- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
kızlar kuzenim üst katta annesine gelmiş de, ben gidiyim accuk bebiş seviyim, ooyy paşam ya çok tatlı ablaları yaa, minicik bi de suratı varrr
hadi görüşürüz gelirim ben yine
edit : bebiş kuzenimin :)
ya ben 9 ekim olsun istemiştim 9u tanışma yıl dönümümzdü 5.yıl bitiodu ama şimdi kısmet 11.11.11e naapalım
kızlar kuzenim üst katta annesine gelmiş de, ben gidiyim accuk bebiş seviyim, ooyy paşam ya çok tatlı ablaları yaa, minicik bi de suratı varrr
hadi görüşürüz gelirim ben yine
edit : bebiş kuzenimin :)
erkeklerın bı kalsıgıdır bu once bıgun belırlersınız ok derler anasıyla babasıyla konustuktan sonra nolcak bıraz gec olsun derler bende de ole olmustu.amann bosver canım tamam de gec canını sıktıgına değmez nasılsa olcak keyfıne bak salla
nasılsınız canlar herkes huzurlumu??
nasılsınız canlar herkes huzurlumu??
çeyizciklerim geldi çok iyi olmam lazım ama ne bilim bi garibim
gercektenmı hadı hayırlı olsun kavustun ceyızcıklerıne :)
ama nıe ole hıssedıosn
nişanlım çıldırdı bu aralar......................................................
yelizcim iyi geceler. bugün herkeste bir sessizlik hakim:26:
dün geceden beri artık elini kendiliğimden tutmadığımı ona sarılmadığımı o msj atmadan atmamaya başladığımı genel olarak ilgisiz olduğumu savunup duruyo...evlilik hazırlığına kapıldığımı onu boşladığımı düşünüo..ve en önemlisi haklımı haksızmı karar veremiyorum..
ne dııcemı sasırdım sımdı.Öle bi esmişlerdir ya ssende etkılenme nısanlının sozlerınden
yaptım alıştırmamı geldimayyy bayılırım bebişlere :86::86: hemm alıştırma yapmış olursun ccanımcım
çeyizlerinin resmi için sözü almıştık senden unutma bak, hem keyfin yerine gelirçeyizciklerim geldi çok iyi olmam lazım ama ne bilim bi garibim
olabilir canım, haklı bile olabilir,...........ve en önemlisi haklımı haksızmı karar veremiyorum..
müzik falan dinledim canım rahatladım biraz bi kaç güzel msj attım oda rahatladı sanırım
oohh benim de atasım geldi bak şimdimüzik falan dinledim canım rahatladım biraz bi kaç güzel msj attım oda rahatladı sanırım