm war daha ya biçok şeyim hazır ama düşündükçe bi suru eksık çıkıor..:KK37: yeni yıldan snra bnm evlenmeme 4 ay kalmş olucak :KK70: gerçi tarıh şuan sallantıda değişeblr ama bikaç ay çokta farketmez .. heyecan ve stres küpü olcagma eminim...

kızlar ben durup durup nişan videolarımzıı izlıyorum sizde ölemisiniz rüya gbı ya :KK1: :KK1: bu arada nişan elbsiseniz hangi renkti bakemmmmmmmmmmmmmmmm hıııııııııııııııııııııı?

X