2012' de yazın evlenecekler

çok sagolun şekerler suan 1.tercıhım beylikdüzü
insan bilemyince cok kotu oluyor ya cok sagoun tekrar:80:
anladım canımm, çok güzel olacaktır herşey emin ol:KK70::KK70: hele ki istanbul da :KK16::KK16:

senın ıcın koydum bebegım ya:KK9::KK9:
:KK9::KK9: canım benim sağol :KK70:

bakalım canım ben düşünüyorum ara vermeyi ama şartlarımız ne olur bilemiyorum. :44:
anladım canım hayırlısı olsun o zaman ne diyelim :KK70:

ama bunlardan bağımsız düşürsek, istanbul a çok da uzak olmaması açısından beylikdüzü migros civarı çok popüler, temiz ve nezihtir. metrobüs yapılıyor şuanda, önünden geçiyor, e E-5 var malum, biz şuanda kuzenimi oradan ev almaya ikna etmeye çalışyıoruz, o da burada Fatih te oturuyor şuanda minik bebeği var, çocuk için de çok uygun. sitelerin bahçeleri parkları var orada

bahçelievler güzel nezihtir, siteler var ama az
bakırköy de güzel yerdir, ama pek site yok
zaten istanbul suriçine yani merkeze yaklaştıkça pek site bulunmaz çünkü site yapılacak alan yok, ancak 2-3 binalık site gibi yerler olabiliyor
beşiktaş-etiler elit yerlerdendir
boğaz şeridini saymıyorum zaten, oralar el yakar, el yakmakla kalmaz insanın elini kolunu bacağını her yerini tutuşturur :))))

ben olsam yani benimki tercihi bana bıraksa ben istanbulun merkezinden yani buradan ayrılmazdım ama napalım kısmet böyleymiş, 30 yıldan sonra yaşadığım yerden ayrılacağımm :KK43::KK43:

Valla canım kiralık olsun satılık olsun ben önce yeni bina olmasından yanayım yani 99 depreminden sonra yapılan. yoksa öteki türlü biraz tırs tırs :KK53:

o yüzden bilinçli davranmak lazım canım. bizde beylikdüzünü ilk sıraya koyduk herkes için hayırlısı olur inşallah:82:

tabi tabi..
sen, yeliz, kuzenim herkes herkes gitsin beylikdüzüne, bense çoook uzaklara..:KK58:

:KK9::KK9: hayırlısı olsun canlar :KK70:

tabi tabi..
sen, yeliz, kuzenim herkes herkes gitsin beylikdüzüne, bense çoook uzaklara..:KK58:

:KK9::KK9: hayırlısı olsun canlar :KK70:

Anadolu yakası çok güzel ben çok beğeniyorum canım. ve her zaman demişimdir avrupa yakası çalışılacak yer, anadolu yakası oturulacak yer diye ama kısmet tabi.

Anadolu yakası çok güzel ben çok beğeniyorum canım. ve her zaman demişimdir avrupa yakası çalışılacak yer, anadolu yakası oturulacak yer diye ama kısmet tabi.
ben de seviyorum canım, buradaki hengame orada bazı yerlerde var tabi ama ne olursa olsun tempo buradaki gibi değil :KK55:

ilk basta borclarımız bıtene kadar kıralık canım sonra allah kısmet ederse evımızı almayı dusunuyrz:KK59:
Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallaaahhh :KK16:

aaayy kızlar topiğimizn adı konyaya gelen ve konyadan giden 2012 gelinleri olsun bende konyadayım suan adanaya gelin gidicem :KK70::KK70::KK70: yeliz nerde oturuosunuz???

bu arada bencede hulusi ve bayram bal ii kuaför açısındn cnm...

bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..

şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...

nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...:KK53::KK53::KK53::KK53:

bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..

şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...

nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...:KK53::KK53::KK53::KK53:

nısanlım edrnede ben bartında... cok uzak oldugu ıcın hem tanısma hem soz oldu cok uzak we kayınwaldem nısanlım hepsı calısıo gıdıp gelmk zor olacagı ıcın bu seklıde yaptık

X