2012' de yazın evlenecekler

inşallah canım buyur herzaman beklerim,ekledim tatlım görüşmek üzere

yardımcı olurum tabı tatlım nıe olmayım ıhtıyacın olan her konuda yardımcı olabılırım.bayram bal hulusı cok iyidir işlerinde ama ben ertan gulpınarı tek gecerım ama bu ucune ınsan gozu kapalı gıdebılır.

selcuklu kız meslekten mazunum ben
sonra selcuk unıde 2 yıl okudum cocuk gels.
sen?

valla bizimkiler tanışmıyordu. herkes birbirini nişanda tanıdı ve isteme söz nişan hepsini çıkarttık

bizimde annem nişamlımı biliyodu bikaç yere gittik hatta 2 kerede kayınvalidem anneme geldi aa evdekilerden habersiz ama abimler falan yeni tanıdı ama tabi bi sevgilim olduğunun farkındaydı herkes.ama ben 8 senedir sevgilim artık okul falan engeli yok nişan istiyorum deyince kimse bişey demedi isteme nişan söz birarada bitti gitti.buarada balbtb senle aynıyız hemen bitsin gitsin telaşe olmasın bende öyle 2 3 gün telaşe istemem o yüzden kına bile yapmayı düşünmüorum herkes olmaz olmaz diyo ama istemiyorum kınaya gelcek olan düğünede gelir güzel bi salondaa bi gece düğün nikah yapalım kestirmeden olsun bitsin

ertan nerde onu blmiorum ttlım.. bende anteptydm iktisat btrdm şmdi pegeme yazldm bende akl mezunuym...

bizimkiler onu tanıo onnkiler de beni ama bir türlü aileleri kaynaştıramadık fırsat olmadı hatta geçen gün askerdenen döndü adanada 2 gn kaldı hemen yanıma geldi bizde kahvltı falan yaptık babam annem ben ama ablam evli bende tek kalınca babam işe başlmadan vermem dio yani ben işe başlamadan vermio

ertan nerde onu blmiorum ttlım.. bende anteptydm iktisat btrdm şmdi pegeme yazldm bende akl mezunuym...

canım meram yenı yola gıderken sagda sato formun sonunda meram yolu varya ısıkları gecınce heemen sagda
tatlım benım sımdı cıkmam gerekaksam burda olursan konusrz
hepınızı optm kızlar

ya evet canım aslında bizim için önemi çok büyük evleniyoruz ama fazla gelenekçi olmaya da gerek yok canımcım. kına veya gelin hamamı düşünüyorum kızlar gençler olacak hep beraber eğlenebileceğimiz ama bunlarda bile karar verebilmiş değilim sadece nikah olacak çünkü. ama fikirler değişiyor. valla bizimkiler hiç karışmazlar. ben zaten fazla müsaade etmem:82: biraz dik kafalılık mevcut

banada öyle demişlerdi haziranda okul bitti iş bukmadan vermeyiz dediler bende bi arkadaşım var onu örnek gösterdim işe girdi 1 ay sonra nişanlandı 1 2kere alışveriş için izin istedi diye işten çıkardılar banada girdiğim işte izin vermezler dedim nişanı yapıverelim aradan çıksın sonra çalışırım dedim zorla kandırdım 25haziranda acele yapıverdik isteme nişan hepsi birarada ailemde zaten biliyodu bi sevgilim olduğunu annemde telde konuşuyodu bikaç kezde denize pikniğe falan gittik.ama bak şimdi nişan olalı 3 ay oldu ve 10 gün sonra garanti bankasında işe başlıcam Allahın izniyle

bendede mevcut o canım bizimkilerde karışmazda konu komşu onlardan bizden meraklıbelki bende gelin hamamı yapabilirim bide düğün sadece kadınlar oynucak diye hem atyrı salon hem tuvalet hem sabahtan saç baş yaptırma telaşesi sıkıntıya gelemem hiç bir gün telaşe olsun düğün olsun bitsin

canım çok sevindim işe başlayacak olmana hayırlısı olsun inş.

amannn etrafın söylediği hiçbirşey umurumda değil. zaten konuşan kimsede yok ya. eh accuk yaşlıyım korkutuyorum onları:82::82::82: gelin hamamı süper olur canım benim. ohhhh sazlar sözler vur patlasın çal oynasın bu arada yeni işin hayırlısı olsun.
umarım huzurla çalışacağın bir iş olur

canım çok sevindim işe başlayacak olmana hayırlısı olsun inş.

sağol canım benim inşallah hayırlı olur bankacılık zor diyolar ama ne bileyim muallakyayım ben çok narinimdir pek sıkıya gelememde inşallah dedikleri kadar zor ve baskıcı bi yer değildir

sağol canım benim inşallah hayırlı olur bankacılık zor diyolar ama ne bileyim muallakyayım ben çok narinimdir pek sıkıya gelememde inşallah dedikleri kadar zor ve baskıcı bi yer değildir

canım evet çok zor biliyorum,nişanlım mühendis ama bankada çalışıyor,gerçi şimdi askerde
kuzenim garanti'de çalışıyor hala ve satış satış diye tepesindelerdi her daim,şimdi genel müdürlük binasına geçti de rahatladı.sen hangi pozisyonda başlayacaksın,satışla ilgiliysen kolay gelsin valaa

valla canım benim bir arkadaşım garantide çalışıyor biraz yorucu ve yıpratıcı. umarım dediğim gibi huzurla çalışacağın bir iş olur olmadı evlenene kadar idare edersin bir süre canımcım

valla gişe ama stış baskısı varmış diye duydum ama teklif edilen şube genel müdürlük bursa merkez.of ya senin dediklerinde karamsarlığa sürükledi beni ya

valla canım benim bir arkadaşım garantide çalışıyor biraz yorucu ve yıpratıcı. umarım dediğim gibi huzurla çalışacağın bir iş olur olmadı evlenene kadar idare edersin bir süre canımcım

inşallah canım ya ben masa başı cumartesi pazarı olan sabah 9 akşam 6 bi iş diye başvurmuştum ama bakalım hayırlısı bide onu bunu bırak 1 yıllık sözleşme imzaltıyolarmış 1 yıl mecburum yani yoksa 4000lira tazmainat alıyolarmış. yada cadılık sakarlık falan yapıp kendimi kovdururum

valla gişe ama stış baskısı varmış diye duydum ama teklif edilen şube genel müdürlük bursa merkez.of ya senin dediklerinde karamsarlığa sürükledi beni ya

olsun bi başla,dene bak,bayanlar satışta daha iyi,özellikle erkekler üzerinde.kırmamak için bile aldıkları oluyormuş kuzenim öyle diyordu
ama erkek bir arkadaşım liseden garantide gişede çalışıyordu,satış baskısı yüzünden işi bıraktı,şimdş başka bir sektörde.biraz karakter meselesi canım,ağzın laf yapacak altından girip üstünden çıkacaksın inş. yaparsın canım,daha işe başlamadan karamsarlaşma.genel müdürlükse daha rahattır inş.

sedosshum kuzunin mtesi pazar çalışıyomuydu bide haftaiçi saat kaçlara kadar çalışıyodu satış derken nasıl bi satş dışardamı yoksa banka içi telefonla falanı hiç bahsediyomuydu samna bildiklerinden bahsetsene bana maaşıda 1000tl civarı bildiği kadarıyla

adı üstünde garanti canım sana eğitim veriyorlar seminer düzenliyorlar vs. vs. o yüzden garanti gerçi bütün bankalar öyle ama karamsarlığa düşme canım bankada çalışmak öyle göründüğü kadar kolay değil ama 1 sene gözünü açıp kapatıncaya kadar geçer çok yoruldun çıkarsın

kuzenim gişede değildi,portföy yöneticisiydi bireyselde,banka içinde gelen müşterileri yönlendiriyordu bireysel emekliliğe,kendisi kredi satıyordu falan. maaşıda performanslarla falan 2.500'ü buluyordu.

liseden arkadaşım gişedeydi,çocuk gişe diye girdi sonra gişede bile satış yapmalarını istediler,krediydi,kredi kartıydı falan.hem müşteriyle ilgileneceksin hemde satış için ikna edeceksin yani otomatik ödemeye geçin,bireysel emeklilik yaptırın falan diye.zaten kota koyuyorlarmış,doldurman gerekiyormuş.o da ben satamıyorum dedi,seni mobil gişe yapalım o zaman dediler şubesi olmayacak her gün başka bir yerde çalışacak gezici yani şubeler arasında. o da kabul etmedi işte çıktı ama 1 sene dolmuştu tazminat ödemedi. gişe daha az alıyor o o zaman 900 falan alıyordu ama yaklaşık 1.5-2 sene falan oldu çıkalı işten.bir de banka 5 te kapanıyor ama yeri geldiğinde sen 8-9 a kadar içerdesin.
nişanlımın 10 da eve geldiği oluyordu kimi zaman:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…