2012' de yazın evlenecekler

öyle valla, benimki de msnden bırakmıyo ki buraya doğru düzgün yazabileyim :KK4::KK4:

hatunlar, daha doğrusu yelizcim sana sorayım :)))
buzdolabını kombi tipi mi kullanmayı düşünüyorsun, yoksa klasik dondurucusu yukarıda olanlardan mı?
hani hangisi daha kullanışlı ola ki?:97:

Son düzenleme:
:KK69:

$çaydanlığım.jpg $yemek tak. (2).jpg $tavalarım (1).jpg $reçellik zeytinlik.jpg Eki Görüntüle 266269 $misafir ç.k.b.t.jpg Eki Görüntüle 266263 Eki Görüntüle 266261 $çay-pasta tak.jpg Eki Görüntüle 266257 $başucu sürahisi.jpg $yemek tak..jpg

tek kelime ile bayıldımm :nazar::nazar:
çaydanlığın çok cici
seramik tavaların zaten hep gördüğümde hoşuma gitmiştir, seramik seçmekle de iyi yapmışsın ayrıca
o minik servislere hep hasta olmuşumdur, çeşit çeşit hepsinden alasım gelir :KK9:
çatal kaşık takımın çok şık :KK19:
günlük yemek tk ın ve çay pasta takımın çok zarif, rengi deseni falan çok güzel
başucu sürahinle yemek takımının şıklığı için diyecek söz bulamıyorumm
kıızz gitmişsin de bernardodan en güzellerini bullmuşsun yaaaa :KK70:
sağlıkla, mutlulukla kullan canım benim, hakkaten karlı bir alışveriş oldu bu valla tebrik ederim seni, alışveriş dehası :KK9::KK9::KK9:

hatunlar, daha doğrusu yelizcim sana sorayım :)))
buzdolabını kombi tipi mi kullanmayı düşünüyorsun, yoksa klasik dondurucusu yukarıda olanlardan mı?
hani hangisi daha kullanışlı ola ki?:97:

bebegım ben kombi tipi aldım.kombıyı daha kullanıslı buldum canım onun ıcın yanı

gasoline hoşbulduk cnm naber? Rosa çok güzel aldıkların maşallah :nazar: Gülerek kullanın

X