2012' de yazın evlenecekler

yaaaa çok içim karardı ya tam iş buldum derken kpssyemi hazırlansam temmuza kadar

yaaaa çok içim karardı ya tam iş buldum derken kpssyemi hazırlansam temmuza kadar

ya canım benim yüzümden şimdi öle karamsarlaşma,çevremden tanıdıklardan duyduklarım bunlar,memurlar.nette özel sektör bankacılık falan diye arattırırsanda aynı serzenişlere rastlarsın zaten.ama yapan yapıyor,belki yapabileceksin,belki yöneticin çok sıkmayacak,belki satışların umduğundan iyi olacak.ama en doğru kararı kendin verirsin.özel sektör hep böyle kanını emiyorlar.bende 1 sene dershanede öğretmenlik yaptım illallah dedim ama evlenince Allah korusun bir de atanamazsam mecbur başvuracağım yine dershanelere. 6 gün sabah-akşam çalışmak,bir gün de 21 öğrenciye birebir veridğimi hatırlıyorum,su bile içememiştim o gün,yani her işin zorluğu var.

canım dur karamsarlık olmasın şimdiden,
ben finans sorumlusuydum çalıştığım şirkette ve dolayısıyla en az 5-6 bankayla sürekli çalışıyordum
her günde en az 2-3 şubeyle işim oluyordu, ssbahtan akşama kadar 50 kere görüşüyordum,
evet bankacılık yorucu iş ama her banka şubesinde çalışanlar 8-9a kadar çalışmıyorlar
mesela bizim şubedekiler, -biz 6:30a kadar çalıştığımız için bazen 5 ten sonra da aramamız gerekiyordu- ,
maksimum 7de çıkıyorlardı (dönemsel yoğunlukları hariç)
6-6:30 gibi zaten genelde çıkıyorlardı
sabah da 8:30-9 gibi geliyorlardı
ve bu bahsettiğim yer İstanbul da iş merkezlerinin ve fabrikaların çok fazla olduğu bir yer
sedoşun bahsettiği 8-9 gibi saatler dönemseldir, her zaman olmuyordur
bizimkiler de bize tatlı tatlı fon kullandırmaya çalışıyorlardı tabi sürekli ama sen de işini bilirsen karşındaki müşterilerle tatlı tatlı anlaşır halledersin işini satış yapmanı isterlerse şayet

rahat ol sen, kasma şimdiden, gelecek olan paracıkları acuk düşün

ben bilirim sedoşum haftanın 6 günü, sabah 8 akşam 6:30, sürekli ekstra mesailer ooyyy oyyy :)))
evden sabah 7 de çıkar akşam 8 de gelirdim, eve bir gelirdim, gebermişim yorgunluktan
yine de seviyodum ben işimi, Allah işin de hayırlısını güzelini versin ya zor iş valla ekmek parası kazanmak

evet bende öyle dedim gasolinecim..dönemsel özellikle ay sonları,yıl sonlarına doğru çok yoğun oluyorlar.. ama dediğim gibi her işin kendine göre zorluğu var ve özel sektör devlete benzemiyor.devlet çok rahat bir senede devlette ücretli öğretmenlik yaptım,kalem oynatsam ekstradan para alıyordum,yarım gün çalışıyordum haftada 4 gün öğleden sonraları gidiyordum ve bu deneyimimden sonra devlet olsun benim oslun dedim. inşallah atanırım yaaaa...

hahhaha haklısın canımcım

haklısın kuzucum ama şmdi ben alandan a grubundan kpss hazırlanacağım adanaya moblya bakmaya ev tutmaya mı gideceğim..ders mi çalışacağım.. nişanlıyken ii olur ama kpss değiştirio işi... keşke bende bankaya başlasam hemen... sen neryi kazanmıştım garanti neresi??? ben hep tkp ediorum da göremedm ilanlarda

bursa canı benim merkezde bi otobüsle 20dk. falan yolu var yakın yani evime

sağol canım benim ya içimi rahatlattın valla ne tatlı dillisin sen böyle canım benim ya maşallah.doğru diyosun düğün için hem paraya ihtiyaacım var hem ilk iş tecrübem olcak tecrübe kazanmış plurum sonrada kpssye girerim ozamana kadarda 1 yıl olur hemen hemen kazanırsam tazminat ödemek zorunda kalmadan bırakırım bankayı 1 yıl sabretcez artık napalım belki kpss olmazda özelde güzel bi iş bulurum hem 1 yılda tecrübeli olmuş olurum

canım benim kasacak birşey yok. iş hayatının zorlukları her zaman her yerde vardır. bende öyle sıkıntıya gelemezdim ama iş hayatı bu zorluklar karşısında
güçlendiriyor oyle düşün. evlenene kadar sıkıntın olursa sabredersin bence kendine güven ve ne olursa olsun yapabileceğini hisset.

muuccckk
ne demek sizlerle sohbet etmekten ben de çok keyif alıyorum
tabi ya, tecrübe edinecek olman hepsinden kıymetli zaten, ama olsun sen yinede o yüzlük ikiyüzlük banknotları da düşün
sonra onların birer birer tavaa tencereye bardağa çanağa pikeye fırına falan dönüştüğünü düşün
sonracuumaaa güzel yepisyeni pantolonlara, ayakkabılara falan dönüştüğünü de düşünebilirsin
tabi yapabilirsen her ay minik birer çeyrek altına dönüştüğünü de düşünebilirsen ballı kaymaklı bişey olur senin için

evet öyle canım yoktum ben pazar gunune kadar gıremeyebılırım

mısafırler olacacak haberın olsun deterjan kokusu benım basımı döndurdu

sen konustunmu nısanlınla bugun

gercektenmı uzuldum sımdıı pazara kadar yokmusun

camı falan ac tatlım hava ol bol bol.
konustum tatlım sen konustunmu askerınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…