2012' de yazın evlenecekler

şekerim erken kactınız 3 konyalı kaldık baya bı kaynattık.ekledıgın resım gercekten cok dogal hos bi makyaj.senın kuaforun nerde avrpyakasında.dur bıde ben eklım dusunduugm makyajı bakı bı nasıl

canım fatihte, serap kuaför, sadece bir kere makyaj yaptırdım ama saçımın kesimini yapımını orda yaptırıyorum
bayanlara özel, kapalı, çok temiz şık bir yer
aklında bulunsun

hımm süper. komşu olur muşuz birde? İstanbul'un neresine gelin geliyorsun canım?

kim bilir belkıde oluruz
ya canım mesela hangı semtlerı onerırsın ben hıc bılmyrm hanı hangı semtler ıyıdır bole sakin nezih site içi olsun ısıtyorum onerebılecegın bı yer ???

anladım canım da avrupa yakasında nerde, hani beylikdüzü siteler anlamında çok popüler son yıllarda, güzel de bir yer, ama mesela eşinin işi leventteyse olmaz istanbul un öbür ucu hani o bakımdan sordum, onun işinin olduğu yer önemli bu bakımdan
onun düşündüğü bir yer var mı?
sen istanbulu iyi biliyor musun? sık sık gelir miydin?

kim bilir belkıde oluruz
ya canım mesela hangı semtlerı onerırsın ben hıc bılmyrm hanı hangı semtler ıyıdır bole sakin nezih site içi olsun ısıtyorum onerebılecegın bı yer ???

Canım benim ben bakırköy.de oturuyorum mesela ama o kadar çok kalabalık ki dışarı çıkmak içimden gelmiyor. birde heryerden akın akın geliyor insanlar. bu yüzden kaçış
olarak beylikdüzü düşünüyoruz biz. çok güzel rezidanslar yapıldı herşey dahil. rezidans dışında sitelerde var onlarda güzel ama iyi araştırmak lazım. ulaşımda kolaylaşıyor metrobüs geliyor. hem insanlarda nezih. gürültü de yok. düşünülebilir. tabi iş durumuna göre de yer düşünmek lazım. :44:

ama bunlardan bağımsız düşürsek, istanbul a çok da uzak olmaması açısından beylikdüzü migros civarı çok popüler, temiz ve nezihtir. metrobüs yapılıyor şuanda, önünden geçiyor, e E-5 var malum, biz şuanda kuzenimi oradan ev almaya ikna etmeye çalışyıoruz, o da burada Fatih te oturuyor şuanda minik bebeği var, çocuk için de çok uygun. sitelerin bahçeleri parkları var orada

bahçelievler güzel nezihtir, siteler var ama az
bakırköy de güzel yerdir, ama pek site yok
zaten istanbul suriçine yani merkeze yaklaştıkça pek site bulunmaz çünkü site yapılacak alan yok, ancak 2-3 binalık site gibi yerler olabiliyor
beşiktaş-etiler elit yerlerdendir
boğaz şeridini saymıyorum zaten, oralar el yakar, el yakmakla kalmaz insanın elini kolunu bacağını her yerini tutuşturur :))))

ben olsam yani benimki tercihi bana bıraksa ben istanbulun merkezinden yani buradan ayrılmazdım ama napalım kısmet böyleymiş, 30 yıldan sonra yaşadığım yerden ayrılacağımm

Son düzenleme:
belki daha önce de sormuşumdur canım hakkını helal et ama unutmuş olabilirim
sen neredesin nerede oturacaksın?
canım yok sormamıştın. bakırköy.de oturuyorum ben. ama beylikdüzü düşünüyorum benim işyerim yeşilköy.de ama nişanlımın işyerine göre de değişebilir.ben çalışmaya bir süre ara vermek istiyorum. arada geliyorlar bana

canım nısanlım sabah 10a kadar sırkete gıder sırkette halkalıda sonra pıyasaya cıkıo beylikdüzünü nişanlımda solemıstı netten baktım bı kac yer ama cok bole bombos bı yer gıbı geldı sıtelerın oldugu yer beylıkduzunede gıttım ama ne bılım aklım cok karısık.Sık sık gıdıp gelırım ama hıc bakmadım emın ol baska telaslardan buna sıra gelmedı.Bıde bı arkadaş başaksehırmı ne demıstı oraya bakım dıe etap etap sıteler var 4.etaba bak demıstı ama

anladım canım, ara verip evliliğe evine falan alışabilirsin aslında, mantıklı

anladım canımm, beylikdüzü migros un oralar çok cıvıl cıvıl çok canlıdır, beylikdüzü çok büyük bi yer olduğu için inin cinin top oynadığı bölgeleri de var ama dediğim gibi migros tarafları çok güzel 2 kişi tanıyordum oralarda oturan iş yerinden

başakşehirde 4.etapta oturan bir akrabam var şuanda, çok nezih ve temiz bir yer, çünkü daha çok muhafazakar ailelerin tercih ettiği bir yer orası
o sebeple çok güvenilir ve temiz bir yer açıkçası, alışveriş merkezi falan da var, işlek sayılır yani
ama şuan itibariyle beylikdüzü kadar canlı değil

bu arada halkalı ikitelli civarında çok süper siteler yaplıyor şuan, ama işte çevresi şuan çok iyi değil
yani bekleyemem ben çevresinin gelişmesini dersen beylikdüzü çok iyi bir alternatif olabilir sizin için

yeliiizz avatarın hayırlı olsuunn, benim 30 yıllık aşkımın resmini koymuşsun

çok sagolun şekerler suan 1.tercıhım beylikdüzü
insan bilemyince cok kotu oluyor ya cok sagoun tekrar:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…