ooo ben de diyodum ki, sultanın misafirleri var, gelmez o :))
hoşgeldin şeker
oh oh eğlen ne güzel kuzenlerinle
cicilerini güle güle giyin
kuzucum havadan dolayı dısarı cıkamadım kı arkadasımda alt kattaydı
bitdi cnm sonundaohhhh yarın bol bol çıkarısın tadını cnm
sanırım hafif bir çürüme başlamış dişimde, çok şükür ağrı falan yok,yok yok hiç tedirgin olma acımıyor bıle canım dolgu falanmı yapılcak sorun ne dişinde?
serinlemesin ya, ben çok üşürümm, iki gündür elim ayağım buz gibi, dı dı dı :18:evet havalar sogumaya baslamıs radyoda duydum bugun ıyı ıyı serınlesın havalar bıraz
tsk ederım canımın ıcı..
ıyı gelımıstır sanada arkdsla bulusmak
supurgeyı arastırdınmı ?
tamam cnm hadi görüşmk üzre iyi sohbetlercanlarımmm iyiii gecelerrrrr huzurlu uykularrrrrr benim paşayı arıyayım azıcık sohbet edelimmm malum çeyizleri kıskanıyo
evet cnm şükürler olsun atlatdık benim askerim doguda oldgundan yok cnm carsı ama 1 aya kadar acılck safagımız azaldgından yerı degsyorıyı cok sukur atlattın canım bu dıs sorununu
ınsallah senın aşkıton cıkıyorum carsı ıznıne yarın
sanırım hafif bir çürüme başlamış dişimde, çok şükür ağrı falan yok,
bugün küçük bir parçası kırıldı da, hemen arayıp randevu aldım, yarına yokmuş, o yüzden pzt ye aldım
ikinci bir dişimde de sanırım bir çürümeye başlama durumu var
ve sinir olduğum şey de her gün fırçalarım, çok azdır ihmal ettiğim ama niye oluyosa işte, çok tatlı şeyler yiyorum belkim ondandır :26:
doktorumun da eli acayip hafiftir, ve inşalla 10 yılda değişmemiştir
serinlemesin ya, ben çok üşürümm, iki gündür elim ayağım buz gibi, dı dı dı :18:
iyi yapıyosunuz şekerimkonusacaz dıye bugun cenemız yoruldu bıraz dınlenıyoruz kendı halımızde fırsat bu fırsat dedım hemen gırdım
hosbulduk
tsk ederım burda alamıyorum sızın gıbı ev esyasıbende ufak seyler alıyorum ıste
bı ara okudum cıg börek yapacaktın bugun nasıl guzel oldumu barı
iyi uykular canım, tabi hazır huzuru mutluluğu tekrar tesis etmişken, bozma şimdi, git ilgilen accukcanlarımmm iyiii gecelerrrrr huzurlu uykularrrrrr benim paşayı arıyayım azıcık sohbet edelimmm malum çeyizleri kıskanıyo
heee yok canım ya, küçük 2 dolgum olur büyük ihtimalle yani inşallah, kanal hiç yaptırmadım çünkü korkarım ondan heraldetamam cnm hadi görüşmk üzre iyi sohbetler
evet cnm şükürler olsun atlatdık benim askerim doguda oldgundan yok cnm carsı ama 1 aya kadar acılck safagımız azaldgından yerı degsyorSON 68
Gasolinem muhtemelen kanal tedavsı uygular kurtulcak gb degılsede ceker iğneden sonra zten hıc bse hıssedılmıyor ama bgun benım diş temızlıgım yapıldı hemde iğnesizsızladı diş etlerim baya ama güzel oldu mis.
kızlar bugün hava buzdu resmen ya:97:
tamam cnm hadi görüşmk üzre iyi sohbetler
evet cnm şükürler olsun atlatdık benim askerim doguda oldgundan yok cnm carsı ama 1 aya kadar acılck safagımız azaldgından yerı degsyorSON 68
anladım az kalınca ne yapacakları sasırmıs komutanlar desene ozaman
neyse canım bak 68 gun kaldı
ozaman demır eksıklıgı var sende ondan cok usuyorsun bol bol bal pekmez kuru uzum yemelısın
iyi yapıyosunuz şekerim
sen buraya geldiğinde hızlandırılmış kurs gibi hızlandırılmış alışverişini yapacaksın inş, başımızı döndürüceksin sen de
evet canım ayıptır söylemesi çok güzel oldu
bıraz öyle olacak komaya gırecem cok heycanlıyım kızlar sıze bısı soracam sıce ıgne oyası dantel nasıl
afıyet olsun senın esın yasadı valla sen ona nesfısss yemekler yaparsın hergun
kızlar dershane işine karar veremıyorum hangisine gıtsem karar veremedım yayın olarak falan? ayrıca hızlandrılmş kpss kursunamı gıtsem normalemi .aksatmalarımda olucak tabi düğün hazırlıkları balayı falan derken.bakalım elımden gelenı yapıcam derslerim iyi ama ılk gırısımde bakıyım atanabılcemmı olmadı özele grcem tekrardan kpss hazrlncm seneye.
canımm, isteyin yeterki siz kocalarınıza daha güzellerini yaparsınız eminimbıraz öyle olacak komaya gırecem cok heycanlıyım kızlar sıze bısı soracam sıce ıgne oyası dantel nasıl
aah ah o pekmezi düzenli yiyebilsem keşkeee, zaten herşeye çok faydalı da, onu yiyecek adam nerdee
daha önce demir hapı vermiti doktor, sonra tahlil yaptık kan değerlerim normale yükseldi ama ben hala çok üşüyodum
sonradan yapısal olduğuna kanaat getirdim artık napiyim, anlamıyorum dilinden, yani vücudumun
iyi yapıyosunuz şekerim
sen buraya geldiğinde hızlandırılmış kurs gibi hızlandırılmış alışverişini yapacaksın inş, başımızı döndürüceksin sen de
evet canım ayıptır söylemesi çok güzel oldu
bıraz öyle olacak komaya gırecem cok heycanlıyım kızlar sıze bısı soracam sıce ıgne oyası dantel nasıl
canım annem bana almıs ama kullanırmısın dersen hıc sanmıyorum kullanmam ama yani hani olsun die alınmıs bişey
canımm, isteyin yeterki siz kocalarınıza daha güzellerini yaparsınız eminim
iğne oyası dantel derken? yani örtüler falan mı? çeyize yaptırmak için mi soruyosun şeker? :26: