- 31 Mart 2011
- 837
- 2
anladım canım, ara verip evliliğe evine falan alışabilirsin aslında, mantıklı
bakalım canım ben düşünüyorum ara vermeyi ama şartlarımız ne olur bilemiyorum. :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım, ara verip evliliğe evine falan alışabilirsin aslında, mantıklı
bakalım canım ben düşünüyorum ara vermeyi ama şartlarımız ne olur bilemiyorum. :44:
anladım canımm, çok güzel olacaktır herşey emin ol hele ki istanbul daçok sagolun şekerler suan 1.tercıhım beylikdüzü
insan bilemyince cok kotu oluyor ya cok sagoun tekrar:80:
canım benim sağolsenın ıcın koydum bebegım ya
anladım canım hayırlısı olsun o zaman ne diyelimbakalım canım ben düşünüyorum ara vermeyi ama şartlarımız ne olur bilemiyorum. :44:
ama bunlardan bağımsız düşürsek, istanbul a çok da uzak olmaması açısından beylikdüzü migros civarı çok popüler, temiz ve nezihtir. metrobüs yapılıyor şuanda, önünden geçiyor, e E-5 var malum, biz şuanda kuzenimi oradan ev almaya ikna etmeye çalışyıoruz, o da burada Fatih te oturuyor şuanda minik bebeği var, çocuk için de çok uygun. sitelerin bahçeleri parkları var orada
bahçelievler güzel nezihtir, siteler var ama az
bakırköy de güzel yerdir, ama pek site yok
zaten istanbul suriçine yani merkeze yaklaştıkça pek site bulunmaz çünkü site yapılacak alan yok, ancak 2-3 binalık site gibi yerler olabiliyor
beşiktaş-etiler elit yerlerdendir
boğaz şeridini saymıyorum zaten, oralar el yakar, el yakmakla kalmaz insanın elini kolunu bacağını her yerini tutuşturur :))))
ben olsam yani benimki tercihi bana bıraksa ben istanbulun merkezinden yani buradan ayrılmazdım ama napalım kısmet böyleymiş, 30 yıldan sonra yaşadığım yerden ayrılacağımm
Valla canım kiralık olsun satılık olsun ben önce yeni bina olmasından yanayım yani 99 depreminden sonra yapılan. yoksa öteki türlü biraz tırs tırs
Valla canım kiralık olsun satılık olsun ben önce yeni bina olmasından yanayım yani 99 depreminden sonra yapılan. yoksa öteki türlü biraz tırs tırs
ayyy evet hemde ne tırrssss:18:
o yüzden bilinçli davranmak lazım canım. bizde beylikdüzünü ilk sıraya koyduk herkes için hayırlısı olur inşallah:82:
hadi hayırlı ugurlu olsun
o yüzden bilinçli davranmak lazım canım. bizde beylikdüzünü ilk sıraya koyduk herkes için hayırlısı olur inşallah:82:
tabi tabi..
sen, yeliz, kuzenim herkes herkes gitsin beylikdüzüne, bense çoook uzaklara..
hayırlısı olsun canlar
kiralık mı düşünüyorsunuz satılık mı canım?:26:
tabi tabi..
sen, yeliz, kuzenim herkes herkes gitsin beylikdüzüne, bense çoook uzaklara..
hayırlısı olsun canlar
ben de seviyorum canım, buradaki hengame orada bazı yerlerde var tabi ama ne olursa olsun tempo buradaki gibi değilAnadolu yakası çok güzel ben çok beğeniyorum canım. ve her zaman demişimdir avrupa yakası çalışılacak yer, anadolu yakası oturulacak yer diye ama kısmet tabi.
Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallaaahhhilk basta borclarımız bıtene kadar kıralık canım sonra allah kısmet ederse evımızı almayı dusunuyrz
canım benım mutlu olda nerde oldugun onemlı degıl huzurun olsun glır gıdersın:86:
ilk basta borclarımız bıtene kadar kıralık canım sonra allah kısmet ederse evımızı almayı dusunuyrz
anladım canım herkesin hakkında hayırlısı olsun
ben de seviyorum canım, buradaki hengame orada bazı yerlerde var tabi ama ne olursa olsun tempo buradaki gibi değil
Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallaaahhh
bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..
şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...
nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...