2012' de yazın evlenecekler

iyi canım nolsun yaaa
senden naber, ne var ne yok
İyi cnm diş problemınden kurtuldum kanal tedavm btdı dolgumde yapıldu bı guzelde dişlerimi temızletdım kurtuldum çok şükür
anacım bugun çogumuun moral kotu valla suskıun kaldık
aaa noldu niye morallar bozukmuş hımmmmm
hoşqeldin canımmçok tşklerr daha güselleri sizlerin olsunn..nideek sıcak çikolata yaptım onu içiorum ve kk......

sağol tatlım afiyet olsun ohhhh

hoşqeldin canımmçok tşklerr daha güselleri sizlerin olsunn..nideek sıcak çikolata yaptım onu içiorum ve kk......

ayy canım çektii, dün gece içtik bizde, artık havalar serinledi ya, nasıl tatlı gidiyor değil mi sıcak sıcak bişeyler içmek

ayy canım çektii, dün gece içtik bizde, artık havalar serinledi ya, nasıl tatlı gidiyor değil mi sıcak sıcak bişeyler içmek

çookk seviyorumm be sıcak çikolatayı yaa hem beyazını hem normalinii..sezonu bugün açtım ben...kışın ilk bardağı

Hoşgeldin cnmcım iyidir sen nasılsın ?

bende ıyım canım kuzenlerım var yaklasık bır saat önce geldım yatakları yaptık erkeklerı dısarı saldık sımdı kızlar pc basındayız herkes dınlenıyor dısarısı cıvıl cıvıl guzel bır gundu ıc camasırları aldım acayıp seyler bırde kurk aldım ama o ınternetten gelecek bır haftaya ınsallah cok mutluyum hehe

oh oh kız kıza toplandınız demek ne güzel kayanatın anacım bol bol iyi etmişin çeyize devam. alışveriiş yapınca ınsanın enerjisi artıyor resmen gülerek kullan

oohh çok şükür, ben de diyodum ya gitmem lazım diye, pazartesi sabaha randevu aldım :26:
korkmam aslında eski doktorum ama 10 yıl önceydi, şimdi epey geçti ya accuk tedirgin gibiyim galiba :26:

oh oh kız kıza toplandınız demek ne güzel kayanatın anacım bol bol iyi etmişin çeyize devam. alışveriiş yapınca ınsanın enerjisi artıyor resmen gülerek kullan

tsk ederım canım
aynen canım valla öyle oldu kıyafet almayı cok sevıyorum annem cok kızıyor ama kontrol dısı kalıyorum konu kıyafet olunca
bırde özlemısım denız havasını ıyı geldı bana ama pazar gunu gıdıyorlar

sen nasılsın nasıl gectı gunun

yaaa aynen ben öyle gırerım aranızda
valla gırmedım bugun özledım sızı sen nasılsınız nasıl gectı gunun

bugun cok kotu bı hava ve karamsarlıkla basladım gune sekerim hava cok kapalıydı boguyordu ınsanı resmen arkadasa gıttım can can cene yaptık baskada bsy yok.bu arada hayırlı olsun aldıgın ciciler

oohh çok şükür, ben de diyodum ya gitmem lazım diye, pazartesi sabaha randevu aldım :26:
korkmam aslında eski doktorum ama 10 yıl önceydi, şimdi epey geçti ya accuk tedirgin gibiyim galiba :26:

Gündüz dişcideydm cnm akşam yemekten sonrada saatlerce aşkmla sohbet etdik

selam prenseslerım

ben geldım nasılsınız ne yapıyorsunuz
ooo ben de diyodum ki, sultanın misafirleri var, gelmez o :))
hoşgeldin şeker

oh oh eğlen ne güzel kuzenlerinle
cicilerini güle güle giyin

yok yok hiç tedirgin olma acımıyor bıle canım dolgu falanmı yapılcak sorun ne dişinde?

bugun cok kotu bı hava ve karamsarlıkla basladım gune sekerim hava cok kapalıydı boguyordu ınsanı resmen arkadasa gıttım can can cene yaptık baskada bsy yok.bu arada hayırlı olsun aldıgın ciciler

evet havalar sogumaya baslamıs radyoda duydum bugun ıyı ıyı serınlesın havalar bıraz

tsk ederım canımın ıcı..

ıyı gelımıstır sanada arkdsla bulusmak

supurgeyı arastırdınmı ?

Gündüz dişcideydm cnm akşam yemekten sonrada saatlerce aşkmla sohbet etdik

gecmıs olsun canım benım bıttımı kanal tedavın?

ben bugun konusmadım bızım beyın komutanı nöbetcıymıs

yarın dısarı cıkıcak ınsallah bızde bol bol konusurz yarın

evet havalar sogumaya baslamıs radyoda duydum bugun ıyı ıyı serınlesın havalar bıraz

tsk ederım canımın ıcı..

ıyı gelımıstır sanada arkdsla bulusmak

supurgeyı arastırdınmı ?

kuzucum havadan dolayı dısarı cıkamadım kı arkadasımda alt kattaydı

gecmıs olsun canım benım bıttımı kanal tedavın?

ben bugun konusmadım bızım beyın komutanı nöbetcıymıs

yarın dısarı cıkıcak ınsallah bızde bol bol konusurz yarın

bitdi cnm sonunda ohhhh yarın bol bol çıkarısın tadını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…