- 20 Eylül 2011
- 284
- 14
sende hoşgeldin cnm yaparsınız nişanıda tez zamanda
hoşbuldummAllahtan bi mani çıkmazsa kurban bayramında olacak iinşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hoşgeldin cnm yaparsınız nişanıda tez zamanda
daha nişanımızı yapamadık ama biz de 2012 yaz olsun istiyoruz en azından ilk adımları attık
Hosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :44:
hoşbuldummAllahtan bi mani çıkmazsa kurban bayramında olacak iinşallahh
Selam kizlaarr..kismetse bende 2012 gelinym ama bahar die dusunuorz :)
kısmet tabi. Ben de nişanlıyım asker yolu gözlüyorum gelsin nişanlım saglıcakla ALLAHIN iznyle salon arayışlarına başlıycaz hemen
öncelikle hiç acayip durmaz canım benimkızlar bsy sorcam
1.gelıngınızı ne renk ıstıyorsunuz beyaz,kırıkbeyaz,krem hangisi
2.gelınlık gıydıgınızde bronz olmak ıstıyormusnuz
ben bronz olmak ısıtoyrum ama gunese karsı cok hassasım bronzlasmak yerıne tenım kızarıyor cok kotu gelinliğimide kırık beyaz ıstıyorum bronz olmazsam cok acaıp dururmu sızce ya
ojjgeldin şeker biz de bahar gibi, yaz başı gibi istiyoruz bakalım kısmetseSelam kizlaarr..kismetse bende 2012 gelinym ama bahar die dusunuorz :)
hadi hayırlısı şekercim, sen de ojjgeldindaha nişanımızı yapamadık ama biz de 2012 yaz olsun istiyoruz en azından ilk adımları attık
ben nişanlıyım şekercim, aaaaa kız sen sorunca farkettiiimm 30uydu ya bugün ayınHosbulduk:)) bilmem ki belli olmaz kismet bakalim ins hepimiz icn hayirli olan tarih olsun dugunlerimiz..nisan gbi dusunuorz ama bana cok az kaldi gbi gelior:)) bu arada nisanliym ben sizdeki durumlar nedir :44:
öpüldün cnm görşrz ıyı uykular
aynen cnm ya buluruz arttık beyaz mobılyalara sıyah süper gider
beyaz istıyorum tatlım ben kırık beyaz ıstemıyorum evet kırık beyazda ayrı bı guzel ama ben beyaz olmasından yanayım .ben zaten bronzum saçlarımda siyah gelınlıge bronzlukta ayrı bı gdıyor tabıkı her tene yakışıyor o tartışılmaz .kızarıyosan hıc bronzlaşma cnm tabıkı.
öncelikle hiç acayip durmaz canım benim
1. gelinliğimi kırık beyaz veya krem istiyorum
2.keşke olabilsem ama eğer düşündüğümüz gibi yapabilirsek yaz başı istiyoruz, o yüzden bronz olmam çok zor
solaryuma gır yavruş şimdiden tabı tenının özelliğini bilmiyorum ama ...
kızlaaaaaaaar kattle ne marka aldınız eğer aldıysanız yada hangisini önerirsiniz?
öncelikle hiç acayip durmaz canım benim
1. gelinliğimi kırık beyaz veya krem istiyorum
2.keşke olabilsem ama eğer düşündüğümüz gibi yapabilirsek yaz başı istiyoruz, o yüzden bronz olmam çok zor
ojjgeldin şeker biz de bahar gibi, yaz başı gibi istiyoruz bakalım kısmetse
hadi hayırlısı şekercim, sen de ojjgeldin
adım atmakla başlar ya bu işler, arkası da inşallah hayırlısıyla gelir canım
ben nişanlıyım şekercim, aaaaa kız sen sorunca farkettiiimm 30uydu ya bugün ayın
ay tam 2 ay olmuş ya ben nişanlanalı
yok yok emınımkı cok guzel olucaksın cnm. Ben doğuştan esmerım bıde tatılde yanıyorum ohooooooooooooooo böcüm diyo nişanlımbeyaz kalcam canım öle görünüyor.düşünsene gelınlıgın ıcınde kırmızı bi ten bronzda cok guzel duruo be yaa.sen sanslısın bak bunu duusnmene gerek yok dogustan
beklerizAllah kavustursun insallah tez zamanda diyelim,hayirlisiyla bitsin askerligi..2012 de ewlnck baya aday war bikac topic daha var ama ben gunduzleri pek giremiorm bu yuzden sizinle olurum cogunlukla
tefal canım benimkikızlaaaaaaaar kattle ne marka aldınız eğer aldıysanız yada hangisini önerirsiniz?
tenimin özelliğini ben de bilmiyorum ama buğdayım heraldesolaryuma gır yavruş şimdiden tabı tenının özelliğini bilmiyorum ama ...
tahmin ederim canım, herşey istediğin gibi gönlünce olsun inş. ufak tefek sıkıntılar da çıkarsa hiç takılma onalrayeliz_kync , gasoline, hoşbuldumiinnşallahh heyecandan duramıyorum şimdiden
başlar tabi, yeni seneyle birlikte artık iyiden iyiye yaklaşmış olacak, nikah tarihleri de alınmaya başlanacakhoşbulduuukk inşallah gönlümüze göre olur herşey.. aralık ocak gibi baya başlar artık hazırlık ve stres.. :d çeyizlernz ne alemde kızlar:44:
böcüüm hee :))) o da güzelmiş :)yok yok emınımkı cok guzel olucaksın cnm. Ben doğuştan esmerım bıde tatılde yanıyorum ohooooooooooooooo böcüm diyo nişanlım
Anladım cnm teşekkür ederm bakıcamben daha almadım ama evde sinbonun var çaycı olarak da kullanılıyo şu demliğiyle kettleı yanyana duranlardan,hediye geldi asla onu alma derim. erkek arkadaşım arçelikten aldı işyeri için o da çaycı ama ayrı kapağı var tek kettle olarak da kullanılıyo 69 a aldı çok memnun şimdi
geçenlerde felix vardı 45tl dedı baya övdü adam guvenıp alamadım cnm.bekleriz
tefal canım benimki
küçük mutfak aletlerinde güvendiğim için almıştım, kullanmadığım için bişey diyemicem ama tefal philips fakir ilk aklıma gelenler oldu :26:
tenimin özelliğini ben de bilmiyorum ama buğdayım heralde
solaryum riskli iş canım ya, ben cesaret edemem oralara girmeye
tahmin ederim canım, herşey istediğin gibi gönlünce olsun inş. ufak tefek sıkıntılar da çıkarsa hiç takılma onalra
mutluluğuna bak sen oohh
başlar tabi, yeni seneyle birlikte artık iyiden iyiye yaklaşmış olacak, nikah tarihleri de alınmaya başlanacak
benim çeyizlerin bayağı bi kısmı hazır, 3-4 parça bişey kaldı minik ıvır zıvırlar hariç onları da bana hediye almak isteyenlere bırakıcam heralde
beyaz eşya mobilya alışverişlerimizi de evimiz belli olduktan sonra yapıcaz inş.
böcüüm hee :))) o da güzelmiş :)
Anladım cnm teşekkür ederm bakıcam
geçenlerde felix vardı 45tl dedı baya övdü adam guvenıp alamadım cnm.
Allah kavustursun insallah tez zamanda diyelim,hayirlisiyla bitsin askerligi..2012 de ewlnck baya aday war bikac topic daha var ama ben gunduzleri pek giremiorm bu yuzden sizinle olurum cogunlukla