keyifli sohbetler konyalılarr
bende sade istiyorum canım en fazla böle gözü ön plana çıkaran buğulu makyaj olur.öle abartıyı sevmıyorum maymuna donduruyorlar ınsanı gelın dedıgın sade ama şık olmalı bence
bera'ya düğüne 1 kere gitmiştim canım ama hiç alıcı gözüyle bakmadım ne bileyim:)
Orası ne kadarmış.
16 milyar banada çok uçuk geldi piyasayımı bilmiyoruz yoksa
kınaya cok hesaplıya getırdım canım ben delı gıbı pazarlık yaptım ama ortamın ambıansıını cok guzel yapıyorlar tam bı kına konsepti masalar cok sık samdanlarla suslenıo garsonlar kaftan gıyıyor masaları kırmızı yapıyorlar volkan selalesı havai fişekyapıyorlar bı kac bısey daha vardı ama hatırlamıyorum.ıkramlarda kısı basına ıcekek 3tuzlu 2 tatlı pasta yaş pasta 2 kısıya bır kuru yemıs tabagı su.150 kısıye 3 mılyar demıstı benım saydım ancak 80 kısı gelıyor 1500e anlastık
fotosu olsa koyardım ama sadece brosur var elımde
bende sade istiyorum canım en fazla böle gözü ön plana çıkaran buğulu makyaj olur.öle abartıyı sevmıyorum maymuna donduruyorlar ınsanı gelın dedıgın sade ama şık olmalı bence
keyifli sohbetler konyalılarr
kınaya cok hesaplıya getırdım canım ben delı gıbı pazarlık yaptım ama ortamın ambıansıını cok guzel yapıyorlar tam bı kına konsepti masalar cok sık samdanlarla suslenıo garsonlar kaftan gıyıyor masaları kırmızı yapıyorlar volkan selalesı havai fişekyapıyorlar bı kac bısey daha vardı ama hatırlamıyorum.ıkramlarda kısı basına ıcekek 3tuzlu 2 tatlı pasta yaş pasta 2 kısıya bır kuru yemıs tabagı su.150 kısıye 3 mılyar demıstı benım saydım ancak 80 kısı gelıyor 1500e anlastık
fotosu olsa koyardım ama sadece brosur var elımde
fıyatı hıc sormadım canım ya hıc aklıma gelmedı sormak
annem kına orda olur deyınce fıyat arastırmasına gırmedım
ben bı arayım su berrayı yarın fıyat bılgısı ıcın
sundan cok korkuyorum seneye ramazan malum tam dugun sezonuna denk gelıyor
konyada bılırsının her sene fecı dugun olur ben tatıle geldıgımde düüüütt düüüüüttt gelın arabaları hıc eksık olmaz
sımdı halkımız dugunlerı ya ramazan öncesı yada ramazan sonrası yapar solonlar dolu olursa ozaman evde yapmak zorunda kalırız
ahh su dugun tarıhı bellı olsa hersey ayarlanır sımdıden de tam gun bellı degıl ısteeee
sitesi var baktım şimdi biraz.Neyse ki benden önce kuzenimin düğünü olacak,o biraz araştırsın,beğenirsem kuaförünü salonunu alırım
tsk ederız canım hosgeldın koyu sohbete gırdık burda
vayy sen kurnassın kız hazıra koncan
bence sende arastır herseyı bıl sonucta eger begenmessen kuzenının salonunu sonra telasa gırme
aynen aynen canım ya,tarih belli olmayınca olmuyor.Ama öyle ortalıkta kalmayız merak etme.Konyalılar genelde cumartesi düğün yapmayı sever.İlla istediğim yer olacak dersen kınayı perşembe falan yaparsan bulursun yer.Şahsen benim için hiç faketmez,haftaiçi bile olabilir düğün,yeterki istediğim yerde olsun.
tabiki araştırırım canım,hele bir belli olsun zaman:)
okudum canım hepsini çok iyi valla keşke Aydınlı birileri olsaydıda bende salon fikirleri alabilseydimm
dogru yaaa genelde dugunler hafta sonu oluyor valla ben yarın baskı yapacam nısanlıma
aılesıyle konussun dugun tarıhını konussunlar bızımkılerle
ben sımdıden ayarlamak ıstıyorum sonucta salona göre elbıse alacam bu arada kızlar ben kınam yakılacaganda ustumu degıstırp kaftan gıymeyı dusnuyorum
canım maslllah sen böyle anlatınca kınana gelesım geldı valla
fıyat cok uygun bence 16 bınlıra nerde 3 bınlıra nerdeee..
buranın ısmı ne yelızcım arastırmak ıstıyorum
kızlar yarın sabah erken bır toplantıya gıdecem
gec yattımı kalkamıyorum sabahları
sohbet cok hoşşş yarın devam ederız hep beraber sızı mucuk mucuk öpuyorum
gecenız guzel olsun
kızlar yarın sabah erken bır toplantıya gıdecem
gec yattımı kalkamıyorum sabahları
sohbet cok hoşşş yarın devam ederız hep beraber sızı mucuk mucuk öpuyorum
gecenız guzel olsun
canım dugunlrımız denk gelmzse ıkınızıde beklerım cok ısterım gelmenızı gercektenoynarız karsılıklı
ınsallah ınsallah canım bende gelırım senın dugun önce olursa ısınmalarını senın kınanda yaparızemınım paylasacak cok seyımız olacak daha cok konusuruz tabı bu arada sızlerde gelın benım kınama konyadayız nasılsa konyada meshurmus herkes bırbının dugunune gıdermıs
ya ben cıkamıyorum aklım sızde kalıyor ne olur sızde cıkın hep beraber konusalım ne konusacaksak
aynen kız benım aklımda burda kalıo hep bazen ruyamda bıle yazıyorum
baglantı gıcık ettı zaten benı onunla ugrastım kacırıdm bıraz