2012' de yazın evlenecekler

ooo ben de diyodum ki, sultanın misafirleri var, gelmez o :))
hoşgeldin şeker

oh oh eğlen ne güzel kuzenlerinle
cicilerini güle güle giyin

konusacaz dıye bugun cenemız yoruldu bıraz dınlenıyoruz kendı halımızde fırsat bu fırsat dedım hemen gırdım

hosbulduk

tsk ederım burda alamıyorum sızın gıbı ev esyası bende ufak seyler alıyorum ıste

bı ara okudum cıg börek yapacaktın bugun nasıl guzel oldumu barı

canlarımmm iyiii gecelerrrrr huzurlu uykularrrrrr benim paşayı arıyayım azıcık sohbet edelimmm malum çeyizleri kıskanıyo

yok yok hiç tedirgin olma acımıyor bıle canım dolgu falanmı yapılcak sorun ne dişinde?
sanırım hafif bir çürüme başlamış dişimde, çok şükür ağrı falan yok,
bugün küçük bir parçası kırıldı da, hemen arayıp randevu aldım, yarına yokmuş, o yüzden pzt ye aldım
ikinci bir dişimde de sanırım bir çürümeye başlama durumu var
ve sinir olduğum şey de her gün fırçalarım, çok azdır ihmal ettiğim ama niye oluyosa işte, çok tatlı şeyler yiyorum belkim ondandır :26:
doktorumun da eli acayip hafiftir, ve inşalla 10 yılda değişmemiştir

evet havalar sogumaya baslamıs radyoda duydum bugun ıyı ıyı serınlesın havalar bıraz

tsk ederım canımın ıcı..

ıyı gelımıstır sanada arkdsla bulusmak

supurgeyı arastırdınmı ?
serinlemesin ya, ben çok üşürümm, iki gündür elim ayağım buz gibi, dı dı dı :18:

canlarımmm iyiii gecelerrrrr huzurlu uykularrrrrr benim paşayı arıyayım azıcık sohbet edelimmm malum çeyizleri kıskanıyo
tamam cnm hadi görüşmk üzre iyi sohbetler
ıyı cok sukur atlattın canım bu dıs sorununu

ınsallah senın aşkıton cıkıyorum carsı ıznıne yarın
evet cnm şükürler olsun atlatdık benim askerim doguda oldgundan yok cnm carsı ama 1 aya kadar acılck safagımız azaldgından yerı degsyor SON 68

Gasolinem muhtemelen kanal tedavsı uygular kurtulcak gb degılsede ceker iğneden sonra zten hıc bse hıssedılmıyor ama bgun benım diş temızlıgım yapıldı hemde iğnesiz sızladı diş etlerim baya ama güzel oldu mis.

iyi yapıyosunuz şekerim
sen buraya geldiğinde hızlandırılmış kurs gibi hızlandırılmış alışverişini yapacaksın inş, başımızı döndürüceksin sen de
evet canım ayıptır söylemesi çok güzel oldu

iyi uykular canım, tabi hazır huzuru mutluluğu tekrar tesis etmişken, bozma şimdi, git ilgilen accuk

heee yok canım ya, küçük 2 dolgum olur büyük ihtimalle yani inşallah, kanal hiç yaptırmadım çünkü korkarım ondan heralde

hakkaten az kalmış, 68 çok çabuk geçer Allah ın izniyle

serinlemesin ya, ben çok üşürümm, iki gündür elim ayağım buz gibi, dı dı dı :18:[/QUOTE]

ozaman demır eksıklıgı var sende ondan cok usuyorsun bol bol bal pekmez kuru uzum yemelısın

ozaman demır eksıklıgı var sende ondan cok usuyorsun bol bol bal pekmez kuru uzum yemelısın

aah ah o pekmezi düzenli yiyebilsem keşkeee, zaten herşeye çok faydalı da, onu yiyecek adam nerdee
daha önce demir hapı vermiti doktor, sonra tahlil yaptık kan değerlerim normale yükseldi ama ben hala çok üşüyodum
sonradan yapısal olduğuna kanaat getirdim artık napiyim, anlamıyorum dilinden, yani vücudumun

Son düzenleme:
kızlar dershane işine karar veremıyorum hangisine gıtsem karar veremedım yayın olarak falan? ayrıca hızlandrılmş kpss kursunamı gıtsem normalemi .aksatmalarımda olucak tabi düğün hazırlıkları balayı falan derken.bakalım elımden gelenı yapıcam derslerim iyi ama ılk gırısımde bakıyım atanabılcemmı olmadı özele grcem tekrardan kpss hazrlncm seneye.

canım bu benim hiç bilmediğim bi konu ya
ama hani sizlerden duyduğum kadarıyla biraz zor işmiş bu kpss işi, hani puanı alması, hadi aldın atanması falan..
Allah yardımcınız olsun, tüm sınava girenlerin.

bıraz öyle olacak komaya gırecem cok heycanlıyım kızlar sıze bısı soracam sıce ıgne oyası dantel nasıl

afıyet olsun senın esın yasadı valla sen ona nesfısss yemekler yaparsın hergun
canımm, isteyin yeterki siz kocalarınıza daha güzellerini yaparsınız eminim
iğne oyası dantel derken? yani örtüler falan mı? çeyize yaptırmak için mi soruyosun şeker? :26:

bende sevmıyorum bu pekmezı lavbrtrda calısırken pekmez de şeker analızı yapardık kokusu felan basımı döndururdu

en ıyısı cekırdeklı kuru kırmızı uzum

canımm, isteyin yeterki siz kocalarınıza daha güzellerini yaparsınız eminim
iğne oyası dantel derken? yani örtüler falan mı? çeyize yaptırmak için mi soruyosun şeker? :26:

ınsallah evet salon takımı sabah konusuyordunuz sız kızlar 120 tl 50 tl dıyorlardı 16 takıma gerckten öyle bısı varmı adam bıze ıgne oyası 16 parca 700 tl demıstı sız ne dıyorsunuz? normalmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…