bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..
şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...
nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...
canım benim şimdiden hayırlısı olsun. nişanlım izmir.de idi bende istanbul. ve git gel zor olacağından isteme söz nişan hepsini aynı anda çıkarttık. zaten bizim şartlarımızda bunu gerektirdi. hani nişanlım türkiye de olsa belki farklı olurdu ama iyi oldu uzatmanın anlamı yok.
nısanlım edrnede ben bartında... cok uzak oldugu ıcın hem tanısma hem soz oldu cok uzak we kayınwaldem nısanlım hepsı calısıo gıdıp gelmk zor olacagı ıcın bu seklıde yaptık
aaayy kızlar topiğimizn adı konyaya gelen ve konyadan giden 2012 gelinleri olsun bende konyadayım suan adanaya gelin gidicemyeliz nerde oturuosunuz???
bu arada bencede hulusi ve bayram bal ii kuaför açısındn cnm...
hasretttt canım sende mi Edirne'ye gelin gideceksin yoksa?
eet canım sende mı :)
tatlım aydınlık evlerde oturuyorum ben sen nerdesın?
bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..
şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...
nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...
iyi olmuş abi canım ne uzatcan olsun bitsin herşey daral gelir valla banabiz ikimizde bursada olmamıza rağmen ben bidaha bidaha telaşe olmasın diye aynı gece istediler verdiler yüzükleride taktık bohçalarıda yaptık takılarıda taktılar bitti gitti ne o öyle önce isteme sonra söz sonra nişan işin cıvığı çıkar git gel giyin süslen hep koşuştur telaşe bana daral gelir istemem dedim hepsi bikerede oldu bitti artık düğünü düşünüyoruz bitek
evet tatlım nasipse. Edirne merkez mi? benim Keşan..
bizde nalçacıdayız
bütün konyalılar konyaya gelecekler konyayla baglantısı olnalar toplanmıs topıge uğrassan bu kadar olmaz
aslında bende geldiklerinde olablr diye düşünüyorum ablamın da ankaradan geldiler ama babam şok oldu söz yüzüğü takıp gittiklerinde...
ailelriniz tanışıyor muydu peki sizin??? bizimkiler tanışmıyorda??? bir de bak bak hemen verdiler demesinler sonra
bütün konyalılar konyaya gelecekler konyayla baglantısı olnalar toplanmıs topıge uğrassan bu kadar olmaz
merkez canm kesanıda bılırım ama kucuk ama guzl yer gorumcemde oraya geln oluo kesana yanı ne zamn dugun
wala yaaaaa gel bize beklerim kahveyesen nereye gelin gidecksn inş.???
bulusalım tatlım tanısalım.bende beklerım.istanbula gıdıcem ben
Canım ben 1.5 sene kadar kardeşimin okulu nedeniyle Edirne'de yaşadım. Sonra o ünv.3.sınıfta İstanbul'a geçiş yaptı yine kavuştum İstanbulumaEdirne'ye İstanbul'dan gittiğim için acayip sıkıldım. Keşan'da Edirne merkez gibi sıkıcı geliyor bana ama napalım kocam nerde ben orda değil mi?
Düğün 14 Temmuz diye düşünüyoruz ama nasip,KPSS'ye gireceğim için 7Temmuzda,daha belli değil kesin düğün tarihi,senin ne zaman canım?